- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz
Irmscher 353 #89197 üzenetére
-
perge666
veterán
válasz
Irmscher 353 #88954 üzenetére
Igen láttam én is 70-80-90ft-ért bontottan,de azok címeresek voltak.
Láttam 30-40-ért is,felhívtam és Miskolcon van........Amúgy ilyen kisméretű téglàt filagória járólapjának akarnék használni,apám úgy csinálta meg náluk mert elfogyott a térkő,tégla volt kimaradva és szerintem elég frankó lett!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Irmscher 353 #88846 üzenetére
Konkrétan láttam olyan hirdetést, ahol ismertem a céget, a profilt, és mint kiderült, volt már nekik HR is, mert az kell.
Egész pontosan a keresett szakma nevét nem volt képes megfelelően beleírni a hirdetésbe a fent nevezett munkatárs... Nem volt senki, aki elmondja neki, h bakker, így hogy veszel fel bárkit is, meg kik fognak jelentkezni, ha olyanra keresel embert, ami nem éppen így és ide vág...? -
perge666
veterán
válasz
Irmscher 353 #88772 üzenetére
15,és 3 a magyar igazság én viszem.
-
customer114
őstag
válasz
Irmscher 353 #88637 üzenetére
2-nél kicsit nagyobb szorzó van ott. Legkisebb, 100 megás digi hűség nélkül! 2700/hó. Sokan át is állnak, nem hiába kellett nekem is szolnoki albinál másfél hónapot várnom a bekötésére.
-
szasanyi
félisten
válasz
Irmscher 353 #88572 üzenetére
Köszi!
-
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #88541 üzenetére
pontosan, fordítva kell ilyenkor ülni a lovon.
Mikor háztartási gépet vagy műszaki cikket veszek, akkor sem az hívom fel aki árusítja, hanem a szerelőt /szervizt -
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #88223 üzenetére
nem gyütt
-
sto1911
veterán
válasz
Irmscher 353 #87991 üzenetére
A Wifi szerintem felesleges, ha olcson akarod meguszni, akkor itt a sima 4000-es megvan 19-bol (+2k az autos szett) Minosegre eleg lesz arra, amire hasznalnad.
-
Drughi
addikt
válasz
Irmscher 353 #87971 üzenetére
Én ilyet használok.
Mind GPS-kén, mind kameraként nagyon jó.
Persze nem olcsó (mondjuk én kb a harmadáért vettem bontatlanul), de megszolgálja az árát.
Ha csak 1 koccanásnál ad bizonyítékot, hogy Te vétlen voltál, már visszajött az ára. -
sto1911
veterán
válasz
SJ 4000+ akciokamerat vettem ilyen celra.
-
csapee
őstag
válasz
En ha most kellene venni csak YI-t vennek.
-
gps76
őstag
válasz
Nekem van egy ilyen 7000-ért, 170° látószög, f2.0 fényerő.
Továbbá van még eladó:
Hdd:
- Samsung 80 GB IDE
- Seagate 160 GB IDE
- WD 160 GB IDE
- Maxtor 10 GB IDE
Alaplap:
- Mercury P4M266 NDFSMx
- Asrock P4i65G
- ASUS M2N-MX SE plus
Processzor:
- AMD Sempron 3200+ + hűtő
- Intel Celeron 1.7 ( 2 db) + hűtők
VGA:
- Geforce MX400 64 MB SD AGP
- Sapphire Geforce??? AGP
- ATI Radeon 9600 Pro 128 MB DDR AGP
- ATI Radeon 9600 Pro 256 MB 128 bit DDR AGP
- ATI 9200 SE 128 MB AGP
Memória:
- 512 MB /800, Kingmax
- 256 MB/333 DDR
- 256 MB/400 DDR
- 512 MB/400 DDR, Kingmax
- 512 MB/400 DDR
- 512 MB/400 DDR
- 512 MB/400 DDR
- ? MB DDR
- 128 MB/100 SD
- 256 MB/133 SD
- 256 MB/133 SD
IDE PCI kártya
Sound Blaster Live!(SB0100) hangkártya -
iscsu
tag
válasz
G1W volt, G1WH-ra cseréltem, de nem azért, mert ne lett volna hibátlan az is. Utóbbinak kicsit nagyobb a látószöge (140° vs 120°), egyébként azt hiszem ugyanaz belül.
Elbújtattam-kibiztosítékoltam egy gyújtásvezérelt tápot neki, azóta el is felejtettem, hogy fent van. -
ViragL
tag
válasz
-
betyarr
veterán
válasz
Irmscher 353 #87769 üzenetére
azzal az a probléma,hogy akkor a fele kilátszik és nem túl esztétikus.lévén 2 személyes a kanapé és ketten alszunk rajta a feleségemmel és napközben össze van csukva.mármint a kanapé
-
adorjant
őstag
válasz
Irmscher 353 #87535 üzenetére
Autós kontakt jöhet!
-
fenergie84
addikt
válasz
Irmscher 353 #87535 üzenetére
Igen, kimaradt, lakásba lenne
2 db rosszat kellene újra cserélni.
Nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Ajánlottak egy Velux beépítő emberkét, de kíváncsi lennék egy "univerzális" ember véleményére... -
Salex1
őstag
válasz
Irmscher 353 #87342 üzenetére
A mély-közép, a szélén a "szivacs" elporlott. Nem feltétlen ugyan ilyen kellene, bármi amit bele lehet rakni. 18cm-es átmérő (csavar távolság 4 * ~11,2cm)
Típus: SL 201 -
Tubi2
senior tag
válasz
Irmscher 353 #86635 üzenetére
pü
-
erik365
senior tag
válasz
Irmscher 353 #86167 üzenetére
Persze ott venném az anyagot meg méretve vágatnám.
Köszönöm. -
atike
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #84555 üzenetére
Semmi nem volt, csak lassan ment mindenki. De. Józsán az első lámpa Böszörmény felől (a Sparnál) a józsiakat tovább engedi keresztbe fel a 35-ösre, mint azokat akik a 35-ösön jönnek. És mivel tökölés volt, ezért a keresztben jövőktől akik a kereszteződésben ragadtak (mert hát az előbb még zöld vollt, úgysem jönnek még) mi a 35-ösön csak álltunk, hiába lett nekünk zöld, nem volt hova menni... Néha egy-egy autó, de ennyi... A sor Boda előtt állt... Szóval király...
-
fenergie84
addikt
válasz
Irmscher 353 #84520 üzenetére
Öcsém ezt télen csinálta, úgy hogy elindultunk a csonka templomtól lefelé, kinyitotta a taxi ajtót, beszólt, majd bezárta.
Egészen a mekiig mentünk, mire egy hajlandó volt elvinni addig bennünket, amíg egy ezres tartott
Nagy kedvezmény volt, mondanom sem kell, hogy a taxiból kiszállva még gyalogoltunk 5 percetZola007: most az ünnepek alatt kétszer is mentem haza a csonkától mikepércsre, 3500 FT-ért
Szal az a 6e elég nagy lenyúlás volt...
-
Shokkolo
addikt
válasz
Irmscher 353 #84520 üzenetére
Ezzel kisérleteztem én is... de siralmas eredménye lett.
Nem vagyok fogyatékos, tudom, hogy üzemanyag, kopás, taxitársaság haszna, és végül a taxis haszna... ez nem 500 ft.
De azért azt ne mondja már nekem senki, hogy nagyerdő-Petőfi tér éjjel, lámpák nélkül akkora táv lenne, hogy 6-7e -ret akarjanak kérni érte... -
birq
tag
válasz
Irmscher 353 #84462 üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
sto1911
veterán
válasz
Irmscher 353 #83771 üzenetére
Nekem evek ota Kindle van, meg egy regebbi fajta, tokeletesen meg vagyok vele elegedve. Garanciaja meg vilaghiru, tenyleg ajanlott.
-
yanna
addikt
válasz
Irmscher 353 #82596 üzenetére
Szívesen. Bele kell írni az egyedi azonosítót/gyári-/motorszámot, állapotot.
-
yanna
addikt
válasz
Irmscher 353 #82591 üzenetére
Sima ingó adásvételi.
-
Abri
senior tag
válasz
Irmscher 353 #82492 üzenetére
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Irmscher 353 #81939 üzenetére
Egy gazsutohoz, teszem azt megertem hogy a garanciat a normalis szakemberi bekoteshez kotik, de kerdezem en egy mosogepnel, amit szerintem kis tulzassal egy csimpanz is be tud kotni minek kell ez?
-
wwhy
veterán
válasz
Irmscher 353 #81546 üzenetére
-
Nyx89
aktív tag
válasz
Irmscher 353 #81294 üzenetére
Szerk: Bocsi nem valasz akart lenni..
Elektromos husdaralo vasarlasban tudna segiteni valaki?
Kb evente 2-3szor kellene, maximum 40 kg hus ledaralasara. Nem akarok vele szivni az elso ev utan, ha kifizetem hasznalni is szeretnem:
Elso korben ezeket neztem ki:
Kenwood MG 510
Zelmer ZMM1508S -
PLaci58
addikt
válasz
Irmscher 353 #79434 üzenetére
Azért ez egyáltalán nem így van!
Az alkatrésznek beazonosíthatónak kell lennie: [link] 14§ (5), 15§ (3). A flexelés nem segít
A színkód: [link] 6§.
Kék színnel kell jelölni a beépíthető, pirossal a felújítható alkatrészt.
Nemhogy színjelzést, de számlát, igazolást se láttam még.A törött autót első körben a biztosító próbálja értékesíteni. Az enyémet is eladták volna "bontónak", de inkább megvettem én. Igaz töbet kellett érte fizetnem, mint a bontónak kellett volna. Ne tudd meg, hogy mennyi telefon jött utána, hogy megvennék a márkaszerviz szerelői, meg a haverjaik, akik látták az autót
-
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #79434 üzenetére
úgy kell kibelezni, hogy még autóformája legyen
piros vagy kék színkódot láttál te már bontóból vett bontott alkatrészen?
-
tahepa
senior tag
válasz
Irmscher 353 #79340 üzenetére
..és vannak a nem sajátmárkás cipők amiket szoktak akciózni...
-
erik365
senior tag
válasz
Irmscher 353 #79152 üzenetére
Szia!
Én itt vettem a tavasszal:Kurucz és Társa 98
-
Csöves
őstag
válasz
Irmscher 353 #79006 üzenetére
"nekem nyílt terület kellene dobáláshoz
"
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Irmscher 353 #78847 üzenetére
Attol meg ne lakott teruleten toszogassa a paraszt azt a gazkart😂😂😂
-
zolikaDB
veterán
válasz
Irmscher 353 #78842 üzenetére
Melegszendvics: Meteor.
Pizza: Don Pedro.
Döner: Mikepércsi!! -
Sebestyen01
őstag
válasz
Irmscher 353 #78842 üzenetére
Ha pizza akkor vespa, minden mas a meteorbol! 😆😆
-
philipe
tag
válasz
Irmscher 353 #78835 üzenetére
Sziasztok !
Sejtettem, hogy túl sokat nem adnak ..
Az egyik egy Lenovo A536 új kibontva volt csak-Telenoros, a másik egy Samsung Galaxy S3 jó állapotban-független, és van egy Samsung Galaxy Y-Telenoros jó állapotban.
Az első kettőt szeretném eladni, de ha valakit érdekelne az Y is eladó.Üdv., Phil
-
xuldar
addikt
válasz
Irmscher 353 #78756 üzenetére
Kéne térdcsapkodós smiley is
-
Atomantiii
addikt
válasz
Irmscher 353 #78763 üzenetére
Ezekből simán kinézem, hogy képesek elemelni ezt-azt. Már ezerszer el lett nekik mondva, hogy még az utcánkba is kár befordulni, mivel nincs tollunk vagy ha volt azt már elvitték.
De amikor jön és látja nagymamámat kint az udvaron akkor simán letámadja, elkezd vele beszélgetni, mint akit ezer éve ismer.
Múltkor pont akkor jött, mikor szintén kint volt az udvaron nagymamám de engem meg nem látott, már kb ott tartott volna, hogy engedjen már be meg ilyenek, akkor megszólaltam hátulról és egyből tudta merre vegye az irányt.
-
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #78763 üzenetére
nem is rosszul
én adtam el még otthon Borsodban nekik tollat, régi dunnát, párnát
1000-1500 Ft-ért vesznek át egy nagypárnát, 2000 körül egy dunnát. Előbbi 600-800g töltet, utóbbi akár 2kgKimossák, kitisztítják, szárítják és a drága modern toll-párnákba 4500-5000 Ft/kg körül adják tovább a gyártóknak.
-
copass
veterán
válasz
Irmscher 353 #78756 üzenetére
komolyan szakadok néha amikor meghallom a tollfelvásárlót!
múltkor annyira röhögtem hogy eltaknyoltam a bringával!
-
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #77806 üzenetére
AEA-365
Lada 1500 (1990)Vizsgálat ideje: Műhely neve: Műhely címe: Meddig érvényes:
2007.06.04. 12:49 JUHÁSZ FERENC EGERSZALÓK 2008.06.04.
2008.07.22. 14:56 JUHÁSZ FERENC EGERSZALÓK sikertelen
2008.07.22. 14:41 JUHÁSZ FERENC EGERSZALÓK 2009.07.22.
2009.07.27. 13:34 JUHÁSZ FERENC EGERSZALÓK 2010.07.27. -
Bloksma
aktív tag
válasz
Irmscher 353 #77473 üzenetére
A Laktanya utcán láttam egy hirdetést kirakva. Talán ott van maga a cég is, ahol a tábla. [link]
-
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #77027 üzenetére
mennyi ott egy egy ilyen fél óra?
ui: a kajára értem
-
lappy
őstag
válasz
Irmscher 353 #76970 üzenetére
hangyák nincsenek benne
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Irmscher 353 #76455 üzenetére
Na de ha már úgyis kimegyünk a Doberdóra dohányért, akkor csak megvesszük ott a szenet is.
Legalább a fürdőtől sincs olyan messze.
-
mezis
félisten
válasz
Irmscher 353 #76447 üzenetére
Ízletes ?
Van aki még rágja a dohányt, vagyis bagózik ? -
Bjørgersson
félisten
válasz
Irmscher 353 #76447 üzenetére
Nagyszerű, tehát akkor gondolom tökmindegy hova megyünk, ugyanannyiért adják mindenhol, max a választék különbözik? Szenet is csak ott kapni már?
-
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #76129 üzenetére
tavaly vettem egy könyvet neten, 6.55-kor hívott az MPL futár, hogy hozná a csomagot.
Debrecen 2-es postáról hozzák a Nagyállomás mellől, az a csomagos posta, szóval tuti, hogy tuti hogy szállítanak ki 8 előtt. -
sto1911
veterán
válasz
Irmscher 353 #76057 üzenetére
De ezt pont, hogy nem elore tudja meg az ember, hanem kozben/utolag. Ha nincs mitol felnie alair/adatot megad. Ha nem, akkor mehet tovabb. Amugy meg a neve alapjan a facebookjarol mennyi ido lementeni egy kepet?
-
copass
veterán
válasz
Irmscher 353 #76051 üzenetére
ez egy teljesen bevállt azonosítási módszer így elkerülik a csalókat. bank, biztosító is kéri. aki ez ellen hőbörög annak vaj van a fején.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #76051 üzenetére
Jaj, akkor azért beszélsz ilyen nagy mellénnyel.
-
copass
veterán
válasz
Irmscher 353 #76045 üzenetére
azért ez így ebben a formában nem igaz, mert a szerződés kötés alapja a személyes adatok valódiságának az ellenőrzése és rögzítése. ez történhet azzal is hogy lefotózza, mindazok mellett hogy bele is írja a szerződésbe...
-
diablo1984
veterán
válasz
szerződés kötéskor természetes, hogy nem bemondásra köt valaki szerződést, de lefotózni, lemásolni azért már harapnék. én is szeretem a kezemben fogni a bizonyítékot, volt már olyan autóvásárlásom is, hogy a tulaj fejből betolta a szem.ig.számot, mondom, akkor ha elővenné, megköszönném, mert ha rosszul meléxik, akkor az nem buli(meg persze jó tudni, hogy Józska Pista áll-e velem szemben, vagy a haverja, vagy esetleg egy Balogh Rodolfó Armandó.......
én attól kapok idegbajt, mikor minden cégnél ahol regelni kell, elkérik a személyimet, van hogy lemásolják, németben lepakolok egy építkezésen, bélyegző semmi, mondom a gusztinak, akkor egy olvasható név és szem.ig.szám, erre ő meg felháborodik, hogy hogy képzelem, hogy ő megadja a szem.ig számát nekem...... ott még bemondásra sem adják meg többnyire, itt meg még a bemondás sem elég, pedig egy köcsög céghez árut hozok vagy viszek, tehát nem lopni megyek, ha meg lerakok és b@szik a német igazolni magát és a cégét sem tudja pecséttel képviselni, akkor mi van?! nálunk ha nem villantod a plasztikot, kinnt maradsz......
-
sto1911
veterán
válasz
Akkor te nem laknal nalam
Nem kell kiadni, tegye ki elem az asztalra. Az en hazamban akar lakni, ez a minimum. -
sto1911
veterán
válasz
Irmscher 353 #76042 üzenetére
Fenykep rola, okmanyokrol es nyugodtan verjen szet barmit, meg lesz talalva...
-
diablo1984
veterán
válasz
Irmscher 353 #76042 üzenetére
jaja, volt olyan is, hogy az önkormányzat felépített egy társasházat zsír újonnan a rászoruló nagycsaládosoknak, azok beleköltöztek, még az ablakokat is kibontották, wc-t, mosdót eladták, még a csempét is leverték és elhúztak a picsába! egy zsír új háznál..... a tesóknak jót nem lehet, az egész lakótömböt lenullázták! és ez állami volt, most ha valaki megvesz egy kis lakást, azt kiadja és így kivégzik, na az könnyet csal a szemembe és nem feltétlenül a kormosok csak ilyenek......
-
copass
veterán
válasz
Irmscher 353 #76029 üzenetére
nekik mindnek szerződése volt... feketén és kész.
akkor bármikor bemehetsz és zárat cserélhetsz a lakásodban. aztán a bérlőt csak akkor engeded be a cuccaihoz ha már rendezte a tartozását. mehet pattogni a rendőrökhöz, meg perre hogy így úgy a jogai, amikor semmilyen bizonyítéka nincs hogy ő ott lakott legálisan valaha is. te mit mondasz erre? szerződés kötés előtt beengedted őket, jóhiszeműen, majd zárat cseréltek és átvertek... -
diablo1984
veterán
válasz
Irmscher 353 #76029 üzenetére
ja és a jóakaró lehet akár az albérlő is, mert "ő fizet, de nem kap róla semmit" szöveggel már ugranak is a tulajra! feketén nagyobb lehet a szívás, legálisan meg szívatni szívathatnak és az adó miatt kisebb a bevétel, de cserébe kidobni sem egyszerű a benntlakókat...... nem egyszerű, de ezért áldás egy jó albérlő!
-
copass
veterán
válasz
Irmscher 353 #75800 üzenetére
tavaly a rézangyal arénában olyan szinten szólt a cucc hogy fuldugóval elé állva a cuccosnak is rezgette a hájamat!
-
törölt tag
válasz
Irmscher 353 #75800 üzenetére
Vissza kellene telepíteni az egészet a Vekerire. Mármint nem a klínikát, hanem a krampusz fesztigyált.
-
dsys
csendes tag
válasz
Irmscher 353 #75635 üzenetére
A Galamb utcai posta híres vagy hirhedt a hozzánemértésről. Szerintem kajak ilyen elmerokkantak dolgoznak ott, vagy nem tudom. Ha oda érkezik valami, akkor tuti a szopás. De a fekete hajú kiscsaj, az dögös
-
fenergie84
addikt
válasz
Irmscher 353 #75092 üzenetére
Okés,oda csörgök előtte
-
fenergie84
addikt
válasz
Irmscher 353 #75088 üzenetére
Megnéztem, és azt írja a rendszer, h van náluk bent az üzletben
-
bobace
addikt
válasz
Irmscher 353 #74767 üzenetére
Van is róla cikk itt a lapcsaládon. Sajnos a full bugos 1.0-ás változat jött ki akkor. Nem tudom azóta javították-e.
-
sto1911
veterán
válasz
Irmscher 353 #74767 üzenetére
Mi a kerdes? Kiprobalni kiprobaltam mar regebben.
-
XtremLor
őstag
válasz
Irmscher 353 #74722 üzenetére
Miert ne lehetne? Automata mosogep az is(mi is egy 20eves hajdut adunk le
) Bar meg rakerdezek van egy darabos keverotarcsas is !
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #74722 üzenetére
Igen, le lehet. A lényeg, hogy ne legyen hiányos.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Irmscher 353 #74661 üzenetére
Facebookról van, egy tanár írta...és nem mindenki van ott.
-
erik365
senior tag
válasz
Irmscher 353 #74661 üzenetére
Akinek nem tetszik átgörgeti, ettől szarabb hirdetések is vannak itt nagyobb terjedelemben...
-
SOAD19
addikt
válasz
Irmscher 353 #74642 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Irmscher 353 #74110 üzenetére
Nem nagy képek, pont akkorák, mint amekkorának látszanak. A probléma inkább az lenne, ha közvetlenül szúrna be bazi nagy képeket, merthogy a motor úgyis leméretezi megjelenítéshez. Így maximum helyet foglal, egy elsődlegesen hirdető topicban ennek nem kellene problémának lennie.
-
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #73655 üzenetére
Ez olyan mint mikor küldtek nekem hivatalos iratot valahonnan
Ajánlott, saját kézbe, tértivevény, stb.
Mikor megkaptam, volt a borítékon egy lábnyom, szép kivehetően -
zolikaDB
veterán
válasz
Irmscher 353 #73076 üzenetére
A bon mire jo?
Igen, a kartyas rendszer nekem is szimpatikusabb, ui fedelzeti szamitogep hijan csak saccolni tudom, mennyi van a tankban es meg mennyi megy bele. -
dew28
aktív tag
válasz
Irmscher 353 #72476 üzenetére
halkozen a club sevennel szemben van egy ezzel foglalkozo korrekt uzlet
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #71878 üzenetére
Kitiltani nem, de jó lenne egy külön topik csak a kajáldákra szakosodva.
Nyissatok egy külön topikot a debreceni gyorsbüféknek,gyrososoknak,éttermeknek. Az összefoglalóba külön lehet bontani az ajánlottakat címmel együtt.
Olyan személy kell topikgazdának aki kompletten tudja frissíteni és szerkesztgetni, valamint mindegyikben megfordult többször is -
törölt tag
válasz
Irmscher 353 #71872 üzenetére
+1
Aladdin über, Gery az Oli is nagyon jó, de előfordul, hogy sokat kell várni Olinál és az adagok is kisebbnek tűnnek mostanában.
-
törölt tag
válasz
Irmscher 353 #71844 üzenetére
Ugyan miért?
-
perge666
veterán
válasz
Irmscher 353 #71781 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok,de találkoztam már olyannal hogy azt mondták hozzáértő ember újrapasztázta a gépet,és amikor megláttam szét volt feszgetve.
Na mondom ha a burkolat ilyen faszán szét lett barmolva,akkor milyen lehet a belseje.
Ezért érdekelt hogy sértetlen e a matrica!
Nálam tavaly volt néhány napig egy ilyen fat gép,kicsit hangos volt,de sértetlen garimatricás.
Ismerős átvette,szervizben kitakarították neki,újrapasztázták,és azóta is használja.
Itt PH-n csinálta egy nagyon jó szervizes,/a neve nem jut eszembe/
dícsérte is a gépet,és mondta hogy ez sokáig menni fog még. -
szasanyi
félisten
válasz
Irmscher 353 #71781 üzenetére
A szétszedés és újrapasztázás kétélű fegyver (én végigcsináltam, nem párperces művelet) és gyakran nem a pasztázás / hűtés a probléma hanem alaplaphiba okozza a gondot (mint az én YLOD-os FAT konzolom esetében is volt) amit az újrapasztázás nem gyógyít meg.
-
diablo1984
veterán
válasz
Irmscher 353 #71752 üzenetére
ez csak feltét, a gyári ajtóra, küszöbre kell felrakni, a lökösök meg cserések! arra, hogy ehhez kell-e műbizonylat, a választ nem tudom, de ilyen szarokat ha ráaggatsz a kocsira, az tuti nem 1az1ben műszakizik le, mert eleve a típust sem lehet megállapítani róla, mert át van alakítva!
-
Shokkolo
addikt
válasz
Irmscher 353 #71752 üzenetére
Nem hiszem, hogy annyival roszabb lenne a szerkezeti törése, inkább csak látványosabb.
Egy igényesen épített replika body kit a gyári felfogatási pontokra és merevítésekre illeszkedik.
Törésnél pedig úgysem a sárvédő fogja fel az ütést, hanem a merevítők és a gyűrődő zónák.
Normál esetben ezek NEM kerülnek eltávolításra. Ergó azonos ütközés esetén a kocsi szerkezeti kára 99,999% -ban egyezik, annyi h. míg a gyári mondjuk alu sárvédő horpad, addig a műanyag törik.természetesen ez az igényes módosításra vonatkozik, a szétflexelt sufnituningra nem...
-
Shokkolo
addikt
válasz
Irmscher 353 #71741 üzenetére
Én itt Debrecenben egy régi Toyota MR2 alapokon nyugvó ferrari replikát tudok.
Citromsárga, a bólyain szokott fellelhető lenni az egyetem felőli végén.Relatíve egész igényes munka.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Irmscher 353 #71741 üzenetére
Igen-igen, ők csapatták ezerrel régen az ilyen műanyagos-replikás témát. Hát, h ők csinálták-e ezeket a kocsikat, nem tudom, de mondom, emlékszem 1-2-re, amit így készen árultak.
Olyan 1998-2000 körül lehettek ezek a dolgok.
A fantázianév meg akármi is lehetett, nekem a Vector rémlett, mint látod, az egyik linken is valami olyasmi van firkálva a lökösre.
Ettől még lehet ati kaszntniját is Majosházán faragták. -
Zola007
veterán
válasz
Irmscher 353 #71727 üzenetére
erre gondoltam, csak rövidebben
lenne úgy 3 misim egy Supra talpra állítására és fenntartására, akkor gondolkodás nélkül........vennék belőle egy Boxster S-t
-
7Sony7
addikt
válasz
Irmscher 353 #71576 üzenetére
Nem hiszem, de rákérdek. Köszi neked is.
-
diablo1984
veterán
válasz
Irmscher 353 #71561 üzenetére
(Budapest jobb, haladósabb a közlekedés náluk, s előzékenyebbek az emberek a többi autóssal)
Míg itt ha sávot váltanál szabályosan sem fognak beengedni, mert nehogy már eléjük kerülj...te voltál már Budapesten? akkor sem mindig előzékenyek, ha teherautóval vagy! már volt olyan, hogy a teherautómra húzta ráfelé, nehogy bemenjek, de a többség azért fosik a nagygéptől, de lassan egy éve furgonnal járok, azzal már megy a k**vaa**ázás, mert b@sznak beengedni, vagy sávot váltani a csőcselék, egyszerűen a dugóban rátapad az előtte lévőre, szinte le kell hogy told, hogy beengedjen, egy fos a közlekedési moráljuk, sérülésmentes autót is alig találni olyat, ami pesten futott!
Debrecen falu Pesthez képest, itt a dugók is max fél-1 óráig tartanak, márha dugónak lehet nevezni azt, hogy 1-2 lámpaváltás alatt nem érsz át a kereszteződésen..... -
htc07
addikt
válasz
Irmscher 353 #71528 üzenetére
Ja, de Debrecen környékén nem sok hegy van
Ennyi erővel szánkóval is lehet menni 200km/h sebességgel is.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #71528 üzenetére
Most csak egyenes szakaszról beszélünk és csupán arról, hogy mennyivel tud menni egy bicikli és egy motor. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #71525 üzenetére
Csak biciklivel nem tudsz akkorát pukkanni, mint egy motorral.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Irmscher 353 #71139 üzenetére
A Rege chili van a Metróban.
-
perge666
veterán
válasz
Irmscher 353 #71139 üzenetére
Na most akkor juhtúrós vagy borsos?
-
HANDO88
senior tag
válasz
Irmscher 353 #70587 üzenetére
Fénykoromban a böszörményi motoros találkozón 120 db-el nyertem az ordÍtó versenyt.
-
erik365
senior tag
válasz
Irmscher 353 #70291 üzenetére
Az túl egyszerű volna.
Más: Nem foglalkozik valaki itt VHS digitalizálással? Van kb 240 perc amit digitalizálni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest