- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Mondjuk azért, mert ThinkPad-nál rohadt jól szabályozható %-osan az akkutöltés, és így rohadtul tudod óvni az akkut, töltőre dugva is...
Nekem egy ThinkPad T500-asom volt, 2009-es gyártású Panasonic cellás akkuval. Tavaly májusban adtam el, 9%-os akku elhasználódással... 7 éves akku 9%-os elhasználódással, és azért, mert beállítottam neki, hogy 85% fölé je töltse, valamint 20% alatt kezdjen tölteni (85%-ig). Havonta meg felnyomtam 100%-ra egyszer...
És mikor eladtam tavaly a T500-ast, 3 órát ment az akkuról, tehát tényleg 9%-os volt az elhasználódása -
SZIGMA
aktív tag
Szia!
Egy pontos modellt jó lenne tudni, mert a 7525-re keresve egy 2-in-1 lapost találtam,abban viszont csak m2 SSD van.
Valami egyszerű diagnosztika szokott a BIOS-ban lenni, bár én inkább liveCD, liveUSB rendszerrel tesztelném.
A bootloop előtt bármi hibaüzenet?Csökkentett mód megy?Telepítőről rendszerindítás-javítást próbáltátok?"SSD gyorsítótár"
ha van benne ilyesmi,akkor az foglalatban lesz, így kivehető, máshol tesztelhető. -
-
somasz
Topikgazda
Bios alap értékekre visszaállítás?
fényerőszabályozó billentyűkombóval kapcsolható gondolom, (virtualizáció nem lehet, hogy a procitól függ? nem ismerem), biztosan akarsz a Vistával szopni? tégy rá egy delles Win7-et, az nem kér kódot...vagy msdn-es win7-et certifikáltass dellesnek egy loaderrel -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Mivel a CPU tényleg nem tudja a Speedstep-et, így gondolom, a progi a clock modulation-t állítja. ami valahogy a CPU belső órajelgenerátorával van összefüggésben...
Ha letöltöd az NHC-t (Notebook Hardware Control), akko Te magad is tudod állítani asszem 15-20%-onként a modulációt, így lehet finomhangolni. Nekem Inspiron 2200-nál volt ugyanez, bár az Celeron M... -
PLacc
senior tag
Leszeded a miniPCI dekli fedelét, és ha van alatta antenna akkor van.
Bár az én Inspironomban (2200) a billentyűzet alatt van a miniPCI slot, az kicsit macerásabb mert fel kell pattintani a bekapcsoló gomb körül műanyagot, és úgy jön ki a bill, nem tudom, hogy az 1100-ban hogy van ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest