- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zola007
veterán
válasz
Sanyabá #49914 üzenetére
Ezek szerint nem érzed magad "a kivételnek, aki valami értelmesre is használja."?
-
mong08
tag
válasz
Sanyabá #45127 üzenetére
Gyanítom csak a márkaszervízben.. és azt is hogy kb. 20000 ft körüli összeget mondanak..
de ha be tudod azonosítani, hogy milyen kínai megfelelője van a tabletnek, akkor jó eséllyel 4-5000 ft-ból lehet rá rendelni kínából.
(személyes tapasztalat, igaz nem Overmax, hanem DPSDREAM táblával..)http://www.overmax.org/md/kapcsolat,a57.html
ez az Overmax oldala.. próba cseresznye. -
válasz
Sanyabá #40760 üzenetére
Lehet, hogy van valami mailware vírus a gépeden, egy vírusellenőrzést futtass és adbolck
ON:
Úgy tűnik, hogy sikerült egy hibás alaplapba belefussak. A srác napokig használta a gépet és amikor megvettem, majd pár napra rá teszteltem, kiderült, hogy még sem jó a lap. A hibajelenség:
Alaplap bekapcsol, felpörög a ventilátora, leszabályozza, 1 csippanás okés az alaplap. Kép nincs. Pár másodperc múlva szintén sípol az alaplap 1 hosszút és 2 rövidet. Fórumokat olvasgatva videokártya hibával van dolgom. A kérdésem annyi lenne, hogy jó helyen tapogatózom, esetleg valaki futott már bele ilyen hibába?
PCI-expresszes videokártyával még nem próbáltam az alaplapot, ez még folyamatban. Vajon ad majd képet külső videokártyával? Jó kérdés... Ami viszont biztos, hogy kelleni fog az alaplap, méghozzá elég sürgősen, szal ebbe kellene életet lehelni, más opció így hirtelen nem jön szóba.
Addig is ha valakinek bármilyen ötlete lenne, szívesen meghallgatom.
Köszönöm a segítséget!
Üdv. -
MarKoo
addikt
válasz
Sanyabá #37300 üzenetére
Egyetlen egy dolgot nagyon nem szeretek, mégpedig azt, ha szarul működik az igazságszolgáltatás. Tényleg addig fogok ezután menni, amíg nem jövök ki jól. Szerencsére a családban van jogász, és jogászismerős is bőven, csak mindenki attól tart, hogy a kerékpárost fogják védeni és nem szívesen mászkálnék bíróságra ha nem muszáj. De felkészítem magam lelkileg, hogy ennek ez lesz a vége, viszont nem adom meg neki azt az örömöt hogy a kocsit is szétb..szta, és még én is legyek miatta a hibás.
Szar ez az ország.
-
Mizsala
tag
válasz
Sanyabá #29387 üzenetére
Én velük már utaztam: www.el-szallit.hu
Korrektek voltak, bár ők sem túl olcsók. 2gyerek+két felnőtt odavissza 46k. -
werszomjas
addikt
válasz
Sanyabá #29387 üzenetére
Ezeken nézegess, Debrecen - Pest 2500-3000ft/fő körül szokott lenni.
Ez a vonat meg vicc, 4 felnőttre oda-vissza tényleg 40.000ft
Még szerencse hogy Ferihegyen megáll az IC, mert különben lehetne még jegyet is venni 350ft/db áronRemélem elterjed ez a telekocsikázás, kb fél áron lehet utazni kényelmesebben és gyorsabban.
-
-
perge666
veterán
válasz
Sanyabá #24558 üzenetére
Az első nagyon tetszik,csak az a sárga szín ne lenne benne,de az a legkevesebb./lefestem/
Írtam is az illetőnek.
A második hirdetés meg már le lett véve,gondolom eladták.Sámsonba néztem én is egyet,de az a régi 50-es blokk.
46k-ba hirdeti,de 40-ért ide is adná.
Azt mondja hogy motorikusan rendben van,a gumik kissé kopottak,a kipufogó mint az enduroknál fel van szerelve,de nincs rajta a rács,meg a kipu csatlakozásnál folyik az olaj.
Kinézetre,szép kék.
Szerinted megérné?
Lehet ma elmegyek megnézem,végül is Nyíradonytól nem messze van! -
Blabcsi
senior tag
válasz
Sanyabá #22022 üzenetére
Hú, méretben jó lenne, csak fém / műanyag játszik. Víz alatt lesz, bocsi ezt kihagytam.
Tehát ha van fölöslegben valakinek nem rozsdásodó perforált lemeze ( 45 x 20 cm elegendő ) kérném jelezze.
Valamint:
Még mindig keresek zeolit-ot.Illetve
Eladó / rendelhető dolgaim.1.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
2.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
3.: Gravir !!! rendelhető.
4.: Tükrös szekrényt eladó / cserélhető.
5.: E5500 csak csere erősebbre a fentiek beszámításával. A lapom által támogatott procik listája. ( Core™ 2 Duo E6750, E6850, E8190 or better egészen Q9650ig bezárólag, tekintettel a 400 W-os Delta teljesítményére. + kp nélkül!!! )
-
diablo1984
veterán
válasz
Sanyabá #16955 üzenetére
ez a laptopba való vinyót rögzíti az asztali gép 3,5"-os helyére, ergo 2 lemezt takar! amit a kolléga keres, az az optikai meghajtó helyére való vinyó bölcső laptopba, tehát a dvd írót kivágná a gépből, csak hogy 2 vinyó legyen a cuccban! az egy műanyag vacak lesz!
ilyen:
-
mghltm
addikt
válasz
Sanyabá #16649 üzenetére
itt egy video a hdd kivetelerol
a keretbe berakod a hdd-t, rogzited 4 csavarral es mukodnie kell
-
doktor úr
aktív tag
-
mezis
félisten
válasz
Sanyabá #16091 üzenetére
Azzal az antennával, amivel az analógot tudtad fogni, jönni fog a MinDigTV is. Részleteket a honlapjukon, akár utca hsz. pontossággal.
-
copass
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest