Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Barátnőm új, D520-as laptopjába tegnap be akartam tenni egy általam 8x-osan, hibátlanul megírt, visszaellenőrzött DVD-t. Ahelyett hogy felpörgette volna, kopogó hangon elkezdett kattogni és semmi sem történt. Kivettem, újra visszatettem de ugyanez történt. Harmadszorra ismerte fel a lemezt. Onnantól tökéletesen olvasta. Nemsokkal később a gyári DELL-es driver CD-t akartam betenni, amit szintén nem ismert fel, csak negyedszerre. Valamikor azért elsőre beolvassa a lemezeket.
Szerintetek is vissza kellene vinni? Nem hiszem, hogy ez így normális.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Honor 200 pro
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest