Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
FLD1987
üzenetére
Arra gondoltam, hogy kérek egy több méretű kártyát.
Amikor a kicsit beleteszem a telefonba, bővítem a keretet, majd vissza teszem, hogy nagy méretű legyen, és úgy a laptopba. Ez így működhet, arra gondoltam.Minden hónapban van 500Mb internet, jár az előfizetéshez. 5000 Ft a korlátlan bővítés 30 napra az app szerint.
Flottában van az előfizetés. -
moseras
tag
válasz
FLD1987
üzenetére
Üdv,
Nekem ujjlenyomat-olvasósnak írták azt a laptopot, amit vettem*, de kicserélték olyanra, amiben tényleg van ujjlenyomat-olvasó**
Szuper élmény lehetett, szóval zárjuk rövidre, szerintem van benne, legalábbis a kábel ott van, remélem a modem hamarosan megérkezik, beszámolok majd róla.
-
moseras
tag
-
pohár
félisten
válasz
FLD1987
üzenetére
a "leveles-beküldős" inkább Amerikában és Európában (de ott ritkábban) van divatban (Collect and Return néven fut), szerintem a magyar oldalon valamit elírhattak szépen...
a két Onsite-os gari közt tudtommal semmi különbség nincsen, mert a garancialekérdezőben egy '/' jellel van elválasztva a két, általad beírt típus

ezt a 3. év garanciát nem értem, hiszen alapból úgy rendeljük a DELL-től, ez a minimum garanciaidő

dWan... ez sajnos így működik, a rendszer 10 nap múlva kiüti a foglalását a partnernek, ha készleten van a termék (ha jól emlékszem), ha meg mondjuk pont április 30-ig volt rá készletkisöprő akció, akkor a bolt sem tud mit csinálni, olcsóbban nem fogja megkapni az akció után

-
válasz
FLD1987
üzenetére
Nekem most 7490-em van, ezen még szerencsére nem jött elő. Én is eredeti Win-t használok.
Ugyanakkor az ujjlenyomat-olvasó olyan szempontból csalódás, hogy én azért reménykedtem egy olcsóbb Androidos készülék minőségű olvasóban (ha lehet ezekhez hasonlítani), de sajnos van, hogy eljutok 3 érintés utána PIN-hez, mert nem ismeri fel az ujjam. Amikor egy 50k-s Xiaomi telefonon röhögve működik a funkció, akkor ne kelljen már egy ilyen kategóriájú gépnél szívni vele. Ettől eltekintve csoda ez a masina, nagyon bejön eddig

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest