- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gaka571 #27356 üzenetére
Megmondom őszintén nem értelek...
Írtad ebben a hozzászólásban: "Természetesen be van kapcsolva a wifi, ugy nem müködik."
Majd egy utáni hozzászólásban: "Tehat a lenyeg, hogy a wifi engedélyezve van, (az FN+F2 egyelöre a Blutetooth-t kapcsolja)"
Most akkor saját magadat hazudtoltad meg, azaz nincs bekapcsolva a wifi, a bluetooth az lehet de az nem a wifi...Így miért csodálkozol hogy nem is megy
Az a baj nincs előttem ilyen gép hogy megnézzem, de ha driver fent van ok, funkciós gombok drivere fent van megint ok, + kell egy olyan driver ami kezeli a wifi-t még pluszba, illetve a bluetooth-t (de lehet itt csak külön van a wifinek)
Szóval még mindig azt mondom nem gyári hiba hanem felhasználói, azt hogy melyik drivert nem raktad fel azt így látatlanba nem tudom megmondani...
-
SzaboZE
addikt
válasz
Gaka571 #27349 üzenetére
Mondjuk az is egy rettenet okos megoldás a Delltől, hogy internetről szedjem le hozzá a a wifi, de még a lan drivet is.
Rettenet okos dolog utólag telepített szoftverrel a gyártót szapulni, hogy miért nincsenek driverek... A wifi hibát egy live ubuntuval simán le tudnád tesztelni, ha azzal sem lát hálózatokat, akkor elképzelhető hw hiba.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Gaka571 #27356 üzenetére
mivel itt gyakori probléma szokott lenni, hogy pl a mobilközpontban a bekapcsolások ellenére is tiltva marad a wifi, ezért ezzel kezdjük a hibakeresést. Nincs a homlokodra írva, hogy menyire vagy guru a témában. A másik pedig, hogy az Asus-ra fel is megy minden driver, majd tapasztalod, hogy legalább az alap 4-5 drivert illik supportról letölteni, mivel a wines elég ratyi. Ha nem fogadod meg a tanácsokat és csak anyit látsz meg belőle, hogy most téged lehurrogtak, akkor valóban nem tudunk segíteni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gaka571 #27349 üzenetére
"Hatalmasat csalódtam a gépben, teljesen biztos vagyok benne, hogy ez volt az első és egyben útolsó Dell cucc, amit vettem."
Ne haragudj már de egy ilyen dolog miatt csalódtál a Dell-ben?
Szerintem ez csak user error lesz, de ha még esetleg hibás is lenne bárhol előfordulhatnak ilyen kis hibák, még egy 2 milliós gépnél is, ezért nem kéne leírni.
Amúgy szerintem be sincs kapcsolva a wifid... Mivel ilyenkor van az hogy nem lát egy hálózatot sem attól hogy a driver fent van...
Ha jól rémlik 7720-ban Fn + F2 gombbal tudod kapcsolgatni a wifit, persze akkor ha ennek a drivere is fent van...
hokkkenek: Most így látatlanban nem tudom mitől lehet ez neked, de mi lenne ha kikapcsolnád ezt a funkciót, azaz ha lehajtod ne csináljon semmit úgy állítsd be win7-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest