- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverDell
tag
Hány user van a gépeden?
Úgy értem: van külön admin, amivel telepítesz és egy "butított", aminek nincsenek admin jogai?
Ha így van és az utóbbit használod, akkor első lépésként nézd meg az admin jogú userrel bejelentkezve is! Nálam ugyan quickset nincs, de kétféle OSD is létezik és mindkettő egyformán hibázgat: a user alatt, amivel telepítettem őket, normálisan működnek, míg az a többi userrel elég vegyes volt a kép. Némelyikkel egyáltalán nem volt hajlandó megjeleníteni az OSD-s "feliratokat", némelyikkel hol működött-hol nem, az általában használt, admin jogoktól mentes useremmel meg két napig nem működött, majd gondolt egyet és azóta azzal is minden rendben... Kissé bugosnak tűnik valamelyik közös alkatrész (saccra vagy maga a .net4 vagy valami közösen használt driverük)Persze mindez csak találgatás, Inspiron és Latitude elég eltérő konstrukciók mind hardver, mind szoftver terén.
-
Feribacsi555
senior tag
Ha driver probléma, akkor ez megmondja neked. Nagyon állat program
Ezt töltsd le, ha automatikusan nem indul el telepítés után, akkor képernyő alatt jobb sarokban van 3 gomb. A középső ami szerszámot ábrázol, azzal lehet beindítani. Ez csinál egy gyors diagnosztikát és megmondja neked, hogy mi hiányzik a gépedről. Nekem is hiányzott vmi driver, de nem is tudtam róla -
kk831228
addikt
Indítsd el a játékot és közben lépj ki windowsba ,van a tálcán egy nvidia gpu tevékenység ikon ráviszed az egeret és írja hogy van-e 1 tevékenység. Biztos azt írja hogy nincs!!! Ha nincs akkor lépj ki a játékból ->ugyanaz az ikon kat->" gpu-t használó programok testre szabása menü"-> játék indítója hozzáad -> alatta válaszd ki az előnyben részesíttetnél az nvidiát! Utána indítsd el megint a játékot és ellenőrizd hogy van e- gpu tevékenység!!!
Nekem a cod 6-ot fullon viszi!! I3-al.
-
Feribacsi555
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged