Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ ĐanieL™
tag
Nekem amugy a ceges Latitude-on nem csinal semmit a power manager.
Dokkolon van egesz nap, beallitottam, hogy 50-90% toltogesse, de egesz nap 100-on van.
Pedig kiirja, hogy tolto csatlakoztatva, es hogy nem tolt. -
zooltan8
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell Vostro 3568-as laptopom, és azt akarom kérdezni, hogy hogy tudom a legjobban kímélni az akksit (kivenni nem akarom mert úgy is kell néha használni de főleg hálózatról megy)? Néztem ezt a Dell Power Manager-t és ha ott beállítom hogy pl. 70-nél kezdjen el tölteni és 80-nál vegye el az jó ötlet? Vagy van más jobb megoldás? Aki okosabb ebben a kérdésben az segítsen már.
Köszönöm szépen 
Bocsi most látom hogy pont ezt a téma lett előttem beszélve, bocsi nem voltam figyelmes
de azért még jöhetnek tapasztalatok, okosságok 
-
cigam
titán
válasz
Francia91
üzenetére
Vajon tényleg a dzsudzsu szertartások miatt, vagy normál használat mellett is ilyen alacsony maradt volna a "kopás".
Mondjuk 1-2 havonta tényleg ajánlatos teljesen lemeríteni (míg ki nem kapcsol, és utána teljesen feltölteni, hogy "átmozgassa" az akkumulátor kémiáját. Szerintem többre nincs szükség. -
Francia91
veterán
Mondjuk azért, mert ThinkPad-nál rohadt jól szabályozható %-osan az akkutöltés, és így rohadtul tudod óvni az akkut, töltőre dugva is...
Nekem egy ThinkPad T500-asom volt, 2009-es gyártású Panasonic cellás akkuval. Tavaly májusban adtam el, 9%-os akku elhasználódással... 7 éves akku 9%-os elhasználódással, és azért, mert beállítottam neki, hogy 85% fölé je töltse, valamint 20% alatt kezdjen tölteni (85%-ig). Havonta meg felnyomtam 100%-ra egyszer...
És mikor eladtam tavaly a T500-ast, 3 órát ment az akkuról, tehát tényleg 9%-os volt az elhasználódása -
Sungoo
addikt
Sziasztok!
Rákerestem, de igazából érdemi infót nem találtam róla. Adott lenne egy DELL Latitude E6420 gép, és az érdekelne, hogy a memóriakártyát mekkora méretig kezeli? Jelenleg SSD-vel szerelt, és szeretném a tárhelyet kicsit megtuningolni. -
313313
addikt
Két kérdésem lenne. Laptop vásárláson gondolkodok, 2 kiszemelt van, erről kérdeznék.
Dell 5558-at nézegettem régebben, ha veszek egy I3,4GB ram, 1TB hdd változatot, abban cserélem a hdd-t ssd-re, a dvd rom helyére rakok másik hdd-t, akkor gondolom gari megmarad, mivel ez a széria szerelhető. De mi van akkor, ha meghibásodik a gép, és garanciáztatni kellene, de a gyári 1TB-s hdd már nincs meg? Így még szóba állnak velem, vagy nem?
Másik kérdés, Dell 3568 I3, 4GB ram, 128GB ssd. Ha ebben otthon kiveszem a dvd romot és helyére rakok egy hdd-t, megmarad-e a garancia? -
cigam
titán
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
Jelezd a bolt felé ahol vetted, akkumulátorokra fél év garancia van, így sanszos, hogy cserélni fogják.
Amúgy meg mi értelme babusgatni? Használni kell és kész. Miért akarsz a töltőelektronika tervezőinél is okosabb lenni, mindenféle vudu szertartással? -
somasz
addikt
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
A17 a legfrissebb.
Bootnál az f12-t nyomogatva a diagnosztikába belépsz, a kijelzőteszt után esc-pel megszakítod és a (asszem) results fülön legörgetsz az akkuig, ott lessz a ciklusszám. Progiról nem tudok.
A többihez nem tudok szólni érdemben. -
XEON_QUADRO
tag
Sziasztok, az alany egy e6230. Nemrég vettem hozzá új akksit és dokkolót is 130W táppal. A gépet kb fél éve használom, "Express Charge"-ot elsők között kapcsoltam ki, én ráérek töltőn hagyni. A töltés is csak 50% alatt indul, ez működik is. Szóval az erős táppal vettem észre, hogy 35-38W-al tölti, míg a 65W-os tápjával 10W körül volt ez. Közben megnéztem, a 65W-os táppal is belenyom 30W fölött. A legnagyobb problémám, hogy ciklusonként 4%-ot romlik a vattaúj akksim állapota. Mivel pont a harmadik ciklusnál járok, ezért 12% már sajnos... az előző 66%-os elhasználódású, egy órát még bír. Kérdéseim:
- Van-e a töltés sebességét/erősségét szabályzó progi?
- Van-e a TP-okhoz hasonló akksi-információs progi, amivel kiolvasható a ciklus-szám? (A gyári az LG ez pedig csamcsung SDI, mindketten "cellák made in korea, assembled in kína")
- TP-nél le tudtam venni 20%-ra is, itt miért csak 50%-ra engedi?Mielőtt javasolnátok, felraktam az A16-os biost, úgy tudom ez a legújabb. bekapcsoltam az expresschargeot, akkor is erősen töltötte, aztán kikapcsoltam, nem változott. Hogy állítható meg a folyamat? 20-25 ciklus után vehetek megint majd új akksit?

-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Dell Latitude E5220 laptopom van.
Ma délután kinyitva vittem és véletlen nekivertem a falnak, a kinyitható részét a felső részének az oldalát. Azután kb egyből ilyen piros szaggatott csíkok jelentek meg sok helyen, főleg a kereteknél, meg videóknál, összevissza. Megpróbáltam kikapcsolni bekapcsolni, az nem segített
.Szerintetek most valami nagy kárt csináltam ?
Vagy ha szét kellene szedni valami kábelt megigazítani azt, hogy tudom megtenni? Hol kell nekiállni szétszedni. Vagy ha más megoldást tudtokm azt is szívesen venném. Köszönöm előre is.Üdv.
-
anorche1
őstag
Melyik a legerősebb proci, amit E6440 -be bele tudok rakni? Nem mintha kevés lenne az i5-4200m, de hátha látok egyszer HA -n olcsón egy jobbat

-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szerelős kérdés:
6420-as 1600x900 kijelzőpaneljét, bele lehet-e tenni egy 1366x768-as 6430S-be? A méret elvileg az ha jól tudom.
A kábel csatlakozása is egyforma? Vagy kábelt is kellene cserélni? -
VANESSZA1
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ajánlatos kikapcsolt állapotban sűrített levegővel kifújni (havonta, vagy kéthetente)
-
LendvaiFeri1
veterán
"Kicsit" poros lett a 7559 2 ventilátora. Hogy ajánlatos tisztítani?
-
teszt345
tag
válasz
teszt345
üzenetére
Végül ez lett a megoldás, köszönöm a válaszokat: Dell Quickset Application
-
cigam
titán
Úgy néz ki a D630 korlátaiba ütközem. Túlmelegszik (88°-ot elérve több lépcsőben 800MHz-ig veszi vissza a tempót, amíg visza nem hűl 68°-ra)
Ez normális, vagy a hűtéssel vannak gondja? Egy újrapasztázás mennyit segítene, és mennyibe kerül?
-
Oceanus
tag
Kedves Forumtarsak!
Adott egy Lattitude D631, ami par honapig a szekrenyben pihent es most amikor bekapcsoltam, eszrevettem, hogy a tolto nem tolti az akksit. Elotte minden rendben volt emlekeim szerint, de most konkretan a gep se latja sehol az akksit.
Ez a kep fogad rogton a bios utan, pedig eredeti toltoje van es rendben mukodonek tunik. Esetleg van valakinek barmilyen otlete mi lehet a baj?
Elore is koszonom a valaszokat!

-
gilfoyle
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell E5430-am i3 procival, HD kijelzővel és kissé sérült házzal.
Ha veszek egy másik E5430-at,i5 procival, HD+ kijelzővel tökéletes házzal, a kijelzőt (esetleg a burkolattal együtt) ki tudom cserélni a két gép között gond nélkül? Gondolok itt az esetleges kábel és az alaplap eltérésekre...Tehát a sérült ház, i3 és HD+ lenne az egyik gép, a tökéletes ház, i5 és HD lenne a másik...
Dell gari már egyikre sincs. -
somasz
addikt
A 20-as, 30-as szériához létezik optibaybe akku, nem tudtok róla esetleg, hogy létezik-e a 40-es szériához is ilyen akku?
Nem úgy tűnik, mint amiről le lehet kapni az előlapot. -
Dhampir
félisten
válasz
deadcode82
üzenetére
Honosíttatni kell, vedd fel a kapcsolatot a Dell Magyarországgal.
-
deadcode82
csendes tag
Helló!
Angliában vásárolt újracsomagolt laptopnál ez a garancia mire vonatkozik: Dell's 1 Year NBD with Premium Phone Support INTERNATIONAL Warranty?
-
Dhampir
félisten
-
mrmedor
csendes tag
Segítséget kérnék. Dell 6430 normál optibay keretre hogyan lehet áttenni a gyári ejektort.
-
teszt345
tag
Sziasztok!
Dell-hez (7599) létezik valami "Energy Manager", amiben megmondhatom, hogy ne töltögesse az akksit mondjuk 60% felett?
-
ZP67
tag
válasz
lufiember
üzenetére
Szia,
nekem a bolt szimpatikus, vettem már tőlük gépet, monitort, minden flottul ment. A garanciát úgyse ők intézik...
Ami feltűnő, hogy legalább 2 nagyságrenddel több fajta Dell gépet árulnak, mint bárki más, szinte mindig a legjobb áron.
A Dell boltban annyit mondtak róluk, hogy ők "mindenhonnan" szedik össze a gépeket, bármit is jelentsen ez....Ami viszont negatív, hogy 30e-ért akarnak adni +4GB RAM-t, és álljtják, hogy csak szervíz nyúlhat a gépbe...
Üdv,
ZP -
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi gépről szeretném kikérni a véleményeteket (Latitude E5470): [link]
Amire használnám: AutoCad, Eplan, Office, kis programozás és általános felhasználás (film, netezés). Mennyire melegszik ezzel a CPU-val és kb. milyen akku időre lehet számítani?
Ezért az árér esetleg lenne jobb választás hasonló felszereltséggel? Kinek milyen tapasztalata van vele?
(Mennyire ajánlott ez a bolt egyébként?)Köszi előre is!

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Erre valaki valami ötlet?

L
-
allein
addikt
Sziasztok. USB-n csatlakoztatva külső HDD - 4 TB a laptophoz - Latitude E6430, W10, Sentinel alatt elkezdtem egy felület tesztet -> Lemez felületének újrainicializálása ami a lehető legalaposabban javítja a problémát, rákényszerítve a HDD-t a gyenge szektorok felülvizsgálatára, javítására (ill. ha gond adódna, a szektorok a további használatból kizárására), ezt maga Máthé János a fejlesztő ajánlotta. Reggel 10:00 körül elkezdődött a folyamat, aztán valamikor délután ránéztem (napközben is ránéztem több alkalommal) a % miatt. Nagyon lassú folyamat, újraindult a laptop. Nem tudom kék halál volt-e vagy nem, mert éppen nem voltam gép előtt amikor a gép kikapcsolt és újraindult. Szerintetek mitől lehet a reboot? NAS bad sectort jelzett, nincs PC-m ezért csak a laptop jöhet szóba. Az érdekelne, hogy szerintetek mitől rebootol?
-
-
ROBOTER
addikt
Üdv! A tanácsotokat kérném.
Van egy Dell XPS M1330 notebookom: T7500 (2,2GHz Core 2 Duo), NVIDIA 8400M GS, 4GB RAM, 250GB HDD, 13,3'' , ujjlenyomat-olvasó, FireWire, HDMI, dupla fejhallgató-kimenet stb.
A gép korai szakaszában garanciában cserélve volt a videochip (hűtési típushiba volt a sorozatnál) később a tápegységből is újat kaptam. Nem sokkal később kaptam céges gépet, ez pedig nem nagyon volt használva, de az akksit leszámítva tökéletesen működik, most néha erről nézünk filmet stb. Az akksi meghalt.
Semmi szükségem a cuccra, eladnám. Vegyek bele egy új akksit, vagy próbáljam így meghirdetni? Egyáltalán elviszik valami értelmes összegért, vagy örüljek, hogy nem nekem kell érte fizetni?
Köszönöm!
-
Diniboy
aktív tag
válasz
Diniboy
üzenetére
lejárt a 15 perc sry
szerk:
Kivettem az aksit, csak úgy volt hajlandó újraindulni, és úgy néz ki működik, összehajtás után is magához tért. Játékbeli teljesítményre nem tudom javult e, nem benchmarkolok
Így sikerült és nem kísérletezek többet , örülök hogy egyáltalán működik
1 DDUval minden leszed,
2 Dell honlapjárol az utolsó Intel Management Engine interface , restart
3 Intel honlapjáról az utolsó Intel win 8.1es intel meghajtó (win64_1536334578) restart
3 AMD honlapjáról legutolsó (crimson-relive-17.3.1-mar3) relive driver HD 8800m- hez .
Igaz hogy M200x Seriesnek ismeri fel de úgy néz ki működik
(de majd megírom ha lesz valami baj vele )
-
Diniboy
aktív tag
Üdv, van valakinek valami naprakész megoldása 3537hez , friss inteles, meg Relive driverrel? Próbáltam a friss meghajtókat, szépen sikerült is felrakni, de aztán a végén kifagyott a gép az újraindítás közben.
Ultra gáz a dell hogy nem adnak ki évek óta egy friss meghajtókészletet amikor az amd kb 2 hetente frissíti . -
ZP67
tag
Sziasztok,
tényleg ott tartunk, hogy egy Vostro 3568-ba nem tehetek plusz memóriát garanciavesztés nélkül?
A bolt legalábbis ezzel akarja eladni a 30e Ft-os 4GB DDR4-et...

Köszi a tanácsot!
Üdv,
ZP -
AstraCDX
senior tag
-
somasz
addikt
válasz
tundermacko
üzenetére
ebay -> törött gép aprópénzért, kiműtöd, kicseréled, örülsz
i3-i5-i7 nem számít -
tundermacko
csendes tag
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül egy 6520ashoz alaplapja? Mindegy mennyire használt, csak működőképes legyen. Esetleg donor gép is megfelel, ha csak egyben eladó. i5ös a gépem, "pal 60 la-6562p" típusú alaplappal. Nem találok normálisat amit hirdetnek. Pénz nem számít, csak olcsó legyen!

-
E6510 esetén az mi lehet, hogy sokszor tapasztalom , első bekapcsolásnál azt a jelenséget, hogy bekapcsolom , elindul és nincs kép (mintha be sem kapcsoltam volna és Dell képernyő sincs) majd a gépet ki és újra bekapcsolom és minden jó... ezt mi okozhatja ? (diag teszt sikeresen lefutott, minden OK)

Ezt a jelenséget nem most tapasztaltam először , de gondoltam rákérdek...hátha más is tapasztalt ilyet , vagy tud rá értelmes választ.Dokkolón van a gép (PR03X) és egyéb extrák is vannak használatban (SSD , ODD helyén HDD) és világítós bill , 2x usb 3.0 SC card , stb..)
L
-
somasz
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
dell diag nem jelez hibát a vinyóra?
hdsentinel?Hátérben nem megy windows update?
Meg kéne nézni, milyen frekvencián megy a proci, miközben használod (Aida64, CPU-Z, stb) -
somasz
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Csak a delles driverkre van szükséged, meg esetleg a quickset progira. Háttérben nem megy win update?
A vinyó nem lehet, hogy a régiben egy 7200-es, vagy hibrid volt, a mostani meg csak egy 5400rpm-es foshalmaz? Többi kérdésre van válasz?
-
somasz
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
driverek windowsosak vagy dellesek?
dell diag nem jelez hibát a vinyóra?
hdsentinel? -
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Egy hete vettem egy Dell Inspiron 3567-es notit (I5-7200U, Radeon M330, 4 gb RAM).
Olyan kérdésem van, hogy mitől kerepel állandóan a hdd-je? Illetve mitől darabos a működése? A korábbi laptopomban i3-as proci volt (4005U), az valahogy sokkal fluidabnak hatott, azt gondoltam ez majd biztos jobb lesz...hát egyenlőre nem. Mondjuk amaz 5000-es szériás inspiron volt, ez meg 3000-es.
Elvileg minden le van frissítve rajta, egymás mellé téve a két laptopot, az i3as köröket ver erre sebességben. Mi lehet az oka? Ez szinte teljesen szűz telepítés, semmi extra nincs rajta.
-
AstraCDX
senior tag
Nemrég vettem a DELL E6540 gépembe egy Sierra Wireless MC7304 LTE/4G modemet .
Ezért mivel több SIM kártyám is van, többször is cserélgettem, ami akku kiemeléssel járt .
Akku kiemeléskor viszont megállt a gép órája arra az időre míg nem volt rajta az akku .
Ez akkor történik, ha a BIOS elem feszültsége alacsony ?
Magam arra gondoltam, hogyha a BIOS elem esetleg lemerült, akkor akku kiemeléskor az óra, és a dátum is alaphelyzetbe áll, "nullázódik", de ez estben nem ez történt .
Megmértem a BIOS elem feszültségét, bár csatlakoztatott töltővel, 3,2V körül volt .
Mi lehet a hiba ?
Üdv.
Astra
-
VANESSZA1
őstag
-
AstraCDX
senior tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Ha tudok szerezni forrfüles 2032-es elemet, akkor a problem megoldható .
A forrfülesre gyárilag ponthegesztve van forrfül .
Forrfül nélkülire nem lehet ráforrasztani, mert az elem a hőtől exitálhat, vagy esetleg oda sem forrad a vezeték .
Ezért kell forrfüles elem .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Köszönöm Uraim !
Azért jó drága, egy zsugorozott forrfüles gombelemért ~15$, ~4500HUF .

Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Dell Latitude E6540 CMOS Battery kellene a gépembe .
Ennek valami speciális DELL csatlakozója van, vagy ez valami elterjedt általános szabványú csatlakozós ?
Hol tudok ilyent venni ?
Hogyan keressem ?
Üdv.
Astra
-
SzaboZE
addikt
válasz
aisa.pataki
üzenetére
Ez elég gáz. Gondolom akkor a bolt leadott két gépéről van szó, a boltvezető kérésére, ugyanis a szerviz ilyet önkényesen nem tehet.
-
aisa.pataki
csendes tag
Komolyan gondoltam, mivel felhívott a cégtől egy emberke (onnan ahol vettem), hogy menjek be oda a dell szervizbe, mivel ő nem tud biztosítani nekem cserelaptopot, de van egy ugyanolyan típusú gép bent a szervizben, ott is várnak az alkatrészre, ami az enyémben használható, az pont hiányzik a másik gépből, így összeraknak nekem egyet. A szerviznél is ezt mondták, hogy igyekeznek egyszerre befejezni a 2 lapost. A szervizbe pedig én vittem be, nem az, akitől vettem. Ő csak odaszólt, hogy majd én viszek egy gépet, mert bajom van vele.
-
SzaboZE
addikt
válasz
aisa.pataki
üzenetére
Szerintem azt te se gondolod komolyan, hogy egy másik ügyfél gépét kaptad kölcsön... Ha kaptál kölcsöngépet akkor örülj neki, ugyanis nem jár. Ha ennyire problémás az időkiesés, akkor bővíteni kéne a garanciádat NBD-re, akkor 1-2 napon belül elkészülne. Sajnos a carry in service garancia ilyen, erről nem a szerviz tehet, 10 nap az alkatrész beküldés határideje. Max 2-3 alkatrész rendelhető egy körben, ezért kell két körben rendelniük. Hidd el, amire volt lehetőség, azt kihozták neked az adott határokon belül. Legközelebb annyit tehetsz, hogy közvetlen a dell szerizbe küldöd a gépet, nem pedig oda ahol vetted. Azért az ő nevükön fut a javítás, mert ők vitték be a szervizbe, kvázi ők a szerviz ügyfelei. Szóval ha munkára használod a gépet, akkor érdemes normális garanciát is venni mellé!

-
aisa.pataki
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DellIinspiron 5547 típusú laptopom. Még nincs 2 éves. Konfigurációját tekintve 8 Gb ram, I7 4510U, AMD Radeon R7 M265, 1 TB HDD. Azzal kezdődött, hogy egy újratelepítés után a laptopom leállítás után sem állt le rendesen. Tovább melegedett, de nem is tudtam visszakapcsolni, csak az után, ha hosszan megnyomtam a kikapcsolás gombot. Így visszavittem ahhoz a céghez, ahol vettem, mivel még garanciális. Nagyjából egy hétig kellett tesztelgetnem, mert úgy vélték szoftveres a hiba forrása. Aztán elküldtek egy másik városban lévő Dell szervizbe. Ott leadtam, megadtam az elérhetőségemet és kértem őket, hogy ha bármi történik tájékoztassanak. Ezt egyáltalán nem tették meg, hosszas telefonálgatások után kaptam érdemleges információt. Ezzel szemben a dell szervíz és az a cég ahol vettem a laptopot folyamatosan kommunikáltak egymással. A szétszerelés során kiderült, hogy a laptopom olyan szörnyű állapotban van, hogy lényegében csak a kijelző, az akkumlátor, a billentyűzet és a HDD használható, minden mást rendelni kell hozzá. Mondanom sem kell, ezt az információt sem osztották meg velem, csak azért tudom, mert felhívtam őket. A mai nap folyamán el is látogattam a dell szervizhez, ott világosítottak fel, hogy valamiért a 3 alkatrészből csak 2-t küldenek le nekik, de az is csak jövőhéten fog megérkezni március 14-e körül. Mivel egy alkatrész még hiányozni fog, azt csak (valamilyen oknál kifolyólag) egy hét múlva fogják megrendelni, majd arra ismételten várnom kell legalább egy hetet mire megérkezik. Mivel dolgozom, és a laptopom jóformán a munkaeszközöm, szóvá is tettem, hogy jó lenne egy cserelaptop legalább addig, míg az alkatrészek megérkeznek. Kaptam is egyet. Lényegében a dell szerviznél, ahová beadtam a gépemet, volt egy ugyanolyan típusú dell laptop, mint az enyém, így az én jó alkatrészeimet áttették a másik laptopba és ideadták nekem. Őszintén szólva azt nem tudom, hogy aki leadta a laptopját tud-e róla, de engem kicsit elgondolkoztatott.
A laptopról készült fényképeket és a jegyzőkönyvet nem adták ki nekem. A szervizelés sem az én nevemen fut valamiért, hanem a cég tulajdonos nevén, akitől vettem a laptopot.
Na mi ilyenkor a teendő? -
somasz
addikt
-
TheProb
veterán
-
mghltm
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
wwan kartya es antenna van benne? 5570-et szereti alapbol.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Múltkor vettem észre, hogy a latitude e6440-eken van SIM kártya foglalat az akksi alatt. Gondoltam most kipróbálom az egyik kolléga gépén, hogy ki lehetne-e vele iktatni a vodás stick használatát.
Nem igazán akaródzik működni. Alapból ST alapján való driver keresésnél nem is dob ki semmi broadband driver-t/programot, így google alapján raktam fel a Dell Broadband manager-t, az meg azt írja, hogy nem talált eszközt.Meg lehet ezt oldani vagy ez a SIM foglalat nem is mobilnetre van?
-
somasz
addikt
válasz
papesz5
üzenetére
Elhiszed, hogy nem maradt ki a videókártya?

Amíg dell garos a géped, addig az összes szerviz cseréli a hibás alkatrészt a gyár által küldött új vagy refurbished (bevizsgált, felújított-használt) alkatrészre. Nincs klasszikus javítás, forrasztgatás, reballozás, chipcsere.
Melyik szervizzel volt ez a rossz tapasztalatod, hogy nem működőként kaptad vissza?
-
papesz5
tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Szerintem, a szervizben,meg sem próbálták,csak visszaküldték.Itthon meg bekapcsolnánk,és semmi,se kép,se hang,csak a csend..Vissza a boltba,szerviz.Ja,kimaradt a videókártya. Semmi bocs,vagy valami,igaz,én vagyok a vevő,miért várok ilyent.
Megpróbálom a forgalmazóval valahogy.Hátha,ha nem,a következő hibánál náluk landol az ablakon keresztül.
Értem én,hogy nem ér 160 -at,de használni akartam,nem szervizbe cipelni ennyiszer.Ha kellet,akkor mindig baj volt vele.Köszönöm,és elindulok a forgalmazó felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm szépen
de azért még jöhetnek tapasztalatok, okosságok 

.