- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrng
csendes tag
válasz
szabonagyur #47595 üzenetére
Sziasztok.
BIOS jelszóról van szó.
Az egyiket akkor kéri, amikor bootol a gép. (ezt tudom)
A másikat meg akkor amikor belépek a BIOS-ba és módosítani akarok valamit azon belül.Ezeknek a törléséről lenne szó.
mrng
-
válasz
szabonagyur #47595 üzenetére
A BIOS belépési jelszóról tudtam,a másodikról azt hittem a windows belépési jelszava akar lenni.Azt könnyen ki lehet kapcsolni.
-
kw3v865
senior tag
válasz
szabonagyur #47493 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
A melegedésre vonatkozó infót itt olvastam:
"Temperatures on the other hand are more worrying: Up to 96 °C (204.8 °F) for the Core i5-4300M. Should this temperature be real and not caused by a faulty sensor it is not alarming right now – but the performance will be decreased when the cooling performance gets worse in the future (dirt, fluff)."
Forrás: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E6440-Notebook.111871.0.html
M.2 port van benne?
-
aizen92
addikt
válasz
szabonagyur #47494 üzenetére
isten ments, hogy megvegyem
, csak egy ismerősnek "upgradelem"
Köszi az infót!
De lehet marad inkább egy 4gigás megy bele és ami benne van eladásra kerül. -
omfgk
veterán
válasz
szabonagyur #47482 üzenetére
Pl: FN+ Print screen gomb bekapcsolja a wifit bluetooth. De erről nincs semmiféle visszajelzés (max ha a tálcán lenyitom és ott külön kikeresem a bluetooth ikonját látom hogy most épp off vagy onban van).
Ez nappal nem is gond de amikor este/éjszaka világítás nélkül (és ugye billzet világítás ennél a modellnél nincs), alig lehet megtalálni a megfelelőt. Erre lenne a quickset progi ami a monitor közepén/alján kis ablakocska felugrik ,hogy most jelenleg mit is állítok (fény, hang, multimédia gomb stb).
(#47482) szabonagyur : Hát ha azt nem is akkor legalább a többit. Feltettem egy 3543-hoz valót, de az csak és kizárólag a mute off ont mutatta aztán egy újraindítás követően egy hiba miatt el sem indult megint.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #47476 üzenetére
Én próbáltam, nem megy fel, mert nem hozzá való, hanem valamelyik 5XXX-hez.
hoffman_: Akkor telepítsd az AMD oldaláról a legfrissebbet.
omfgk szabonagyur linkelte 4 hozzászólással feljebb.
-
omfgk
veterán
válasz
szabonagyur #47472 üzenetére
A legközelebbi amit találtam guglival, quickset program win7 64bithez, az az Inspiron 3542höz van.
5558-hoz se a saját részlegén se a "közösben" nem találtam.
Valami ötlet erre?
-
omfgk
veterán
válasz
szabonagyur #47472 üzenetére
Ezt az előbb próbáltam, service tagot beírtam, gépen lefutott kiírta hogy friss minden.
Ui : Az ön vásárlásai naprakészek, Most bezárhatja az alkalmazást. ??
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #47466 üzenetére
jahogy. én mondjuk ennyi pénzt nem adnék ki egy olyan tárgyért személyes használatra, ami 1 év múlva a felét sem éri, általában gazdasági totálkár a javítása garancia után, mindegy, hogy konzumer vagy bc...
a szóban forgó 17-es egy ánusz, izé, asus.
99.990 Ft volt, N2930-el és GT 820M-ös vga-val, 4 giga rammal, 1600 x 900.
anyámat nem szidták még, szóval tökéletesen elég a hétköznapokra. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #47464 üzenetére
azért ahova 17 coll kéne, oda a 14 elég kevés. plusz, mivel nem látni, konkrétan melyikre gondolt, árban pont nem látni, miben gondolkodik, egyik 270-től, másik 170-től indul.
megjegyzem, a környezetemben található 1 darab 17-es noti, kb. napi egyszer van mozgatva kb. 5 métert, akkor sem működés közben, ráadásul alátámasztással, és 3 havonta van becsukva. érzésem szerint, ha ilyen használatról van szó, nem fogja szétgyilkolni a gépet. -
rolixyz
tag
válasz
szabonagyur #47462 üzenetére
Mert azok picit még drágábbak, ráadásul 17"-ban nem is nagyon látok.
-
kkdesign
senior tag
válasz
szabonagyur #47456 üzenetére
Köszi a válaszod!
van alatta notebook cooler is, amióta 7 éve az első laptopomnál javasolták azóta használok hűtőpadot.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #47351 üzenetére
15.7-et tartalmazza. Le a kalappal.
-
[Ixub]
tag
válasz
szabonagyur #47359 üzenetére
Nem kell ennek játékgépnek lennie csak előreláthatóan tartósnak. Egy MSI windtop lesz lecserélve 5 évig kihúzta, de az i3 már kevés. Amúgy az N551 drágább és csak 2 év gari. Azért köszi.
-
[Ixub]
tag
válasz
szabonagyur #47357 üzenetére
Szívesen fogadok alternatívákat, lehetőség szerint anyagminőségben hasonlót.
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #47342 üzenetére
Hát, erre nagyon kíváncsi leszek...
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #47342 üzenetére
Melyik drivert tartalmazza az uj Dell fele Radeon?
-
pure09
csendes tag
válasz
szabonagyur #47290 üzenetére
Dell inspiron 3542 i7, Gf840. Probléma-> Win 8.1 telepítés után töltő nélkül fagyott a laptop és egyéb hibákat produkált.
Megoldódottnak látszik a probléma. Javaslatra manuálisan telepítettem sorban a drivereket és eddig úgy néz ki rendben van. Közben olvastam másnál is előfordult ez a (hasonló) probléma a Nvidia driver lehetett a ludas ami automatikusan ment fel. A Gf840-es kártyának a driverét a Nvidia oldaláról töltöttem le és azt telepítettem.
(talán másnak is segítség lehet ha ráguglizik)Köszönöm a segítséget nektek szabonagyur, Dhampir.
-
Dhampir
félisten
válasz
szabonagyur #47295 üzenetére
Intel és Nvidia drivereket már lerántja, meg is lepődtem rajta (W7 Prof). A többire meg a kissé faramuci Dell Support oldalon található megoldások (aminél a Fujitsu, Lenovo ThinkPad, HP szoftverei szerintem jobbak, magától értetődőbbek).
-
kilozsul
aktív tag
válasz
szabonagyur #47313 üzenetére
Bakker mit kerestem itt a notis részben. De megvan, bocsi. Mea culpa...
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #47309 üzenetére
En is remelem, de valtottam par levelet a Dellel, es azt irtak valaszkent, hogy megszunt a tamogatasa ennek a modellnek.
Ekkor irtak azt az Microsoftos fix-et, amivel mehetnek az uj vga driverek, egyenesen a gyartotol.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #47300 üzenetére
A jelenlegi driver tamogatottsag kesobb miert valtozna? Delltol mar nem fogunk kapni semmit, legalabbis a support szerint nem.
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #47300 üzenetére
Emiatt félek én is, úgyhogy egyelőre nem töltöm le, majd, ha lesz rá használható driver.
Máté94: Azt hiszem arra várhatunk még egy darabig... : (
-
aizen92
addikt
válasz
szabonagyur #47281 üzenetére
Én is ettől parázok.... i5, nvidia 720m, 500 gb ssd. egy 100-assal mintha el lenne írva
lehet marad alfa 1 év garival inkább.(#47283) szabonagyur:
köszi!
-
whoracle
csendes tag
válasz
szabonagyur #47268 üzenetére
nem kell ráfizetnem, ezért gondolkodtam el
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabonagyur #47251 üzenetére
Magyarul Display to HDMI átalakító pl.?
(eBay -en vennék, ha így keressek rá ami jó , vagy linket is megköszönnék)
Jelenleg TV-hez Display to Display kábellel van kötve, de van DVI to HDMI kábelem is (DVI csak a dokkolón van) HDMI ügye sajnos egyáltalán sehol nincs , Dokkolóm sincs (majd lesz)/még jó hogy a TV-n található 4db HDMI, Display és DVI port is
meg a többi sz*rL
-
BullZeye
veterán
válasz
szabonagyur #47237 üzenetére
Ott valami szoftveres hézag lesz, ha legalábbis induláskor kiírja, hogy kevés a táp neki. A vicc, hogy ezt a gyári 65W-os táp megoldja, és azzal nem ír ki ilyen hibákat.
-
Janika-1982
tag
válasz
szabonagyur #47181 üzenetére
PCLand-nél vettem 275k-ért,csak már nem kapható sehol sem lassan,nem régi géptípus pedig.
Amúgy meg nem csak címet olvasok,te is olvasd el a cikkeket.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabonagyur #47160 üzenetére
Sajnos nem tudom miként lehet belépni a BIOS-ba /első Dell gépem/ továbbá tuti nincs ebben, amit kaptam, de 3 lehetőséget ajánlottak fel:
- küldök rá visszáru futárt, Ön becsomagolja vissza a terméket, a csomagba beteszi a bankszámlaszámát, és mi ahogy megérkezik visszafizetjük az árát
- megtartja a laptopot, ebben az esetben 5eft-ot tudunk jóváírni, melyet ugyancsak egy megadott bankszámlaszámra utalunk
- egyik viszonteladónknál van még nvidia vga-val szerelt laptop, ha kéri ő a mi felhatalmazásunkkal elküldi Önnek, és a futár ugyancsak visszáruval elviszi a meglévőtNekünk bármelyik megoldás megfelel!
Remek kis gép, így élek az 5k vissza ajánlattal. (csak net, kis munka, torrent, stb ,alap dolgok amire lesz használva )
L
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #47148 üzenetére
Nem tudom, próbálkozni nem nagyon szeretnék vele, mert nem igazán van ilyenre időm. Ha esetleg másnál működőképes lenne a dolog, akkor szánnék rá egy délutánt, de így látatlanba nem állnék neki... Shady313-tól kaptam ezt a drivert, ami nagyon szépen teszi a dolgát már lassan fél éve. Egyedül a GTA V nem indul el, a Wolfenstein - The old blood-nál szaggat be a kép néha (mintha textúra-hibák lennének), de szerencsére nem sokat játszom, úgyhogy nagyon nem üt szíven a dolog.
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #47146 üzenetére
Igen, a gyári driverrel régebben is elég sokat szívtam, most jelenleg ez van fent: AMD_Catalyst_15.X(14.502.1002)-W8x64-MODDED-SGFIX-HD8730MHD8850MFIX
Ezzel most kimondottan nagy problémám nincs, megy az alvás is, játékok így-úgy, de mennek. Úgyhogy egyelőre marad a mostani...
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #47144 üzenetére
Ezt az AMD Catalyst Control Center dobta fel, rögtön azután, miután felállt a Windows. Manuálisan rákeresve is kidobja a frissítés lehetőségét amúgy...
-
Studi22
aktív tag
válasz
szabonagyur #47134 üzenetére
Köszönöm!
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
szabonagyur #47104 üzenetére
Sajnos nem igazán engedi, de így nagyon elszomorítottál, mert akkor jóformán feleslegesen vettem ilyen nagy teljesítményű videochipes notebookot. Pont az volt a lényeg hogy mobilan tudjak videót vágni (+ after effectezni) illetve játszani. Nem is értem miért nincs semmi olyan funkció amivel felül tudom ezt bírálni
-
Theory66
aktív tag
válasz
szabonagyur #47103 üzenetére
Köszi az infót!
-
s.Gery91
újonc
válasz
szabonagyur #47107 üzenetére
Win 8.1, Intel driver rendben van, lehet hogy frissített, de én mind a 2 drivert letöröltem és újraraktam először, az intelt ahogy kell...
-
s.Gery91
újonc
válasz
szabonagyur #47105 üzenetére
Kiírja bekapcsolásnál hogy nem talál VGA drivert, már kb. 5ször újratelepítettem, idáig mindig jólett utána, belassult a gép néha be sem kapcsolt csak fekete háttér, nem alszik el, stb.
-
rumos14
nagyúr
válasz
szabonagyur #47070 üzenetére
a hdd-t szűzen vettem, nem is lett rá telepítve oprendszer. korábban benne volt a régi vinyó is, azt most kivettem mert eladtam, na azon lehetett a boot file és most azt hiányolja.
most minden HDD-t kivettem, win telepítő indul, látja az SSD-t (lemez 0, partíció 1), de nem akarok újratelepíteni.
amit te írsz, a "számítógép javítása" nem lát telepített oprendszert. van olyan h illesztőprogram betöltése, akkor kéne nekem egy msata Toshiba 256 gb SSD meghajtóvagy csak rá kéne tenni egy átkozott "boot file"-t (az mi is pontosan?) vagy az msata eszközre vagy az adattárolásra használt vinyóra?
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #47042 üzenetére
Előtte azért pakoljuk vissza a gyári cuccokat, hiszen nem a dell szerviz feladata kideríteni, hogy az idegen cuccok jók-e benne....
-
dbius
veterán
válasz
szabonagyur #47008 üzenetére
Szerintem először fel fogom hívni a Dell supportot, hogy ők mit mondanak.
-
dbius
veterán
válasz
szabonagyur #47006 üzenetére
Nincs, már korábban rákerestem, ezekre a kulcsszavakra is 0 a szó szerinti találat, amiket felhoz, azok nem jók.
Szerk: Term. köszi a javaslatot!
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46994 üzenetére
Csak annyi a baj vele, hogy hidegindításnál, néha nem csatlakozik a wifi hálózathoz.A routert sem látja ilyenkor, csak a hibaelhárítás futtatása segít.Nem tudom, hogy ez javít e ezen a hibán, de szerencsére nem rendszeresen csinálja.
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46986 üzenetére
A 1705-ös wifihez érdemes lehet az ebben a hozzászólásban lévő drivert feltenni?
-
kornel76
aktív tag
válasz
szabonagyur #46984 üzenetére
Az inspironoknál van egy olyan gebasz, h csak a 1704 v csak a 1705 nem elég , saját tapasztalat kell mind a kettő.
(#46986) szabonagyur 5537-em volt (2 hete adtam el), reinstallnál mindekettő drivert fel kellett tennem, vagy az egyikkel vagy a másikkal nem bírtam működésre bírni csak ha mindkettőt telepítettem. Dell oldaláról töltöttem le a drivereket. Ugyanez volt amikor megvettem és 8.1 wint akartam rá telepíteni, win7-el nem volt gondom.
-
dm1970
aktív tag
válasz
szabonagyur #46980 üzenetére
A router/telefon más géppel használható internetezésre?
Persze természetesen.
Biztos vagy benne, hogy a gép a hibás?
Pont ezt írtam, hogy szerintem nem a géppel van a gond.
javaslom hozzáértővel nézesd meg
A vége az lesz, de azért még "szenvedek". Imádom a nehézségeket -
dm1970
aktív tag
válasz
szabonagyur #46978 üzenetére
Driver a gépnek megfelelő lett felrakva?
Valszeg ez lesz a gond, de ezt hogy tudnám megállapítani?
más eszközzel használható
Mint írtam a telómról megosztva a netet is ue produkálja.
Ha neten rendelted akkor nem kell gariztatni feltétlenül, elég elállni a vásárlástól.
Ezzel tisztában vagyok, de szerintem csak én vagyok a béna, valamit rosszul csinálok. -
dm1970
aktív tag
válasz
szabonagyur #46976 üzenetére
Bocs!
Itt leírtam : [link], s először jól működő drivert kerestem volna.Ami kimaradt, hogy a telóról megosztott netnél is ez van. Van amikor elkezdi megnyitni az oldal, van amikor el se kezdi. Ha routerről próbálom, akkor az Tp-link. Annyit látni még, hogy 2-3 egységet mutat az ikonon a wifi, elkezd dolgozni, egy kis idő után (max 1 perc) az ikonon jelerősség felugrik maxra, majd eldobja a kapcsolatot.
Ma vettem, felraktuk rá a windows-t, minden OK a wifin kívül, lehet nem jó driver lett leszedve, a cégnél sajna kábelt nem tudunk rádugni, hogy auto megkeresse a drivert, viszont addig nem akarom haza hozni (100 km), amíg nem derül ki, hogy esetleg gariztatni kell. Bár lehet csak ez lesz a megoldás.
-
Avicularia
veterán
válasz
szabonagyur #46970 üzenetére
Köszi
-
válasz
szabonagyur #46954 üzenetére
Ezért kérdeztem,Dellnél hogy van ez.
A többi gyártónál szépen látszik minden. -
válasz
szabonagyur #46952 üzenetére
Nem napi szinten,ha állandóan töltőn van,akkor kb. 1 hét,míg meríti-töltőn is.Kb.94%-ig merül lassan,aztán tölt.
Így tartja mozgásban a cellákat,ez legjobb akkukezelés állítólag. -
extasymajom
aktív tag
válasz
szabonagyur #46947 üzenetére
Szevasztok. Nem is tudtam hogy van dell forum.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
szabonagyur #46919 üzenetére
Rendben erre voltam kíváncsi a Dell oldalán 2017 végéig írja garanciásnak. A városomban van olyan számítógép szerviz ami szerepel a Dell oldalán is partnerként. A garancia papíron íjra a 36 hónap garanciát és olyan garanciát hogy elviszik megjavítják és visszahozzák 15 napon belül ingyen. De ha valami baja lesz mégis jobb lenne ha nem kellene küldözgetni hanem helyben megcsinálják. De én leginkább abban bízok hogy nem lesz baja
.
-
Avicularia
veterán
válasz
szabonagyur #46897 üzenetére
Nekem megcsinálta a svéd dell a Magyarországon vett inspiront, alaplapot cseréltek benne. Viszont mikor 2 hét múlva megint elromlott és megint alaplapot kellett volna benne cserélni, akkor már kérték a garancia honosítását.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46897 üzenetére
Megcsinálhatja, ha felhívja a Dellt, és engedélyezik, egyébként is megcsinálhatja, saját zsebére.
"rendben van a garancia" nálam azt jelenti, hogy az adott országra érvényes. -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46892 üzenetére
Tabletnél más, mint a laptop NBD-jénél; NBD-s laptopot megcsinálják mindenhol, amerre jársz (egyszer), ha huzamosan máshol használod, ahol a garancia van, akkor kell a warranty transfer, tabletnél azonnal kell, mert azzal a support se foglalkozik (nem küldik a szerelőt), hanem beküldenek vele szervizbe, és a szerviz csak akkor tud alkatrészt rendelni/javítást elszámolni, ha rendben van a garancia. (csókosoknál lehet más, de ez a hivatalos).
-
Paloczi95
tag
válasz
szabonagyur #46894 üzenetére
Lehet, hogy így lesz, mindenesetre köszönöm a segítséget!
-
Paloczi95
tag
válasz
szabonagyur #46890 üzenetére
Nem azt mondom, hogy valótlant állítasz, csupán többféle információ között nehéz eligazodni. Én is akkor lennék teljesen nyugodt, ha honosított lenne, azonban nem állnak rendelkezésemre az eredeti vevő adatai.
-
TommyX_
őstag
válasz
szabonagyur #46888 üzenetére
Nekem azt mondta a Dell Support, hogy akkor foglalkoznak a meghíbásodott dell tabletemmel, ha honosítva lesz a garancia. Szóval most arra várok, hogy elfogadja a rendszer a garancia átvitelt.
-
Paloczi95
tag
válasz
szabonagyur #46888 üzenetére
Akkor kénytelen leszek ezt a verziót elhinni, több forrásból is ezt hallom/látom, ennek ellenére az eladó kifejezetten cáfolja ezeket. Az adatok pedig nem ismertek, mert kint is használtan lett vásárolva.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #46882 üzenetére
A sógoromé 40-50-et tudott maxban (500-as 2,5" USB3), de ha neked ennyi, azzal nem vitatkozhatok. A lényegen nem változtat, túl nagy terhelés egy notebook USB portjának.
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #46872 üzenetére
A 3.5-ös talán tudja a 100-at, de ebben egy 5400-es noti hdd van, az jó ha 60-at tud.
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46829 üzenetére
Jól tudod, ezért kell vásárlás előtt leinformálni a cucc eredeti tulajdonosának legalább a nevét és irányítószámát, az kell a garancia transzferhez.
-
TommyX_
őstag
válasz
szabonagyur #46829 üzenetére
Köszönet a gyors válaszért, akkor holnap hívom a supportot a továbbiak miatt.
-
TommyX_
őstag
válasz
szabonagyur #46814 üzenetére
Akkor jól gondolom, ha én Angliából vettem egy dell venue 8 pro tabletet, akkor nem foglalkoznak velem itthon, csak ha át van víve a garancia?
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46826 üzenetére
Ezért írtam, hogy telefon a Dell Supportnak, ingyenes, 0680 016157, és megkérdezni.
Minden Dell laptop vásárlása előtt erősen ajánlott.
Ha a gép lopott, akkor csenget a yard, és se pénz, se laptop; ha a garancia nem transzferálható, akkor "csak" a gari bukó, ami Latitude-oknál lehet évi ~30K, azaz a sztenderd, 3 év NBD-nél ~120.000.- HUF
itt a hegyen kellemes 28 fok van, enyhe szél, a borospincében 13. -
premete
veterán
válasz
szabonagyur #46824 üzenetére
Fordított a logikád.
Az lehet, hogy Magyarországra US keyboarddal jön gép, de a HUN keyboardos nem valószínű, hogy német, vagy US vevőnek ment.
Ingyenes zöld számot fel kell hívni, és kiderül; még az is, ha lopott esetleg. -
werszomjas
addikt
válasz
szabonagyur #46816 üzenetére
Akkor itt most az "European Distribution Business" a lényeg, vagy a "Dell Digitial Delivery" ?
-
premete
veterán
válasz
-
werszomjas
addikt
válasz
Köszi.
Ha már itt vagyok.
Vennék egy gépet netezésre, 1080p youtube videó ne akadjon rajta, játék, egyéb erőforrás igényes programok nem lesznek, ezek jöhetnek szóba:
E4310 / E6410
vagy
E6320 / E6420A Core I5 2520M és a Core I5 540-560M között van érezhető különbség ilyen felhasználásnál, valakinek volt már dolga mindkettővel?
A 10-es széria és a 20-as kb csak prociban tér el, cserébe utóbbi kb 20 - 25 ezerrel drágább, kérdés, hogy gyorsabb-e?
-
werszomjas
addikt
válasz
szabonagyur #46814 üzenetére
Köszi, és az látszik a service tag alapján, hogy át van-e víve? ha beírom a service tagot, a garinál azt kell írnia, hogy Hungary?
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46811 üzenetére
Inkább megyek csajozni, szép az idő, strand, etc...
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46809 üzenetére
Na ezért kérdeztem, amit kérdeztem, mert talált 2006-os win-es drivereket is, meg ugye az összes 2013-as Dell-es driverek a listában voltak.Úgy gondolod, a program csak összekuszálta volna ezeket?Én hiszek neked
#46811 rendben
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46807 üzenetére
Most volt a promója, ami 1 éves ingyenes licensz, a képen ez is látható, hogy a pro verziót használtam
A vga drivereket nem kereste meg, ez igaz.De nyilván ezt nem ezzel a programmal töltöttem volna le, éppen ezért nem is zavart különösen...
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #46804 üzenetére
W10? Most kezd jo lenni a 7
Mar csak 2 gepemen van XP.
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46804 üzenetére
Mondom zárjuk le, mielőtt még átmegy személyeskedésbe, azt hiszem eddig normálisan fogalmaztam!
Köszi!
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46802 üzenetére
Értem én, de ez már túl van komplikálva, feltételes módban beszéltem/írtam.
Zárjuk itt le kérlek, már nem használom a pogit
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46798 üzenetére
Mert most is talált egy csomó újabbat, amiket konkrétan a gépemhez már nem találtam a Dell supporton.Láttad a linkelt képet
Ez a kolléga remekül összefoglalta, hogy az új gépekhez kiadott diverek, akár jók lehetnek a régebbiekhez is, mert tartalmazhatja azokat a modelleket, amikhez már nem "jár" frissítés.Feltételeztem, a program ezen az elven működik.
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46790 üzenetére
Igen, az feltünt, hogy az asztali konfigomon, ami vagy 8 éves, mindent naprakésznek talált.
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46788 üzenetére
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46786 üzenetére
Annyit írtál, hogy sok lomot rak fel, de ettől még nem szar valami.Ezt akár kifejthetnéd bővebben, ha valóban ismered a progit.Pl. nem jól inicializál, vagy nem a helyes illesztőprogramokat tölti le, párosítja, stb...
Amúgy meg erről beszélek.
Ha meg ugyanolyan mint a többi driver kereső, akkor mitől szar(abb)?
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46784 üzenetére
Hm...a kérdésem az volt, hogy érdemes e ez alól a program alól frissíteni a Dell-es drivereket, vagy sem.Semmi köze ennek ahhoz, hogy miért akarom, kíváncsi vagyok és kész.Amúgy meg több kérdést is felvet a dolog:
1. ez is csak egy driver kereső, mitől más, mint a többi "játékszer"?
2. csak a külső vga driverekre vonatkozik az, hogy fixálni kell, hogy rendesen működjenek?Akinek van tapasztalata ezzel a progival kapcsolatban, várom a válaszát!
Köszi!
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46782 üzenetére
A lomokat elintéztem, szóval akkor nem ajánlod a driverek frissítésére?Pedig talál jónéhány régi drivert (mondjuk nem csodálom, a laposomhoz a legújabb 2013-as, a support szerint)
-
Mattb
senior tag
válasz
szabonagyur #46737 üzenetére
Igen igen dvdrol ment. Sikerult felrakni, erdekesseg, kevesebb drivert ker mint a win8.
-
Mattb
senior tag
válasz
szabonagyur #46730 üzenetére
-
VGYke
addikt
válasz
szabonagyur #46704 üzenetére
Köszönöm! Ha értetted amit írtam (törlés előtt) az jó és tényleg az én készülékemben lehet a hiba!
Szóval a lényeg: még soha nem csináltam klónozást olyan HDD-ről ami mindenféle rejtett partíciókon tartalmazza a Win8 + DELL speci + stb. telepítő programokat, meg még ki tudja miket, + a látható partíción a telepített rendszert.
Én Fire/SOUL/CD fórumlakó társ leírása szerint kezdenék bele.
Van valakinek pozitív / negatív tapasztalata működő rendszer HDD-SSD klónozás / csere ügyben?További (win10) kérdéseim is lennének a következő hozzászólásban.
-
VGYke
addikt
válasz
szabonagyur #46704 üzenetére
Köszönöm! Ha értetted amit írtam (törlés előtt) az jó és tényleg az ln készülékemben lehet a hiba!
Szóval a lényeg: még soha nem csináltam klónozást olyan HDD-ről ami mindenféle rejtett partíciókon tartalmazza a Win8 + DELL speci + stb. telepítő programokat, meg még ki tudja miket, + a látható partíción a telepített rendszert.
Én Fire/SOUL/CD fórumlakó társ leírása szerint kezdenék bele.
Van valakinek pozitív / negatív tapasztalata működő rendszer HDD-SSD klónozás / csere ügyben? -
kaszcstdata
csendes tag
válasz
szabonagyur #46702 üzenetére
Régebben vettem, amikor még 50 megás volt a net, csak azóta felgyorsult :-) De semmi gond, tetszik a TP Link, nem nagy összeg, megveszem, meglátom, mennyit gyorsul.
Kösz még egyszer!
-
kaszcstdata
csendes tag
válasz
szabonagyur #46700 üzenetére
Köszönöm a választ. De ez nagyon bosszantó. Olyasmi, mintha vennék egy sportkocsit, aminek a prospektusában az áll, hogy 300-zal megy (az általad javasolt 300 Mbps-os), amikor meg kipróbálom, akkor csak 90-et tud. Miért? Vagy ez a 300 abszolút 0 fokon, a laborban ennyi? Az ki a fenét érdekel? :-(
-
válasz
szabonagyur #46687 üzenetére
Holnap-holnapután megy rá tiszta win 8.1 + esetleg a procit is alaulfeszelem 1 csöppet, akkor gombelemmel is elmegy majd
. Eddigi legtartósabb notim amúgy - a hasonló célt szolgáló családi eeePC-nek kb 2x ekkora akkumonstrum kellett volna ennyi időhöz, sejtettem, hogy jó választás lesz ez az U-sorozatú proci.
#46688: Driverhiba kizárva? Mit lép a gép, ha cseréled a VGA-drivert? Másik 5let, hogy a fényerőváltástól vmi bug miatt változtatná a felbontást, erre esetleg BIOS-frissítést próbálj.
-
Hege1234
addikt
válasz
szabonagyur #46680 üzenetére
köszi!
és akkor nem is kell aktív kábel ?
simán menni fog egyszerre a laptop és a 2 monitor ? -
Hege1234
addikt
válasz
szabonagyur #46674 üzenetére
mind 2 + a laptop is fhd-ben kéne hogy mennyen
a laptop nem muszáj hogy fhd legyen de hd-s lehetne
170000ft (használtban gondolkodom)
-
Paloczi95
tag
válasz
szabonagyur #46676 üzenetére
Fent van, csak warez a téma.
De a következő installt így fogom csinálni, nem tudtam erről a generic key-ről. Köszönöm mindkettőtök segítségét!
-
Paloczi95
tag
válasz
szabonagyur #46671 üzenetére
Rendben, beszélek velük, hogy mi van ilyenkor.
#46673 Mikulásbá
Megmondom őszintén nem néztem, hogy aktiválja-e magát, mivel a telepítéskor kért key-t, amit skip-eltem, majd megpróbáltam matricán megkeresni, nem találtam. Ezek után nem feltételeztem, hogy automatán aktiválja magát, pedig lehet, hogy így lett volna. A következő reinstallnál kiderül, mi van. Vagy vissza lehet vonni az aktiválást és újrakezdeni a folyamatot, mintha friss telepítés lenne? -
Paloczi95
tag
válasz
szabonagyur #46668 üzenetére
Az akku alatt egy Win 8 Pro matrica van, mellette pedig egy hosszúkás téglalapban ragasztónyomok. Ez alapján Win 8 Pro volt a gépen alapból. A BIOS-ból azonban nem tudom kiolvastatni a key-t. Akkor maradjak az alternatív Win-aktiválásnál?
-
Paloczi95
tag
válasz
szabonagyur #46664 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, az a baj, hogy egyik megoldás sem adja vissza a key-t, próbáltam mindegyiket. Nincs MSDM tábla. Tehát nincs benne a BIOS-ban. Nem lehet, hogy azért, mert Win 7-es alapból a gép és ahhoz nem BIOS-ban hanem matricán volt a key, de azt meg eltávolították?
-
válasz
szabonagyur #46660 üzenetére
Tényleg, most nézem, hogy nem 840m (ami szintén nem egy erőművi graf, de azért már komolyabbat villant az igp felett). Annyi előnye van ennek a pici dvga-nak, hogy nem throttlingol a proci, ha a vga is aktív - azaz olyan játékok, mint a Diablo III (inkább prociigényes) jól mennek rajta.
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46643 üzenetére
Akkor csak hibásan detektált?Megbízható ez a support
Nem frissült, ugyanaz a verzió, amit korábban felraktam.
-
szepsuti
aktív tag
válasz
szabonagyur #46618 üzenetére
és akkor esetemben most egy teljes win reinstallra lesz szükség megint? vagy van egyéb módja a driverek cseréjének?
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46624 üzenetére
Remek.
-
Nimda
addikt
válasz
szabonagyur #46622 üzenetére
A dedikált AMD-t még megértem, habár pl. a HL2 simán ment mod nélkül is.De az Intelnél miért van így megoldva, mikor a saját lapkájához szedtem le a drivert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest