- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dobolan
senior tag
válasz
HUTCHDB #166438 üzenetére
Mi az oka annak, hogy pont ez a márka és ez a típus kell? Látom, hogy solár szivattyú. Én amikor elromlott a szintén grundfos szolár keringetőm (2 éve), vettem bele egy IBO -t kb. fele áron, azóta is teszi a dolgát. Ha nem életbevágó a pwm szabályozás, akkor simán találsz alternatívát olcsóbban.
-
SOAD19
addikt
válasz
HUTCHDB #141532 üzenetére
Azért azt nem gondolom, hogy mind a 4-5 ezret ismered, de biztos van köztük sok olyan, akikről Te beszélsz. De simán el tudom képzelni, hobby sokkal többen nem írták volna alá, ha nem épp tombolna a pandémia. Lehet pont emiatt gondolta Orbán, hogy gyorsan lezavarja, ezt az új átalakítást, most úgyse fognak tömegesen felmondani ilyen helyzetben. Ez az undorító, hogy több területen is visszaél a kormány a munkavállalók hivatástudatával: egészségügyi dolgozók, szociális dolgozók.
Az is jó duma volt Orbántól a napokban, hogy a célegyenesben vagyunk. Hát igen, ha arra gondolt, hogy túlterheljük az egészségügyi rendszert.
A mostani szigorítás is mintha két-három héttel elkésett lenne. Most szigorítanak, mikor már tele vannak a kórházak, lélegeztető gépek. Most még pár hétig vélhetően emelkedni fognak a számok. Ezt kellett volna elkerülni. Az lenne a feladatuk, hogy a járványügyi számok ismeretében időben lépjenek, hogy ne alakuljon ki ilyen helyzet, mint most.#141531 local1
Már láttam. Ez kivételesen tetszik tőle.#141535 DrBubo77
Nekem még olyan is rémlik Orbántól, hogy egy hétvége alatt be tudnák oltani az egész országot, ha lenne elég vakcina. Nagy parasztvakító. [link] -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
SOAD19
addikt
válasz
HUTCHDB #141522 üzenetére
Ezt a videó részletet, Te hogy értékeled, mi a véleményed róla? Illetve arról is érdekelne a véleményed, hogy idáig nyitva lehettek a kaszinók, amelyek véletlenül fidesz közeli, haveri tulajdonban vannak. Gulyás Geri persze megmagyarázta: jogi értelemben nem minősülnek szórakozóhelynek.
[link]
Az is vérlázító, hogy pont most kellett az egészségügyi reformba belekezdeni, aminek köszönhetően 4-5 ezren ki is léptek a rendszerből, nem írták alá az új szerződésüket. Pont erre volt szükség a 3. hullám felfutásakor. Valamiért az az érzésem, hogy szándékos volt, hogy ha véletlenül rosszul alakulnak a dolgok, akkor lehessen kire fogni a dolgot. Tudom, ne legyek már ilyen rosszindulatú... -
-
-
dobolan
senior tag
válasz
HUTCHDB #140945 üzenetére
Nem ismerem az ikeást. Én 4 éve mikor építkeztem Elica-t vettem, az is 100+ volt, de van benne gyárilag rugós visszacsapó. Azokba nem szoktak rakni, amiknek gyenge a motorja, mert ez még fojt rajta. 160as kivágás van a falon, a végén sima gravitációs zsalu, de kikapcsolt állapotban nincs huzathatás. A zsalu és a visszacsapó is zár, ha nem működik. Bekapcsolva nyílván viszi ki a levegőt, hisz ez a dolga.
@kugli
Akkor mi a probléma? Az az elszívó, ami nem szív csak az áramot fogyasztja...
Amúgy párát padlástérbe befújni nem túl szerencsés. Hamarabb tönkre megy a tető faszerkezete, főleg ha valamelyik gerenda vagy szarufa telibe kapja a gőzt. -
Cs1csó
titán
válasz
HUTCHDB #138046 üzenetére
Meg tudtam csinálni itt egy leírás is: [link] [link] (ezzel meg tudod nézni, hogy a port nyitva van e, persze az sem árt hogy ne legynél NAT mögött ezzel azt is meg tudod nézni, ha nyitsz egy portot - hozzárendelsz egy port-ot amit a Qbittorrentben is beírsz majd az UPNP-t a torrentben és a router-ben is kapcsold ki)
Ajánlott - Windows 10 oprendszer esetén - Qbittorrent-et használni, van belőle 64 bites, magyar, GUI hajaz a mikrotorrentre, fejlesztik, nincs reklám, nincs kártákony kód stb.Esetleg a Bittorrent topikba is benézhetnél, ha nem boldogulsz: [link]
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
HUTCHDB #137785 üzenetére
Ha tanítható a gyári táv, akkor megoldható. (Ha van CEC funkció, akkor menni fog.)
Egyébként javasolt egy légegér, arra figyelj, hogy minden gomb tanítható legyen, így kiváltja a tv távot is.
Én Amlogic processzoros boxokat használok (S905-S912). Arra rakható LE, akkor dual boot lesz. Kodi-t érdemes feltenni! -
tahepa
senior tag
-
Cs1csó
titán
válasz
HUTCHDB #136888 üzenetére
Ezt most így hogy? Kb. mint egy sokismeretlenes egyenlet ahol semmit nem adtál meg.
Családi ház? Mik a lehetőségek, milyen szolgáltatók vannak, mi az ajánlatuk? Milyen technológiával szolgátatnának?Nálunk (Debrecen mellett) optikai internetet adnak a bekötési költség 25k és a havi díj (csak a net) 5k
HA vállalok egy év hűséget akkor ez így módosul:
- a bekötés 8k (de sokszor van ingyenes bekötési akció én úgy köttettem be)
- havi díj 4kTehát sokszor megoldható a hűségidő nélküliség de nem biztos, hogy megéri.
-
Papaj x
senior tag
válasz
HUTCHDB #136446 üzenetére
Ezt nem teljesen értem, de gondolom az alapvetően a nem ph-s hirdetés linkje.
Bár az előttem szólok ezt már kielemezték, hogy nem értem miért kell egy úgy gondolom zárt közösségben is ezt alkalmazni..
Tele van b@va reklámmal, s még a legutolsó pár fős kis topicot is ezzel kell b@szogatni? Ha nem fentarható az "oldal", akkor nem hiszem, h ebből lesz az, de ez az én véleményem. -
válasz
HUTCHDB #133763 üzenetére
Ahogy Te tévedsz. Fiók létrehozása előtt LAN kábel kihúz gépből, és máris ott az offline fiók létrehozásának a lehetősége.
Két laptop van itthon, egyiken sincs online MS account, csak offline. Egy része jelszó nélküli. Még azt is megoldottam, hogy ne jelentkeztessen be automatikusan a jelszó nélküli fiókba indítás után.
-
Zola007
veterán
válasz
HUTCHDB #131884 üzenetére
én is azért kerestem a múltkor , már 2 hónapja nem kaptak
lehet hogy nem túl jó a lencsebevonatnak, de nagy hátrányát 2 szemüvegen nem vettem észre és tiszta, kényelmes megoldás a folyadék / mikroszálas kombóval szemben.
Póló / papírzsepivel meg nyilván össze nem vethető.
SPAR-os nagyon rossz, Rossman se nagy szám, a DM-ben kapni hasonlót még, aminek rossz szaga van, de szépen tisztít: [link] -
bul07
nagyúr
válasz
HUTCHDB #131352 üzenetére
Én olyan válaszra vártam tőlük hogy van valahol egy beállítás amit ha belövök akkor visszaáll, és nem leszek kénytelen törölni az alkalmazás
Mert azért néha csak használtam volna az alkalmazást, de így töröltem
(#131353) izee
Telefonon beszéltem velük, és nincs ilyen beállítás hogy app is fent legyen és egyből sms jöjjön
-
bul07
nagyúr
válasz
HUTCHDB #131251 üzenetére
Persze
Sőt lehet hogy nem is övé volt
De direkt néztem az arcát
Olyan undorral fordította el a fejét hogy még véletlen se akadjon össze a tekintetük, hogy nem igaz(nem csak tolatásnál használom a tükröt)
Engem bosszantanak az ilyenek, az ilyen pitiáner dolgok
És konkrét példát is tudnék, közintézmény munkavállaló hát nem alázásából de semmibe/lenézéséből, és úgy hogy semmi hátránya nem lenne az adott intézmények csak kegy kis jóindulat
Csak nagyon egyértelmű és még kirúgnák a munkást, ezért nem írom le de tényleg kicsinyes dologDe más területről is mezőgazdaságból is
Na de mindegy ahogy írod is ez egy sokkal bonyolultabb kérdéskör, le is szálltam a témáról
Amúgy most is volt vagy három hármasom a skandináv lottón, csak nem jön össze a nyerés
(#131253) ProdyG
És ha pont abba a 10%-ba tartozik
Amúgy égszerűen jól eset hogy nem nézte ki belőlem hogy adok de mégis, lehetett látni a szemén hogy felcsillant mikkor megindult az ablakom lefeléCsak nem álltam meg mert még tudtam szerkeszteni
Amúgy egy videó hogy valahogy így kellene nevelni is a gyereket
-
szotyika77
aktív tag
válasz
HUTCHDB #131242 üzenetére
Így már én is jártam, azóta nem adok egyiknek sem.
Még vagy 10 éve, amikor a DE-MK-ra jártam, az Árpád téren a lámpánál ugyanúgy ahogy te, én is péksüteményt szerettem volna neki adni, de nem kellett neki, ő bevallotta, hogy piára kell neki. Na azóta egyiknek sem! Úgyis van aki megszánja őket, és fizetik az esti italozásukat. -
bul07
nagyúr
válasz
HUTCHDB #131242 üzenetére
Én is jártam már így
És ez így is van
De ne mondja már senki hogy aki ki tud fizetni egy 15milliós kocsit annak annyira számítana 100Ft, hogy még ránézni se mer, jaj még kér
Aki 15milliót kicsenget kocsira az már gazdag kategória, nem ép megél a fizetéséből, esetleg még félre is tud tenni, nem ő gazdag
Lehet csűrni csavarni akkor is gazdag, aki mondjuk reggeli kávéra többet költ mint más egy teljes ebédre
Vagy egy nyaralásra annyit költ mint munkás ember egy éves fizetése
Gazda akinek 100Ft semmi még annál is kevesebb, de másnak sokÉn munka közben éjszaka közepén szoktam ábrándozni mi lenne ha nyernék lottón 100milliót
, néha jó elrugaszkodni a valóságtól
Például simán befizetném a helyi általános iskola minden diákját egy mozira(persze kornak megfelelő filmekre, alsósok és felsősök külön, 100fő körül van az iskola tanárokkal együtt), sőt még egy pizzázás is beleférne, és kerülne vagy 300-400e Ft-ba összesen, 100 millióból simán kicsengetném, és milyen jól esne
Itt falun sok gyerek még sose volt moziban, és akár már nyolcadikba járVagy milyen jól esne a helyi tűzoltó állomáson dolgozóknak hogy este fél nyolckor a pizza futár vinne nekik, vagy 10db pizzát, meg jó pár üveg kólát
Ez is mibe kerülne 30e Ft-baSimán lehetne ilyen gerilla akciókat szervezni is, csak pár módosabb ember kellene , csakhogy ők tesznek a kicsikre
Ezt se értem ilyenek simán le lehetne írni az adóból mint jótékonyság, á de az papírmunkával jár alapon tesznek rá
Találkoztam én már sok gazdag vagy gazdagabb emberrel mint én, de majdnem mindre igaz volt hogy, ahogy mondani szokták, 100forintért az a***** is
-
bul07
nagyúr
válasz
HUTCHDB #131183 üzenetére
Nálam megvolt a két lépéses azonosítás, felhasználónév és jelszó +sms
És az engedélyem nélkül ez át állítottákCsak az a bosszantó hogy a telefont úgyis elő kell venni akkor minek még plusz felesleges lépés, nekem tökéletes volt a gyors sms küldés
Amúgy ez se biztonságosabb
Mert ha nála a telefon és tudja a felhasználónév és jelszó párost akkor kér sms, akkor mire is jó a app
Csak szívatásraPersze használja aki akarja de engem miért kényszerítenek rá
Lassan tényleg meglesz az utolsó csepp és otthagyom őket a francba
Úgyis a begyembe vannak hogy 65Km kell autóznom hogy egy Erste fiókba bármit eltudjak intézni
Mióta Berettyóújfaluba bezárták a fiókjukat ez van(az is szép volt, én szóltam az alkalmazottnak hogy bezárnak)Csak azért vagyok még náluk mert régi számla elég jó kondíciókkal
Ez az enyém, bankon kívülre netbankos utalás 120Ft és nincs más költsége -
bul07
nagyúr
válasz
HUTCHDB #131167 üzenetére
Be lehet lépni sms-el csak külön kell kattingatni hozzá
Képen bejelöltem hogy mire kell rányomniÉn a régi állapotot akarnám visszaállítani hogy felhasználónév és jelszó + Enter és már jön is a sms, semmi más felesleges kattingatás
Másik számla esetén még így működik, ott egyből jön a sms
Na meg hogy a 10percet levitték 5percre, ezt is miért kellet
Egy üzenetet nem tudok megírni nekik, mert 3perc van még hátra de dobja az ablakot és ekkor törli az üzenetet amit addig begépeltem(#131161) aryes
Hopp te a bankos hozzászólásomra reagáltál
Bocsi -
Zola007
veterán
válasz
HUTCHDB #130989 üzenetére
Munkácsyról fordultam a Rakovszkyra
Benzinkút körül volt a sor vége a Benedek térnél. Ez ~300-400m hosszú kocsisort jelent. Onnan telt el 7 lámpa, mire sikerült átjutnom az Árpád téren.
Elfogadom hogy rossz ez a vonal, ezért is kérdezősködtem alternatíva iránt.
Én Miskolcra járok gyakran, ahhoz képest Debrecen sokkal rosszabb. -
bobace
addikt
válasz
HUTCHDB #130989 üzenetére
Gondolom az Ótemető sarkon volt 7x piros, az simán meglehet. -> erre már nem szabad menni. Utána Árpád tér 2. hullámban tud átmenni, hanem volt nagy mákja és mondjuk nem első 2-3-ban fordul az Ótemetőről, Nyíl utca végén Bem térnél megint 2-3 piros, utána 1 perc. Ez soha nem volt 8-10 perc. Visszafelé viszont valóban annyi.
Én ezt ajánlom, ami relatíve kis kerülő: [link] -
kugli
aktív tag
válasz
HUTCHDB #130883 üzenetére
Ez egy kb 5nm tégla épület volt az egész kertben, amit szerszámok tárolására használt a tulaj. %-os arányt nem haladta meg az biztos. És az is,hogy a mobil épületekre is azt mondták neki,hogy engedély kell. Tudom,van erre szabályozás. De sajnos rosszak a tapasztalatok.
Van ennek előzménye még az utcanyitási procedúrából,ami nagyon problémás volt. -
copass
veterán
válasz
HUTCHDB #130755 üzenetére
arra doszt elég, de pl. panelnál már kell a kraft!
-
zolikaDB
veterán
válasz
HUTCHDB #130752 üzenetére
Nekem van, kinezetre van minosegibb Parkside termek is. (Nem hiszem, h mind ugyanott keszul.)
Évi x darab furasra teljesen jo, nem kell kolcsonkeregetni folyton.
Furtam vele csempen at teglafalat, nem allt meg, nem kezdett el fustolni, tehat nekem igy oke.
A kofferje gagyi, de az nem fontos annyira.
Ja, a furok is a Lidl-bol vannak, kemenyfembetetesek. Kialltak a probat.
Szvsz otthonra, 3 ev "szokasos" Lidl garanciaval nekem bestbuy.
(Csakugy mint a magasnyomasu mosojuk, szaraz-nedves porszivojuk, popszegecshuzo, melegragasztos pisztoly es sorolhatnam, amim van toluk.) -
Cs1csó
titán
válasz
HUTCHDB #130369 üzenetére
A mai világban - nem a te hibád - a szervizeket garancia időn túl el kell felejteni, ha csak ránéz 5000 forint és még nem csinált semmit: [link] 18k + 700 forintért házhoz viszik.
(gondolom nem a hónod alatt vinnéd javíttatni, hanem kocsival oda-vissza plusz ott sem csinálják meg azonnal stb. ezt a bolt, pedig 2-3 munkanapra ígéri, tehát ami időt ráfordítasz, a benzinköltség a javítás költsége stb. simán 10 ezer forintnál jársz, és lehet oda van 1-2 hétig, mikró nélkül pedig NAGYON kellemetlen élni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest