- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
FLD1987 #67698 üzenetére
Arra gondoltam, hogy kérek egy több méretű kártyát.
Amikor a kicsit beleteszem a telefonba, bővítem a keretet, majd vissza teszem, hogy nagy méretű legyen, és úgy a laptopba. Ez így működhet, arra gondoltam.Minden hónapban van 500Mb internet, jár az előfizetéshez. 5000 Ft a korlátlan bővítés 30 napra az app szerint.
Flottában van az előfizetés. -
moseras
tag
válasz
FLD1987 #64626 üzenetére
Üdv,
Nekem ujjlenyomat-olvasósnak írták azt a laptopot, amit vettem*, de kicserélték olyanra, amiben tényleg van ujjlenyomat-olvasó**
Szuper élmény lehetett, szóval zárjuk rövidre, szerintem van benne, legalábbis a kábel ott van, remélem a modem hamarosan megérkezik, beszámolok majd róla.
-
moseras
tag
-
pohár
félisten
válasz
FLD1987 #63809 üzenetére
a "leveles-beküldős" inkább Amerikában és Európában (de ott ritkábban) van divatban (Collect and Return néven fut), szerintem a magyar oldalon valamit elírhattak szépen...
a két Onsite-os gari közt tudtommal semmi különbség nincsen, mert a garancialekérdezőben egy '/' jellel van elválasztva a két, általad beírt típus
ezt a 3. év garanciát nem értem, hiszen alapból úgy rendeljük a DELL-től, ez a minimum garanciaidő
dWan... ez sajnos így működik, a rendszer 10 nap múlva kiüti a foglalását a partnernek, ha készleten van a termék (ha jól emlékszem), ha meg mondjuk pont április 30-ig volt rá készletkisöprő akció, akkor a bolt sem tud mit csinálni, olcsóbban nem fogja megkapni az akció után
-
válasz
FLD1987 #63697 üzenetére
Nekem most 7490-em van, ezen még szerencsére nem jött elő. Én is eredeti Win-t használok.
Ugyanakkor az ujjlenyomat-olvasó olyan szempontból csalódás, hogy én azért reménykedtem egy olcsóbb Androidos készülék minőségű olvasóban (ha lehet ezekhez hasonlítani), de sajnos van, hogy eljutok 3 érintés utána PIN-hez, mert nem ismeri fel az ujjam. Amikor egy 50k-s Xiaomi telefonon röhögve működik a funkció, akkor ne kelljen már egy ilyen kategóriájú gépnél szívni vele. Ettől eltekintve csoda ez a masina, nagyon bejön eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest