- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
reziscc #19452 üzenetére
Szia!
Nagyon komoly mértékben eltévesztetted a fórumtémát. Ezeken a helyeken érdeklődj inkább: [link] vagy [link]
Viszont így elöljáróban: ha Win7 telepítőlemezt kaptál, és nem találsz a Samu oldalán XP-s drivert, akkor valószínűleg nem támogatott oprendszer az XP. Legfeljebb a különböző perifériagyártók honlapján találsz meghajtóprogramokat. Ha valóban találsz, szerencsésnek tudhatod magad. Samunál és Sonynál tudtommal ez a szokás. -
FehérHolló
veterán
válasz
reziscc #19278 üzenetére
Épp most rendeltem tőlük (=4 hete), pontosan ez volt kiírva, és értesítettek, hogy 3-4 hét lesz.. (Aztán vártak egy megerősítést, hogy így is akarom-e?)
Annyiban igazat adok neked, hogy az n5110 most egy elég kelendő modell, és nagyon gyorsan be tudják szerezni, mert a magyar nagykereknél is tonnaszám van belőle. Az enyémet külföldről kellett rendelni.
A nem elérhető azt jelenti szerény véleményem szerint, hogy már nem tudják beszerezni. -
McLaca
őstag
-
Rocko007
aktív tag
válasz
reziscc #19045 üzenetére
Szia!
A VMware-ben nem fogod removable device-ként látni a beépített kártyákat, csak külső, USB-s megoldások at tudsz felcsatolni. Internet alapból van rata a wifi kártyádat NAT-olja a virtuális gépnek alapértelmezésként. A VMW-ben a hálózati beállításoknál tudsz létrehozni bridge- elt, NAT-olt és virtuális hálózatot. Egyéb kérdésre PÜ-ben válaszolok.
-
horvathd
aktív tag
-
-
quaker63
csendes tag
válasz
reziscc #18958 üzenetére
Ezzel a 148 MB-os programmal legalább ment a webcam az msn és skype-on kívül is és lehet vele fotot és videot is rögzíteni.
Nem a laptopról nyomom jelenleg, ha előtte leszek megírom, hogy nálam milyen driver van fent.Addig is, ha le tudod valahonnan tölteni az AIDA64 Extreme Edition (v1.70.1400) progit, az segítene, mert láthatnád, hogy a gépedben milyen típusú eszközök vannak és akkor könnyebben kitalálod, hogy a felajánlott network driverek közül melyik kell és melyik nem.
-
quaker63
csendes tag
válasz
reziscc #18942 üzenetére
Cuccos a webcamhoz
[link]Nálam a bluetooth-nál ugyan ez volt a baj...bekavart, hogy fent volt 2 olyan driver is, ami nem a gépben lévő bluetooth verzióhoz kellett...csak azután ment nálam miután leszedtem a 2 nem megfelelő drivert. Hiába volt fent a kompatibilis driver, addig nem ment, amíg fent volt a másik kettő.
Hogy tuti legyen, a kompatibilis drivert is installáld újra, ha letörölted a 2 nem jó drivert, még akkor is, ha már egyszer fent van jó driver is a többivel együtt! -
quaker63
csendes tag
válasz
reziscc #18942 üzenetére
A messenger plus átlalában kiveri a biztosítékot a vírusírtók többségénél. Kapcsold ki a vírusírtót, töltsd le a plus-t és installáld fel ismét...mennie kell, mert nálam is win7 x64 alatt fut hibátlanul. (pl. a NOD32 azonnal kinyírja az install verzióját)
u.i.
Én sem voltam elalélva a bluetooth és a wifi életrelehelésének egyszerűségétől az N5110-hez ajánlott driverekkel, de ez van, mindig tanul a Zember
A webcamhoz nekem 3 napomba került működő programot találnom, persze akkor, ha nem csak msn vagy skype alatt akarom használni. -
BullZeye
veterán
válasz
reziscc #18898 üzenetére
Hiába belépő kategória, 140k az átlag keresethez mérten jó 1.5 hónap munka kaja/víz/áram/lakás/autó nélkül. És nem azért van leírva, hogy milyen szar a Dell oldala, mert jól esik, hanem mert aki hezitál, hogy mit vegyen, akkor legyen már tisztában az ilyen apróságokkal. De légy szíves világíts rá, hogy hol mondtam magamnak ellent, mert akkor valószínűleg rosszul fogalmaztam.
Nem azért kellene normálisan elnevezni a ZIPeket, mert ez egy perverzióm, hanem hogy ne kelljen fél évente szívni megint a driverek letöltésével, az említett okok miatt.
Jelenleg a Dell mellett a szerviz szól, és hogy erős hardver van a gépben, viszont a szoftveres támogatás, és a kijelzője nem olyan, ahogy azt elvárnád egy ekkora cégtől. (és itt CSAK az n5110-ről beszélek, többivel nincs tapasztalatom)
Hibaüzenet meg egyértelmű, valszeg karbantartás van, próbáld később.
-
quaker63
csendes tag
válasz
reziscc #18855 üzenetére
Igen, olvastam....de megmondom őszintén, nem hittem benne, hogy menni fog vele, mert 2008-as verzió...és 3 napja másból sem állok, mint keresésből és nulla eredmény volt eddig az ajánlott driverekkel.
Ez valóban műxik is
Dell_SX2210-Monitor_Webcam SW RC1.1_ R230103
THX!!!! -
Fricó
aktív tag
válasz
reziscc #18846 üzenetére
Dell N5110-t néztem ki 4GB rammal, GT525-ös 1GB-os videókártyával i3-as vagy i5-ös sandy bridge procival.
Kérdésem ha játszani szeretnék vele legújabb játékokkal, akkor az i5-ös proci alatt mennyivel lesz gyorsabb a játék mint i3-assal?
Megéri azt a 15e forintos árkülönbséget amennyivel többe kerül az i5-ös?
Vagy a játék élményt ugyis a videókártya határozza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest