Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyílászárós
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék a tisztelt közösséghez, hogy egy Dell Studio 1537 notebook, amiben most egy T5800 proci van, vajon kezelné-e az intel T9600-as processzort?
A legfrissebb A11 bios van rajta.
Üdvözlettel. -
lsebestyen
addikt
Sziasztok! Dell E6540, CPU hőmérséklet netezés/alap dolgokkal pont mindig 46-53°C között van, a venti pedig 51 fok körül szokott beindulni, amivel annyi bajom van, h tök idegesítő, h néha felpörög aztán süvít ezerrel. Mert amúgy ha nem megy a venti, akkor teljes a csönd (ssd-n a rendszer + egy halk 5400rpm-es hdd).
Kérdésem az lenne, hogy valóban szükséges az, hogy már 50 foknál beinduljon a venti, illetve ha nem, akkor van valami lehetőség kitolni az értéket? De ha így a jó, akkor nem piszkálom, azt nem szeretném, h túlmelegedjen vagy valami. Egyébként nincs a gépben dedikált vga, ha ez számít. Köszi! Üdv.
szerk.:legfrissebb BIOS. -
Tompie
őstag
Egy gyors kérdés

Ez a kártya akkor bele való / működőképes lenne az E6530 gépembe?
Köszönöm -
somasz
addikt
válasz
pataslogeza
üzenetére
Hobbizni más, akkor nem katasztrófa, ha nem megy még a gépezet.
(elnézésed kérem, ha kicsit támadóként jött le a hsz.)
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
somasz
üzenetére
Nem holegfuvo volt hanem gazos forraszto es tudtam hogy nincs kep rajta, epp emiatt vettem rohejesen olcson (4900ft).
Rahibaztal, valoban hobbibol veszem ezeket a regi gepeket, szeretek butykolni veluk, szetszedem, kitakaritom, felujitom, bovitem, stb. Van egy d630-am is ami hibas, annak a hattervilagitasa halott. Most vadaszok egy alaplaphibas d630-ra, meg egy kijelzohibas d830-ra, persze kizarolag nagyon olcson
-
kardkovacsi
senior tag
Minden pénz kérdése. Ha van pénzed akkor nézz szét a M2 NVMe driveok között. Tényleg tudják azokat az értékeket amik oda vannak írva. Nekem egy SK Hynix van és 2100 MB/s az olvasási sebessége és 800 MB/s körül van az írás. Ez volt benne gyárilag.
A Samsung legújabb 960 EVO szériája elvileg jó árú lenne ha lehetne itthon bárhol kapni (elvileg már több mint egy hónapja megjelent).
http://techreport.com/review/30993/samsung-960-evo-ssd-reviewed
Amazon.de-n van preorder 40e körül bruttó ami nagyon jó ár érte. https://www.amazon.de/Samsung-MZ-V6E250BW-3-200MB-sequentielle-Schreibgeschwindigkeit/dp/B01M211K53/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480968873&sr=8-1&keywords=samsung%2B960%2Bevo&th=1 -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
DM-ben lehet kapni monitortisztító kendőt,az nagyon jó.
-
LendvaiFeri1
veterán
7559 kijelzőjét mivel ajánlatos tisztítani?
-
na007
csendes tag
Sziasztok!
Most rendeltem meg az első gamer laptopom.
Alienware 15 R3, mivel 1x8Gb Rammal (2400) illetve ssd nélkül jön arra gondoltam, hogy ezeket upgradelném.
Tudnátok kérlek javaslatot adni mit volna értelme beszerezni? (ram tipus, samsung m.2 850/950 Evo).Előre is köszi
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm Inspiron 3521 gépét vittem ma szervízbe, mert sajnos a hosszú töltőcsatlakozó nem túlzottan ágy- és családkompatibilis. A csatlakozó fémes része ki van fordulva a műanyag burokból, meg ahogy a képeken is látszik, ez a zöldes dolog is előkerült. Végül vettem egy új töltőt (bár az előzővel is töltött, csak nem mertük használni vele), illetve a szervízben (laptopszalon) a srác letisztította a gép oldali csatlakozót.
A kérdésem: van valami bevált megoldás, amivel a töltő fejét ilyen 90 fokos (L alakú) töltőfejjé lehet varázsolni (mint pl. amilyenek a hp töltők gyárilag)? Úgy talán egy fokkal időtállóbb lenne a dolog.
Előre is köszi a segítséget! -
csƵ
addikt
Üdv!
Biztos, hogy volt már sokszor, de nem találtam egzakt választ.
A telepítési sorrendnél, mi az ami fontos? Chipset, Intel, ésatöbbi? Így elég, vagy tovább kell részletezni?
Van egy csomó chipset driver a Dell honlapján az adott géphez. Mi az, ami nem fontos? -
somasz
addikt
válasz
pataslogeza
üzenetére
Pontosan arra gondoltam, hogy rossz az alaplap, hibás, csereérett. Ha csak "belekontárkodni" tudsz hőlégfúvóval, lehet, hogy neki sem érdemes állni. Ilyenkor egyszerűbb elvinni egy reballozós szakihoz. De még egyszerűbb nem venni ilyen öreg gépeket, hibásan. Max hobbizni (ha van hozzá eszköz, meg tudás), meg legózni lehet érdemes vele. Remélem nem fizettél érte sokat és nem utólag derült ki, hogy nem ad képet.
-
pataslogeza
aktív tag
Nem tudom, nincs vga kabelem, sem monitorom vagy tv-m vga bemenettel hogy ellenorizzem.
Probaltam melegiteni a forrasztasokat a video chipnel de tul sok volt a meleg mert mostmar total hulla az alaplap, semmit nem csinal azon kivul hogy villan egyet a bekapcsolo led.
Szoval mar tuti alaplap csere
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
olajbogyo
üzenetére
Nos sikerült pofon egyszerűen a Win10 saját lemezkezelőjével újra láthatóvá/elérhetővé tennem a vinyó többi részét is. Így mégsem kell kib...nom a lapost. Bár igaz, most sem tudom miért nem ment a win 7(gyanítom, hogy csak bejött egy kis user error) No mindegy is, remélem az ezek utáni win7 telepítés már nem lesz szívás. De, ma már nem foglalkozom vele, úgyis az asszonypajtás laposa. Ő is azt mondja, hogy vegyem be a vérnyomáscsökkentőim, és térjek nyugovóra......elég az idegből ennyi is

"haxxika"...köszi!
-
szucstom
őstag
válasz
thotzoltan
üzenetére
Ja, lehet érdemes megpróbálni a 10-est felvágni, aztán megint gyalu és úgy a 7. Sz*****s a meló, sokáig tart, de ez van. Jártam én már rosszabbul is.Ubuntu takarításkor a teljes vinyót újra kell formázni, nemcsak egy kis részét.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
thotzoltan
üzenetére
Szia!
Éppen azt csináltam meg most, és az megy is valóban. Csak nem formáztam le az egész vinyót,(nem bíztam benne, hogy jó lesz) csak kreáltam egy 50Gb-nyi szeletet, és arra tettem fel a 10-est. Megy is rendesen, csak nem látom a többi részét a vinyónak, de gondolom a telepítővel csinálhatok neki egy új formázást, mert a parancssorban látom a vinyót a diskpart/list disk alatt. Vagy itt (parancssorban) is lehet formázni? No mindjárt meg is lesem a mikéntjét....
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
szucstom
üzenetére
Szia!
Nos így valóban le lehetett gyalulni az ubuntut, és nagyon úgy nézett ki megy is rá a win 7. De! látszólag végigmegy a telepítés, újra is indul " beállítás jegyzék frissítés" üzenet, majd megint újra indul. Aztán bejön a "Starting Windows"....és leshetem órákat, mert sajna tovább nem hajlandó menni

mi a búbánatos rabok f...sza van ezzel? Lehet lesz valakinek odalenn az utcán egy törött laptopja, mert kib...om még az este, az hétszentség.
-
NORBl
aktív tag
Evvel az oldallal van valakinek tapasztalata ? Faternak kéne olcsón, 30-40 körül full alap gép, netezéshez, wifin keresztül.
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Dell 5737 gépemen szerettem volna egy kis vérfrissítést végezni video driverek tekintetében, de már az intelnél megakadtam. Szépen letöltöttem az intel honlapjáról (dell oldalán lévő elég régi) de telepítéskor hisztizik, hogy nem lett bevizsgálva ehhez a géphez ezért a telepítő leáll. Valaki tudna adni valami forrást ahonnan egy ehhez a géphez való friss drivert tudnék beszerezni? Sajnos a google nem barátkozott velem ezen a téren.
-
embe
nagyúr
válasz
pataslogeza
üzenetére
Dsub kimeneten van kép?
-
haxxika
senior tag
válasz
olajbogyo
üzenetére
Nem veszik el a garanciája, nem OS-hez van kötve.
Letöltöd az image-t, kiírod egy pendrive-ra Rufussal, bebootolsz, és valószínűleg lesz olyan (ha magyar), hogy ubuntu kipróbálása telepítés nélkül. Ha felment, akkor gparted, és a lemezedet ahogy van egy az egybe törlöd.
Utána Win-t raksz a pendrivera, és feltelepíted. -
Francia91
veterán
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Jelenlegi tudásom szerint a HDD-s csatlakozó SATA 3-as sebességű, az mSATA slot pedig SATA 2-es sebességet biztosít M6600-nál
De a legjobban azt tudnám megköszönni, ha innen a topikból valaki bedobna egy CrystalDiskMark képernyőmentést az mSATA SSD sebességéről. Ha SATA II szintet hoz, akkor maradok az M6600-asnál, mint a 8560W EliteBook utódja -
olajbogyo
aktív tag
válasz
szucstom
üzenetére
Szia!
Köszi a gyors reagálást. Ez a Live cd-s ubuntu, ez ugye annyit jelent, hogy letöltöm pl az ubuntu.hu-ról a Ubuntu Desktop 16.04.1 LTS-t....és ez egyben live cd? Bocs, a hülye kérdésért, de fingom sincs a linuxról, de hogy ez alatt a pár nap alatt, már mennyirre megutáltam....

Nem veszik el ugye a garanciája a laposnak, azért, mert nem az ubuntu lesz rajta, amivel megvettem?
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia!
De, hogyan törölted róla az ubuntut? Mert nekem azóta sem sikerült se win7-es, se feljebbi verziókkal. Azt írja, amikor a telepítő eljut a particionálási részhez, hogy erre a particióra nem telepíthető a windows, mert az nem ntfs fájlrendszerű, és valóban nem is aktív a formázás gomb, vagyis nem tudok formázni sem.
-
somasz
addikt
válasz
pataslogeza
üzenetére
alaplap, kijelzőkábel, vga pl.
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy dell latitude d830 laptopot, aminek az a baja, hogy nincs kep a kijelzon.
Amikor megnyomom a bekapcsolo gombot, elindul a vincseszter es fut amig le nem allitom de a kijelzo fekete marad. A kijelzo biztos jo mert teszteltem egy masik gepen, a memoria modulokat is kicsereltem, de a hiba maradt.
Mi lehet a baja ennek? -
Shade45
senior tag
válasz
Shade45
üzenetére
Jelentem sikerült megoldani a problémát:
WIN 8.1
Somasz által javasolt telepítési sorrend, viszont a DELL-es Radeon driver nem tetszett neki (valami miatt nem kezdte el telepíteni), így a legfrissebbet kapta meg. Most belépve a játékba, natív felbontáson (1600x900) medium-high beállításokkal 75-80 FPS.
Illetve a hangja is megindult a hűtésnek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, hogy a WIN 8.1 oldotta meg a problémát, vagy a javasolt telepítési sorrend, esetleg a kettő együttesen, de most úgy tűnik, hogy működik!
Kíváncsiságból átraktam "Energiatakarékosra" a profilját a játéknak, és ekkor tapasztaltam hasonlókat, mint Win10-en. Azt tudom még elképzelni, hogy ott lehetett esetleg valami bug, ami kényszerítette az energiatakarékos módra a gépet... Passz.
Köszönöm a tippeket!

-
hito
nagyúr
HELP!
Jól elbarmoltam a rendszerem, és a telepítőt sem tudom használni valami GPT hülyeség miatt. SSD-n fenn van valami recovery partíció. Onnan valahogy újra tudom húzni a gyári OS-t? Vagy az csak arra van, hogy kiírja az ember DVD-re?
-
Shade45
senior tag
válasz
anorche1
üzenetére
Szinte fel sem pörög a ventilátor.
Update:
Win 7 teljesen összefo*ta magát miután ráengedtem a gyári Radeon drivert, az inteles IGP driver el is tűnt. Úgy látszik a Win7 nem nagyon szereti a váltható grafikus rendszert.
Megy vissza a Win10 és rápróbálok az ajánlott telepítési sorrendre, mert ez így szenvedés Win7-el.
-
-
Shade45
senior tag
válasz
mghltm
üzenetére
Már mindenen túl vagyok...
Még korábban minden energiaséma maximális teljesítményre lett állítva.
Ami viszont érdekes, hogy a IGP-vel több FPS-t kapok, mint a Radeon kártyával. Előbbi 35-40, utóbbi 18-20, mindezt Dell-es driverekkel.
Most telepítem a Win7-et, kíváncsi vagyok mit fog produkálni.
-
SZIGMA
aktív tag
Szia!
Úgy nézem,ha a Dell-től rendelsz egy új gépet,akkor a rendelésnél a kosárba tudsz még tenni szoftvereket is, amiket persze nyilván kifizetsz, a lapival együtt.Megkapod a gépet, ez a progi elindul, ellenőrzi a neten, hogy van-e szoftver hozzárendelve a service taghez és letölti és telepíti neked azokat. Talán 10 alkalommal engedi installálni a szoftvereket, szóval, ha az előző tulaj vett hozzá, akkor azt most te elméletben jogtisztán használhatnád. (Elméletben,mert a teljes jogi háttérrel nem vagyok tisztában és ez így nekem OEM-nek tűnik,mivel a hardverhez társul, de nem akarok hülyeséget írni.)
-
Shade45
senior tag
válasz
haxxika
üzenetére
Sajnos egyik sem segít...
A felbontást levettem pedig 1336*768-ra.
Most telepítek egy win 7-et, kíváncsi vagyok javul-e valamit a helyzet. Amióta megvettem mindig win 10-el használtam, többször telepítettem már újra, de folyamatosan ilyen gyér grafikus teljesítményt kaptam.
Kicsit bosszantó, hogy tesóm i3 4005u-s procija egy gt920m-el jobb teljesítményre képes mindenben...
Ha a win7 sem jön össze és felbosszant, jelzem a külföldi supportnak aztán kérek egy új alaplapot bele, hátha javul valamit a helyzet, mert ez így siralmas egy ilyen géptől.
-
-
Shade45
senior tag
Van egy E6440-em HD 4600 IGP + 8690m Radeon kártya:
Miért van az, hogy CS:GO-ban minimális grafikai beállításokkal kapok ~30-40 FPS-t? Ha a dedikált GPU-ra állítom a játékot még siralmasabb a helyzet... Pedig elvileg vajsimán kellene futnia ezeken a grafikus processzorokon!
Gyári DELL drivereket használok, nincs frissítve egyik sem a gyártók honlapjáról.
Ötlet?
WIN10
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Ez az alkalmazás mire jó?
Dell Digital Delivery Application -
haxxika
senior tag
Emlékeztem rá, hogy váltottál, azért is reménykedtem így, hogy thunderbolt van végre latikon, de sajnos még nem..
Távoli jövőben mindenképpen cserélni akarom az E6440-t egy Thunderbolt 3-as gépre az external GPU miatt, és nézelődök azért az utód iránt, de sajnos még nincs meg. -
hito
nagyúr
válasz
haxxika
üzenetére
Köszi!
Hasznos infók!Egyébként elég régóta fórumozok, hogy ezt el tudjam fogadni
Itt most konkrétan komolyan megfordult a fejemben, hogy valami gebasz van a profilommal a fórumon, mert a múltkorira se jött egy a betű sem, illetve a mostanira sem.somasz: ez Latitude 11 5175
Bár attól még lehet, hogy ugyanaz, megnézem ha hazaértem. Illetve bios-ban az enyém is írja jobb oldalon, hogy mi mit jelent, angolul. Leginkább arra kérdeztem rá, ahol már kevés az angolom.#55093-nál volt a váltás. A legutóbbinál hsz-nél valóban nem írtam a típust

-
somasz
addikt
Dell Venue 11 Pro-7140 User’s Guide Bal oldalt a System Setup menüpontban rejlenek remélhetőleg a válaszok.
-
haxxika
senior tag
Igen látszódnak, csak mindenki belemélyült más témában. Gondolom azért nem válaszolnak egyből, mivel te rendelkezel valószínüleg egyedül ilyen eszközzel a fórum tagjai között.
USB Thunderbolt config: Enable External USB - valószínüleg a dokkolón lévő USB csatikat lehet engedélyezni/tiltani.
Wake-on Dell USB-C docks: az új gépekhez már nem a PR03X-es dokkolók vannak, hanem thunderbolton keresztüli kis dokkoló dobozka, és ennek a bekapcs gombját lehet szabályozni.
Fastbootnál állíthatod minimalra, de akkor belépni Biosba lesz nehezebb, mert gyorsabban ugorja át.
Sign of life indication - életjel... valószínüleg led visszajelzés a gépről megy/nem megy. Sose láttam, de valüszínűsítem.Ezeket kútfőből próbáltam, nem biztos hogy jók. Kérlek fogadd el, hogy nem mindig kapsz egyből választ a kérdésedre, velem is megesett már többször, hogy figyelmen kívül lettem hagyva.
-
Dhampir
félisten
válasz
totron
üzenetére
Igen. Sajnos még nem láttam olyan IPS panelt, ami nem ilyen lett volna, még ha kevésbé látványosan is, de átlagemberként mindenre nincs alkalmam rálátni.
Hátha segít ez a lista.
Eszerint például (azonban ezek újabb típusok):
1. Dell Latitude 15 E5570
2. Dell Inspiron 7559
3. Dell Vostro 5480 (14 5000)
A régiekről valaki majd referál, aki ismeri.
Itt olvasható egy másik lista, át kell böngészni, hátha segít.
-
totron
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
ez panelnyomódás miatti bevilágítás, nem pedig IPS glow. Istenem, hogy ennyi érzékük nincs az embereknek, hogy egy egyébként csak nyomokban (sem) hasonlító 2 jelenséget ne mossanak össze. Bocs, a kifakadásért, de képtelen kikopni a dolog. Kopjon ki 2016 végén végre már.
Továbbra is keresem a legkevésbé vibráló kijelzőjű (nem teljes fényerőn) Dell notit. Lehet régebbi is, teljesítmény nem szempont. Max 50e.
-
somasz
addikt
-
Grengoodj
újonc
Sziasztok.Egy kis segitségre lenne szükségem.Van egy Dell precision M6400 as laptopom,és szeretnék beletenni egy m2 sata ssd-.t mert van neki hely bőven. De az istennek nemakar elindulni vele. Fel sem ismeri akár milyen módban inditom a gépet.Most RAID modban van,és benne van az emlitett kártya is de semmi reakció. Ha valakinek lenne valami használható gondolata azt megköszönném
-
Mi a helyzet a gép bővítésével a garancia szempontjából? Egy másik topikban azt olvastam, hogy szervize válogatja, hogyan viszonyulnak a bővítéshez, mely szerint egyik nem szól semmit, míg a másik megvonja a garanciát, ha beleteszek valamit.
-
Dhampir
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Akkor inkább küldd vissza, ahogy somasz mester tanácsolta.
-
-
yanna
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
BIOS-ban nincs rá opció?
-
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nem is tudom, van-e típushibája, esetleg kényes-e valamire, ilyesmi.
Ja, egy idegesítő dolgot találtam eddig, a Num Lockot minden egyes indítás/újraindítás után be kell kapcsolni.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Vigyázz rá! Milyen tanácsokra gondolsz?
-
Sziasztok!
5558 i3 1TB nVidia 920M tulaj lettem én is.
Jótanácsokat szívesen fogadok.
-
somasz
addikt
válasz
tamas.nick
üzenetére
Kijelzőcserés volt?
Ha igen, lehet, hogy nem takarították le a ragasztócsík maradványokat, azok felgömbőcösödtek és a bepattanás után nyomják a kijelzőt.Vagy nagyon meghúzták a csavarokat, vedd le esetleg a bezelt és lazíts a csavarokon egy kicsit.
Esetleg valamelyik antennakábel nem a saját helyén fut és nyomja a kijelzőt.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
olajbogyo
üzenetére
Közben sikerült megtalálnom/beállítanom. De így meg az NTFS-t hiányolja a windows telepítő a hdd-ről. Gondolom....valamilyen particionálóval át kellene formáznom a linux alól az egyik partíciót (van 4), hogy utána lehessen a wint felrakni, majd alóla particionálni a töbit is.
Sorry, hogy zargattalak benneteket. -
Dhampir
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Elég csúnya, de hasonló, jobb esetben kisebb bevilágításokkal könnyen találkozhatsz a notebookos IPS-eknél. Asztali IPS monitornál is előfordul egyébként.
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Skacok segítsetek már! Vettem egy Vostro 3559 lapost. Alapból Linux van rajta, de le akarnám törölni, és win 7-et rádobni. Nos belépve a BIOS-ba....néztem, mint hal a szatyorba
(ez valami újabb cucc) Fel vannak sorolva egymás alatt a lehetőségek, de...
az istennek nem találom a Boot sorrend beállítást. Szeretném USB ről telepíteni, de nem találok olyat sehol sem. Gondoltam csöpp agyammal, hogy a "Boot sequence", vagy a "Advenced Bott option" fülön kellene keresgélnem, de itt én ilyet nem látok. Hun, merre kéne keresgélnem?Köszönöm, ha valaki szán rám egy kis időt.

-
Dhampir
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Ez IPS-panel?
Nem kéne ilyennek lennie, de én notebookokban eddig még csupa hasonlót láttam.
Viszont, ha nem IPS, akkor ez gáz.
-
somasz
addikt
válasz
tamas.nick
üzenetére
Küldd vissza!
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Dell Latitude E5470-es noteszt FullHD-s kijelzővel és ez a durva bevilágítás fogadott:
[kép]
Ez hiba, vagy ilyennek kell lennie? Küldjem vissza 14 napon belül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már a múltkorira sem jött semmi válasz.