Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
izopropil alkohol. Az az elektronikában sem tesz kárt.
-
baly81
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Nyugodtan megpróbálhatod WD40-el is! Eltérő olajok zsírok bontják egymást, a ragasztót/ragacsot is leszedi!
Óvatosan ráfújod az ujjaddal szétkened rajta, kicsit úgymond bele is dörzsölöd, majd rongyal letörlöd. Ismétled...
Kerüld a műanyagot megtámadó anyagokat. Pl nitro higító, acetontartalmú szerek. Hígítók közül max lakkbenzint használhatsz. Féktisztító, ami tiszta alkoholos (acetonmentes is) megtámadhatja a felületet.
Szerintem a WD40 segíteni fog. A soudal-os multi 8 spray is ugyan ez kb... -
eladohardver
őstag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Nem nagyon akar 100% ig lejönni... E6330 De elfogadható állapotba hoztam Denaturált szesz, spricniben... Plusz ez a tűzhely tisztító alkoholos rongy kombinációjával sokat vakarászva.... (olyan mint a popsikendő) vágó?
Nyilván ügyelve hogy a tapicskolós részhez és a bill-hez ne kerüljön...
"Hoppmáhopp" -
válasz
HoppMaster
üzenetére
Itt HA-n, beütve a típust, úgy láttam lesz. Nézd meg
-
törölt tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Vegyél rá carbon fóliát, ha nem akarod a cucc értékét rákölteni.
-
Girmin93
tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Próbáltad mind a 2-t? Nem feltétlenül biztos, hogy a legfirssebb a legjobb.
-
somasz
addikt
válasz
HoppMaster
üzenetére
[link] hsws.hu
-
Girmin93
tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Érdemes lenne megnézni, hogy van-e rá frissítés. Akár az eszközkezelőn belül a hálózati kártyáknál, vagy akár a dell oldalán, ha kikeresed a típust. Egyébként a Windows 10 alapból nem a legfrissebbet szokta feltenni jellemzően,úgyhogy én először azzal probálkoznék.
-
Girmin93
tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
megmondom őszintén,én eddig 2 helyről vettem összesen notebook-alkatresz,és laptophardware-ről, az előbbinél az volt a tapasztalatom,hogy jellemzően régen raktáron álló akkumlátorokat kaptam, üzemidő mind elhasználódás tekintetében nem ajánlanám. Viszont az utóbbi helyről csak pozitív tapasztalataim vannak ezidáig.
-
válasz
HoppMaster
üzenetére
Ezt azért még nem kell.
-
válasz
HoppMaster
üzenetére
Simán, megy. Persze normális ssd meg még egy 4gb modul még jobb lenne. De ezen is kell így menni. Ssd-t nézd meg hard disk sentinellel.

-
válasz
HoppMaster
üzenetére
Igen ez az ssd ismeretlen számomra. Amúgy lehet win10-et tennék rá.

-
válasz
HoppMaster
üzenetére
Akku nélkül is akad? Olyankor felafatkezelőben látszik vmi terhelés? Az ssd típusa?
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest