- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Magnum_ #51863 üzenetére
mert a win 10 -nél bf4 alatt minden második körben dx hibát szoktam kapni
többieknek köszi a választ
más: az mitől lehet, hogy megkettőzésnél tökéletes a kép, a monitoron is, ha csak a monitorra rakom ki akkor el van mosódva (win 10 és HDMI kábel) mindkettő fullHD
amúgy bf4-el toltam kicsit, még 70 fok fölé nem ment se a GPU, se a CPU és proci tartja a 2,8Ghz-et és GPU a max turbót, mondjuk halknak nem nevezném, de inkább hűtsön rendesen -
Avicularia
veterán
válasz
Magnum_ #51840 üzenetére
MX4-et a 6230-ba raktam, ehhez nem nyúltam. Mondjuk, totál szét kell kapni a venti cseréhez, nem egy 6230. Sőt, ahogy szétszedte a szerelő, olyan egyszerhasználatos papírdekni benyomása van a gépnek. Ezt nem arra tervezték, hogy szét meg összerakd állandóan. Coolert én nem is látok ebay-en. A használtat elvitte természetesen a szerelő.
-
kisza25
félisten
válasz
Magnum_ #51755 üzenetére
én usb3.0 pendriveról tudtam telepíteni a win10-et, vagy most a 7-ről van szó?
win 7 ultimate-re milyen win 10 települ, nekem olyan volt, csak leszedtem, mert sehogy nem akart jó lenni nekem, bf4 alatt folyton dx hibákat kaptam.
az a win10 simán felment usb3.0-ról, tiszta telepítéssel is, mindjárt megnézem a pendriveot mi van rajta -
Brandynew
őstag
válasz
Magnum_ #51752 üzenetére
Egyszerűen nem ment 3.0-ás pendrive-ról, kettővel is próbáltam. Gparteddel is teljesen lezúztam a lemezt, legacy és uefi módban is próbálkoztam, végigpróbáltam mindhárom portot, cmd-ben is szórakoztam, de semmi. Aztán gondoltam egyet, és felraktam a telepítőt egy USB 2.0-ás pendrive-ra, és azzal egyből felment. (Dell 7559-ről van szó nálam is.)
Amúgy mindig ott akadt meg, amikor kiválasztottam a partíciót a rendszernek.
-
Avicularia
veterán
válasz
Magnum_ #51725 üzenetére
Legjobb a Dell NBD garija, ezért nem is gondolkodom rajta, hogy valaha más laptopot vegyek. Reméljük soha nem fogják kivezetni a piacról.
Amúgy megnéztem a csavarokat, és ez a gép tuti nem volt szétszedve, teljesen épek a csavarok, ráadásul feketék, szóval tuti látszana ha szétszedték volna. Használva meg annyit volt, hogy 180 gigás írásmennyiséggel az ssd-n jött, amin még a recovery partició is rajta van. -
Avicularia
veterán
válasz
Magnum_ #51700 üzenetére
Még nem laktam be, nem tudok válaszolni a kérdésre. Meg ahogy írtam, ennek csapágyas a ventije szvsz, változik a hangja ahogy mozgatom a gépet, mintha mozogna tengelyirányban a venti. Mondjuk sima IE ablaknál nem ment a ventije, de azt már néztem, hogy amikor bekapcsol akkor 4200-on forog a 6230 meg asszem 3600-on.
-
Avicularia
veterán
válasz
Magnum_ #51697 üzenetére
Vastagabb ugye és a fedlapja sem olyan anyag mint a 7250-é, ami eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat. Szóval nekem kézbefogva mindkettőt az a személyes benyomásom, hogy a 6230 masszívabb. Sajnálom eladni a 6230-at mert nagyon jó kis gép, és olyan mint ha új lenne, nem lehet megmondani róla, hogy használt szinte. Lehet marad a családban, még nem dőlt el. Asszonynak van egy 6320-a, a helyett lehet megkapja.
-
mghltm
addikt
-
-
Avicularia
veterán
-
kistewe
tag
válasz
Magnum_ #51488 üzenetére
Használd egészséggel!
IPS nagyot dob rajta , azt minél előbb érdemes kicserélni. Lehet kapni 2 usb portos EC kártyát ami alig lóg ki, vilibil, WWAN , 15 ért van új akksi, s mint mondtam amíg a világ s két nap.
Win10-et én nem használok ,ahhoz már túl ősz a hajam...uff stewe
-
somasz
Topikgazda
válasz
Magnum_ #51480 üzenetére
Ez a legfrissebb Command Update: 2.1.0, A00
Avicularia: rejtsd el őket nyugodtan!
-
Avicularia
veterán
-
kistewe
tag
válasz
Magnum_ #51466 üzenetére
Szerintem jól el van találva, IPS-el nagyon jó,előtte TN volt ,ég és föld, erre a méretre nekem elég az 1366 felbontás, most SSHD van benne és mióta újra lett pasztázva azóta csak ennek a hangja zavar ( venti csak YT HD nál indul el) , kéne egy terrás SSD és akkor míg a világ s két nap elég.A céges 6430 -hoz képest a fele súly kb. Linux Rafaela, XP , és Win7 is ok.
uff stewe
-
somasz
Topikgazda
válasz
Magnum_ #51330 üzenetére
Ebben van magyar backlites.
5450-hez is van. -
ro_bert17
őstag
válasz
Magnum_ #16989 üzenetére
Én a 60-as toshiba vinyóval szerelt változatról olvastam tesztet, ahol egyértelműen a lassú hdd-t jelölték meg a helyes noti gyenge pontnak. Érdekes hogy ebben a tesztben is 4200-as a 80-as hdd.
Biztos Te is láttad itt a ph-n az 1,8-as zif csatis ssd-t 40-kért. Igaz az 64 GB-os. -
-
Polcrendszer
tag
válasz
Magnum_ #16207 üzenetére
huh, hát én az ebay abszolút fanja vagyok, de ha akksiról van szó...ott csak utángyártott/ügyes kínai kezek által a megtévesztésig(kívülről) lemásolt akksik vannak(nyilván nem véletlen kerül 3ad annyiba), de nme célom felrobbantani sem magam, sem a gépet, ahhoz meg amúgy is drága, hogy többet kelljen venni. A minél könnyebb kategóriánál akarok maradni, de minél több óra is kellene: maradok a 6 cellánál. A kérdés persze az, hogy van-e valamilyen tag az akksikon, amivel elvileg nem lehet csalni, nekem az is jó, ha nme a Dellen keresztül rendelem, hanem közvetlenül a gyárból kínai kezeken keresztül, csak hogy tudom, hogy valóban eredeti-e...
-
carrot
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest