- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kat10
tag
-
sto1911
veterán
válasz
Salex1 #83755 üzenetére
Az ilyet en is utnem rendszamaval... A multkor taxiban utazok, masodikak vagyunk a sorban, hajnal van. Az elottunk levo az olvas vagy valamit matat, mar reg zold a lamp, a taxis roviden radudal, hogy figyeljen. Erre a kis diszvazank szinten nyomja a feket, meg kesobb rankhuzza!!!!!! a szazeves szarjat. Az ilyen nyugodtan haljon meg a kovetkezo kanyarban, nincs ra szukseg.
-
Zola007
veterán
válasz
Salex1 #83351 üzenetére
korábbi Good year, Kumho nyári gumijaink ha jól rémlik elmentek úgy 60 ezret.
Pirelli P1 Cinturato Verde van nyárinak, Snowcontrol 3 télinek
A nyáriban úgy max 40 ezer lehet, de gondolkodom, hogy cseréljük még a következő szezon előtt.
Swift2 175/65r14, szóval nincs hajtva(#83356) Salex1: egyiket se pártolom, de ha már választani kell, akkor inkább járjon valaki nyáron is télivel mint télen nyárival
-
devil-k
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz
Salex1 #80655 üzenetére
Ez bizony igaz. Vannak emberek akik azt hiszik körülöttük forog a világ.
Minap is felhív egy illető, hogy kellene neki egy cucc.
Mondom , hogy hol vehető át, jöhet érte szinte bármikor, mert most meg vagyok fázva és 2-3 napig itthon vagyok betegen. Erre elkezdni, hogy az neki nem esik útba, XY utcán dolgozik, ott át tudná ma venni. Mondom, meg vagyok fázva, nem igazán terveztem ma sehova se menni menni. Erre azt mondja, hogy hát ha nem dolgozom és itthon vagyok, akkor miért nem érnék rá lemenni oda ahol ő dolgozik?
Most erre mi a l.f.szt lehet mondani? -
gps76
őstag
-
mghltm
addikt
válasz
Salex1 #80017 üzenetére
majd ezt, de csak otthonrol, megfogja a ceges proxy-tok
https://dl.dropboxusercontent.com/u/19378180/prohardver/IMG_3938.jpg
-
BLeP_i
tag
válasz
Salex1 #79610 üzenetére
Hivatalos mérések is vannak.
'52 január elsejéig visszanézhető. /nyilván nem olyan régi dátumokról több adatot kapsz meg/ -
Antimatrix
senior tag
válasz
Salex1 #79452 üzenetére
"Vegre lecseréltem az utorrentet bdtorrentre, de sajnos ugyan az a problema marad. Hiaba van lekorlatozva a letoltes 10Mb-re (30-as net) a gep szintr hasznalhatatlan mellette, nem nyitja meg az oldalakat, vagy csak nagyon lassan, illetve a tableten is akadozik a net.
Valami ötlet?"milyen gép pontosan? Cpu/ram/op rendszer
a HHD mérete cashe - pontos tipus kéne
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Salex1 #79452 üzenetére
Ha msi lapod van a killer network-öt töröld le és csak a drivert tedd fel. A qbitorrent-et is próbáld ki.
-
htc07
addikt
-
XtremLor
őstag
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Salex1 #78580 üzenetére
Ha 3 napon belül vetted, vidd vissza nyugodtan és vegyél minimum egy ilyet , állítsd a pallagi toronyra.
-
mezis
félisten
válasz
Salex1 #78571 üzenetére
A MinDigTV honlapján elég pontos becslést kapsz a szükséges antennáról (beltéri/tetőantenna).
próbálkozhatsz a Pallagi adóval (Kelet), Tokaji nagyadóval (Észak). Amerre kevesebb takarás van, az lehet a jobb.Segíthet a beállításban, ha a TV-d, STB-d,... ad információt a vett adó jelszintjéről, jelminőségéről. (Pl Pinnacle USB TV tuner + TV Center szoftver)
Nincs olyan, hogy "DVB-T antenna". Csak kupec duma. Azoknak a precízen méretezett, hangolt fémdaraboknak teljesen mindegy, hogy az adott frekvencia (elektromágneses hullám) milyen információt hordoz. (Analóg, digitális). Ha van fönt a tetőn egy UHF antenna, kísérletezhetsz azzal is.
-
mezis
félisten
válasz
Salex1 #77135 üzenetére
Évekkel ezelőtt, pár kamerával tökéletesen élvezhető volt a virágkarnevál. Többet látott az ember, mint az utcáról.
Talán tavaly volt először, amikor rádöbbentem, hogy a TV-közvetítés nem a nézőknek van, hanem az illusztris vendégeknek. Virágkarnevállal a háttérben. A képkeverőnek meg teljesen mindegy mi a mutatvány, ha már valami van a képen és pláne mozog is, az már jó.Lehet, hogy az összefoglaló informatívabb lesz ennél vagy a külön megvásárolható DVD, akit annyira érdekel, nézze, vegye.
-
Zola007
veterán
válasz
Salex1 #74817 üzenetére
Igazolom!
Én is most nyugati fekvésű panelban lakom, jelenleg 27 fok van, de mikor beindul a nyár, akkor általában 29-30 fok.
Emellett 60-65%-os páratartalom és mivel középső lakás, huzatot sem nagyon lehet csinálni.
Ha főzöl bármit, akkor megreked a gőz és elviselhetetlen meleget képes generálni. Én pedig minden nap főzök.Itt egy hőérzet táblázat, meg lehet nézni mekkora különbség van pl. egy tégla lakás 25 fok/50% páratartalma és a panel 29 fok / 60 % páratartalma között.
Hiába csak 4 fok a mérhető differencia, a téglában 28 °C a relatív hőérzet, míg panelban 37 °C -
Fricu
tag
válasz
Salex1 #73841 üzenetére
Nem világos:
a szoba és tetőtér közti mennyezet szigetelése a téma, vagy a cserép és tetőtéri szoba közti ferde sík van szigetelve?
Ha a födém, akkor egyszerűbb a helyzet. A keresztbe lerakott 5 cm-es szigetelés segít, de le kell zárni valamivel.
Pl.:
[link]
Ez kiengedi a párát, és visszaveri a hőt, persze erre kell még valami, ha járni is kell rajta, pl. osb lap.Ha a szarufák (10 cm-es) közötti, akkor nincs hely az újabb rétegnek, csak újabb belső lécezéssel, fóliával, gipszkartonnal. Mecerás.
Talán jobb visszabontani és újra csinálni 2x5 cm-es rétegekkel, keresztben.
De ne üveggyapotot használj, az összeesik.
A kőzetgyapot kb. ugyanannyi, és nem hajlamos az összeesésre - és nem viszket annyira lerakáskor-
A tetőcserép és páraáteresztő fólia között kell egy 5 cm-es légcsatorna, ami átszellőzteti és kivezeti a hőt.
Alul (eresz) légbevezető (madárhálóval), felül kivezetőcserép, vagy valami, ahol kimehet (mint egy kémény, úgy fog dolgozni)
üdv -
atike
nagyúr
válasz
Salex1 #73844 üzenetére
A bevizsgálása folyamatban van, a laboros nő annyit mondott (telefonba és sajnos nem én beszéltem vele), hogy alapból a magas vastartalom egészségkárosodást nem okoz, csak esztétikailag probléma az elszíneződés. Kezelhető, de persze azt nem kérdezték meg, hogy mivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest