- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#56816198 #68115 üzenetére
Szia!
Jó esetben ehhez a zsanérnak annyi köze van, hogy az LCD kábel ott megy, és esetleg húzza valamerre. A hiba tipikusan LCD kábel illetve csatlakozó hiba, ha még garanciális a gép, én bejelenteném ezzel a hibával, ha szerencsés vagy kijelzőt és kábelt is cserélnek. (én lehet azt tenném) -
Necc
addikt
válasz
#56816198 #60532 üzenetére
Más driver kell EFI és legacy BIOS módra, próbáld meg a Dell vagy a gyártó oldaláról frissíteni a drivereket, illetve a Dell oldaláról javasolt felrakni a legfrisebb EFI firmware-t is, hátha javították idő közben a teljesítménybeli problémát.
(Nekem pl. 1803-as win10 build feltelepítése után az intel oldaláról kellett drivert frissítenem, met a wifi belassult és eldobta a hálózatot, ~1m -re a routertől).
-
delbarta
senior tag
válasz
#56816198 #18171 üzenetére
Ha kijön egy frissítés, mindig elolvasom milyen változások történtek az előző verzióhoz képest. Így vettem észre, hogy az új 11.3-as ati driver-ben javították a 720p-s wmv akadozó lejátszását. Elég zavaró volt, hogy ilyen rohadt erős gépen akadozott a lejátszás, ha meg beletekergettem, akkor zavaróan sokáig tartott, míg utolérte magát. Nagyon idegesítene, ha nem menne fel az ati-s driver mert elég sok ilyen filmem van és a tudat, hogy van már rá javítás, de nem tudom használni, mert a gyártó nem foglalkozik a driver frissítéssel az elég frusztráló, főleg, hogy ennyi pénzt adtam ki érte.
-
Chaser
legenda
válasz
#56816198 #17469 üzenetére
Olcsóbb helyet nem tudok, de bármelyik nem szemét lehúzós boltban belerakják annyiért, amennyiért anélkül is árulnák...és még a vásárlást is külön megköszönik. De ámen, legyen 1k a "munkáért", berakják 2 perc, futtatnak egy memtestet 1 óra, de nem kell mellette ülni. De hogy 4GB-os árán raknak be 2-est az finoman szólva is pofátlanság. Melyik bolt ez ha nem titok?
-
Chaser
legenda
válasz
#56816198 #17465 üzenetére
Ha alapból 1x4GB van benne annyival másabb, hogy azt még tudod bővíteni. A 2x2 felállást nem, ha 2 egyforma méretű modult raksz egymáshoz 99% hogy mennek dualban, nem volt még szerencsém olyan esethez ahol gond lett volna. Nekem pl kingmax+samsung van, az előző gépben kingston+elpida volt, ráadásul 2+1 felállásban. A lényeg hogy a modul kiosztás egyezzen.
egykori: Ezt mondom hogy qrva drága volt, újan amikor vetted a gépet még 5000ft alatt volt 1x2GB kingmax, 1x4GB meg 12k körül. Hol voltak ilyen pofátlanok? Még a szerelésre se lehet fogni, mert 1-2 perc beletenni.
szerk: csejó: Ha minden igaz beszedtél valamit ami a bootsectort is megkóstolta, megpróbálkozhatsz install lemezről rendszer visszaállítással, ha nem megy akkor reinstall. Avastot meg ne erőltesd, norton 2010 v 11, 12k körül van 2 évre, meg is ér annyit hogy többet ne járj így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest