- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
palfitom
félisten
-
válasz
palfitom #65096 üzenetére
Elvileg 2db SO-DIMM slot van benne, gondolom jelenleg csak egy darab 1x4GB DDR3 1333MHz modullal.
A legjobb az lenne, ha kiderítenéd, hogy pontosan milyen a jelenlegi modul (nem tudom ebben a programban az SPD fülön nem írja-e) és egy ugyanolyat raknál mellé. (bővítés: [link] ).
HDD-ből gondolom sima 2.5"-os SATA van benne, szóval annak a helyére hasonló méretű SSD-t érdemes (a magasságra figyelj, mert nemcsak 9.5mm-es HDD-k vannak, hanem vékonyabb 7mm-esek is, bár általában az SSD-k amúgy is alacsonyabbak).
Pontos típus után itt érdeklődj: [link] -
pengwin
addikt
válasz
palfitom #60195 üzenetére
Jó is, hogy nem feszegetted nagyon, mert annak pont a tetejét kell leszedni, nem az alját!
1. kiszeded az összes csavart a fenéklemezből
2. kipattintod a billentyűzetét (óvatosan emeld ki, van egy szalagkábele is)
3. végül a csuklótámasz-touchpad elemet kell kipattintani (ennek két szalagkábele van).Így férsz hozzá a BIOS elemhez. Ha nem vagy benne biztos, hogy mit bír ki, akkor keress rá a "Vostro 2520 disassembly"-re, van fent videó tecsőn.
De szerintem egyre egyértelműbbnek tűnik, hogy az akksi lesz a hibás.
-
pengwin
addikt
válasz
palfitom #60193 üzenetére
Milyen Vostro ez pontosan?
Az alján vagy az akksi alatt rajta kéne legyen a tipusszám.Ha csavarok kiszedése után sem jön szét, akkor valószinüleg csavarozós-pattintós a fenéklemez és a széleinél kis műanyag fülek tartják. De lehet még előtte ki kéne belőle húzni a HDD caddy-t, ha van olyanja.
Utána valami éles-lapos műanyaggal (pl. pengető, vagy mobilokhoz való feszítő) finoman körbe lehet menni a fenéklemez széleinél és le lehet pattintani.De gyanúsan kuka az akksi.
Ha megvolt az akksi csere akkor próbáld meg frissíteni a BIOS-t a legfrissebb verzióra. -
palfitom
félisten
válasz
palfitom #60191 üzenetére
"Akku ki, tápkábel ki, bekapcs gomb nyom hosszan (fél-1 percig), akku vissza, táp visszadug"
- megtörtént, s elindult. Hurrá! Újra kellett indítani a Win frissítés miatt, s akkor megint ugyan azzal a hiba üzenettel nem indult el.
Újra megcsináltam a fenti műveleteket, de most már nem segített.Kicsavartam az összes csavarját, de szétszedni nem tudtam, hogy kivehessem az alaplapi elemet.
A BIOS-ban nincs "Battery Status" oldal...
Valami egyéb ötlet, esetleg?
Vagy egy normális pesti laptop-szerviz ajánlás? -
z0d1@Ku$
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest