Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
válasz
littlebrandy
üzenetére
Nekem van viszonyítási alapom : 2fujitsu és egy asus noti van itthon, mérföldekkel jobb ebben a panel mint azokban, nekem nincs vele bajom.
-
Aslan
aktív tag
válasz
littlebrandy
üzenetére
Mindenesetre az ember a Nagy DELL-től egyáltalán nem ezt várja el!
-
BullZeye
veterán
válasz
littlebrandy
üzenetére
Az a baj, hogy mostani laptopokat élőben nem láttam mást, így ahhoz nem tudom hasonlítani. Simán lehet, hogy azok ugyanilyenek. Színeket és a fekete színt picit tudtam állítani a hozzá adott programmal.
0.88 Gamma
5 TelítettségEzzel a fehér fehér, a fekete már közel fekete, és élénkebbek a színek (talán picit túlságosan is
). De majd jobb lesz a helyzet, ha szerzek 1-2 napra egy monitor kalibrálót.Viszont ami tényleg megdöbbentő, hogy kb fél méteres távolságból lehet látni a pixeleket, és ez nekem nagyon zavaró. Igaz ezt a laptopot nem én fogom használni, és őt nem fogja zavarni ez, de biztos lesz akit igen. Ha folyamatosan nézed, akkor összefolyik, alig észrevehető, viszont ha hirtelen nézel a laptopra, akkor mintha rácsos lenne a képernyő (a világos színeknél). Amit azért ennyi pénzért az ember nem szeretne.
Élményindexre ennyit kapott: (n5110-2 Piros)
CPU - 6,4
RAM - 5,9
VGA - 4,7
3Dm - 6,1
HDD - 5,9 -
Aslan
aktív tag
válasz
littlebrandy
üzenetére
n5110-esét nem tudom, de az n5010-esnek sem volt kiemelkedő a képernyője sajnos. Természetesen nem nevezném közel sem botrányosnak, de a korábbi laptopjaimnak mind jobb képernyője volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). De majd jobb lesz a helyzet, ha szerzek 1-2 napra egy monitor kalibrálót.