- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
Klepti #24706 üzenetére
először én is úgy voltam vele hogy kicsi,ne vegyünk(barátnőm még finnyásabb ilyen téren),és mindketten beláttuk,hogy egyáltalán nem kicsi...vagyis kérdés,hogy kinek mi a kicsi,én programozgatok,arra tökéletes,filmnézésre (meg egyéb dolgokra,amikre idáig is volt,míg nem lett meg a kisebb) meg van egy 15.6"-osom...csak hát az 4 kiló,a 12"-os meg 1,4 . Szállításnál szvsz előny ,ha valaki sokat utazik,pl egyetemre. Ha még nem volt a kezedben 12-es,próbáld ki,ha meg volt,akkor bocsi,nem szóltam ,és vedd figyelmen kívül az itt írottakat
ettől függetlenül kisebbet már én se vennék
-
premete
veterán
válasz
Klepti #24706 üzenetére
E4300-ast most nem látok, pedig az is szokott lenni, szintén ilyesmi árban, az még elég jól hordozható.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Klepti #24691 üzenetére
Szia!
Nekem egy Vostro 3350-em van. Ez mondjuk 250K volt a múlt héten, így szarul néznék ki, ha győzködni kéne ezek után, hogy jó-e a minősége vagy sem.
Nekem a 70K+SSD párosítás elég érthetetlennek hangzik, mert mondjuk 100K körül már simán lehet venni nem használt notikat normális sebességgel.
Én, mint kereskedő és szerviz soha életemben nem gondolkodtam el azon, hogy ismeretlen előéletű használt notit vegyek. Ennek 2 fő oka az, hogy ha csak akksit és hdd-t kell cserélni benne, amiket igencsak meg tud gyötörni az élet és egy nem túl gondos gazda, akkor már egy új áránál vagy egy 70K-s notinál. Nagyon meg kell nézni, hogy mit és honnan. Én inkább vennék egy új, 2-3 év garos i3-as notit HDD-vel, mint egy használtat 70K+SSD párossal. Egy normális 120GB-os SSD 35-40K minimum. Kevesebben én szűkösen lennék el napi használat mellett. Szerintem megéri inkább egy kicsit még gyűjteni hozzá, ha erre mód van.
Biztosan lesz olyan, aki nem osztja a véleményem, ezért hangsúlyoznám, nem vitaindító a hozzászólásom, egyszerűen csak tapasztalatokon alapuló személyes hitvallásként fogjátok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest