- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Mondjuk azért, mert ThinkPad-nál rohadt jól szabályozható %-osan az akkutöltés, és így rohadtul tudod óvni az akkut, töltőre dugva is...
Nekem egy ThinkPad T500-asom volt, 2009-es gyártású Panasonic cellás akkuval. Tavaly májusban adtam el, 9%-os akku elhasználódással... 7 éves akku 9%-os elhasználódással, és azért, mert beállítottam neki, hogy 85% fölé je töltse, valamint 20% alatt kezdjen tölteni (85%-ig). Havonta meg felnyomtam 100%-ra egyszer...
És mikor eladtam tavaly a T500-ast, 3 órát ment az akkuról, tehát tényleg 9%-os volt az elhasználódása -
SZIGMA
aktív tag
Szia!
Egy pontos modellt jó lenne tudni, mert a 7525-re keresve egy 2-in-1 lapost találtam,abban viszont csak m2 SSD van.
Valami egyszerű diagnosztika szokott a BIOS-ban lenni, bár én inkább liveCD, liveUSB rendszerrel tesztelném.
A bootloop előtt bármi hibaüzenet?Csökkentett mód megy?Telepítőről rendszerindítás-javítást próbáltátok?"SSD gyorsítótár"
ha van benne ilyesmi,akkor az foglalatban lesz, így kivehető, máshol tesztelhető. -
-
somasz
addikt
Bios alap értékekre visszaállítás?
fényerőszabályozó billentyűkombóval kapcsolható gondolom, (virtualizáció nem lehet, hogy a procitól függ? nem ismerem), biztosan akarsz a Vistával szopni? tégy rá egy delles Win7-et, az nem kér kódot...vagy msdn-es win7-et certifikáltass dellesnek egy loaderrel -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Mivel a CPU tényleg nem tudja a Speedstep-et, így gondolom, a progi a clock modulation-t állítja. ami valahogy a CPU belső órajelgenerátorával van összefüggésben...
Ha letöltöd az NHC-t (Notebook Hardware Control), akko Te magad is tudod állítani asszem 15-20%-onként a modulációt, így lehet finomhangolni. Nekem Inspiron 2200-nál volt ugyanez, bár az Celeron M... -
PLacc
senior tag
Leszeded a miniPCI dekli fedelét, és ha van alatta antenna akkor van.
Bár az én Inspironomban (2200) a billentyűzet alatt van a miniPCI slot, az kicsit macerásabb mert fel kell pattintani a bekapcsoló gomb körül műanyagot, és úgy jön ki a bill, nem tudom, hogy az 1100-ban hogy van ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest