Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Siffredi

    senior tag

    válasz mr.geeZ #7165 üzenetére

    Fizetni kartyaval tudsz, a szallitas pedig futar utjan tortenik. Azt hozzatennem, hogy itt tartozkodok Angliaban, tehat nem Magyarorszagra rendeltem a gepet. ;)

    Ui.: Remelem McLaca olvassa most eme sorokat. Hatalmasat csalodtunk a Vostro 1400-ban! Ma szallitottak ki, de a baratnom tobb hibat is felfedezett rajta. Eloszor a (nagyobb) aksi lotyogeset vette eszre. Mondtam neki legyintve, hogy ez elofordul, majd valami papirral megoldjuk. Aztan a memoriakartyaslotot vizsgalva tette a kovetkezo felfedezeset, hogy a kartya minden allasban ki-be, sot meg oldalra is mozgathato. Ezutan a belsejet is alaposan megfigyelve kiderult, hogy intel gma 950-es kartyat tettek bele, az x3100-as helyett. A poen csak az, hogy a honlapon olyan kartyaval nem is volt rendelheto! :F

    Holnap nagy telefonalgatasok lesznek, meg nem tudom, mit fogunk mondani. Abban az esetben, ha ossze tudnak szerelni egy epkezlab Vostro 1400-at, akkor maradunk a rendelesnel. Ha nem lesznek rugalmasak, elallunk tole. Bar tudok mondani ellenpeldat is, az en laptopommal semmi baj nem volt.

    Bocsesz a hosszu irasert, de muszaj volt leirnom.

    Udv!

Új hozzászólás Aktív témák