- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gaka571 #27356 üzenetére
Megmondom őszintén nem értelek...
Írtad ebben a hozzászólásban: "Természetesen be van kapcsolva a wifi, ugy nem müködik."
Majd egy utáni hozzászólásban: "Tehat a lenyeg, hogy a wifi engedélyezve van, (az FN+F2 egyelöre a Blutetooth-t kapcsolja)"
Most akkor saját magadat hazudtoltad meg, azaz nincs bekapcsolva a wifi, a bluetooth az lehet de az nem a wifi...Így miért csodálkozol hogy nem is megy
Az a baj nincs előttem ilyen gép hogy megnézzem, de ha driver fent van ok, funkciós gombok drivere fent van megint ok, + kell egy olyan driver ami kezeli a wifi-t még pluszba, illetve a bluetooth-t (de lehet itt csak külön van a wifinek)
Szóval még mindig azt mondom nem gyári hiba hanem felhasználói, azt hogy melyik drivert nem raktad fel azt így látatlanba nem tudom megmondani...
-
SzaboZE
addikt
válasz
Gaka571 #27349 üzenetére
Mondjuk az is egy rettenet okos megoldás a Delltől, hogy internetről szedjem le hozzá a a wifi, de még a lan drivet is.
Rettenet okos dolog utólag telepített szoftverrel a gyártót szapulni, hogy miért nincsenek driverek... A wifi hibát egy live ubuntuval simán le tudnád tesztelni, ha azzal sem lát hálózatokat, akkor elképzelhető hw hiba.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Gaka571 #27356 üzenetére
mivel itt gyakori probléma szokott lenni, hogy pl a mobilközpontban a bekapcsolások ellenére is tiltva marad a wifi, ezért ezzel kezdjük a hibakeresést. Nincs a homlokodra írva, hogy menyire vagy guru a témában. A másik pedig, hogy az Asus-ra fel is megy minden driver, majd tapasztalod, hogy legalább az alap 4-5 drivert illik supportról letölteni, mivel a wines elég ratyi. Ha nem fogadod meg a tanácsokat és csak anyit látsz meg belőle, hogy most téged lehurrogtak, akkor valóban nem tudunk segíteni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gaka571 #27349 üzenetére
"Hatalmasat csalódtam a gépben, teljesen biztos vagyok benne, hogy ez volt az első és egyben útolsó Dell cucc, amit vettem."
Ne haragudj már de egy ilyen dolog miatt csalódtál a Dell-ben?
Szerintem ez csak user error lesz, de ha még esetleg hibás is lenne bárhol előfordulhatnak ilyen kis hibák, még egy 2 milliós gépnél is, ezért nem kéne leírni.
Amúgy szerintem be sincs kapcsolva a wifid... Mivel ilyenkor van az hogy nem lát egy hálózatot sem attól hogy a driver fent van...
Ha jól rémlik 7720-ban Fn + F2 gombbal tudod kapcsolgatni a wifit, persze akkor ha ennek a drivere is fent van...
hokkkenek: Most így látatlanban nem tudom mitől lehet ez neked, de mi lenne ha kikapcsolnád ezt a funkciót, azaz ha lehajtod ne csináljon semmit úgy állítsd be win7-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest