- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- (kiemelt téma)
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Feltalálta a Google a keresőmotort
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
két külön dologról beszélünk
a non-free tároló nem ugyanaz, mint az unofficial install cd.
én egyébként se tologatnék gigabájtokat wifin, de kiknek a papné, kiknek a paplan. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
bambano
titán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Fent van, de nem mukodik.
compiz --replace-re kapasbol ezt kapom:
compiz (core) - Fatal: Software rendering detected.
compiz (core) - Error: Failed to manage screen: 0
compiz (core) - Fatal: No manageable screens found on display :0.0Launching fallback window manager
Felraktam egy ilyet is mert ey elvileg tamogatja a kartyam: firmware-linux-nonfree
De ez sem ert sokat:S
Radeon drivert felraktad?
-
fatal`
titán
Egy ati x2300 alatt be lehet kapcsolni valahogyan a compizt? Igaz eddig csak live-ban próbáltam, de ha felrakom a compizt + minden ami kell mellé wiki szerint és ki-be jelentkezek akkor compiz --replace-re eltűnik az ablak keret és semmi effekt nem megy, pedig a compiz settingsbe mindent beállítottam.
Tedd fel a fusion-icont és azt indítsd, akkor nekem jó volt

-
bambano
titán
Ha az ubuntus ppa-ban csak egy olyan alapvető csomag is van, amit a debian használ és újabb, mint a debianos verziója, az atom módon szétborogatná a rendszeredet.
Márpedig szinte biztos, hogy ilyen van, pl. libc6.Az öngyilkosságnak sokkal kevésbé fájdalmasabb módjai is vannak

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
Elsőre azt mondtam volna, hogy töltsed a backportsból, de ahogy nézem, nincs belőle.
Én azt próbálnám meg, hogy
1. Letöltöm a csomagokat:
http://packages.debian.org/wheezy/pidgin
http://packages.debian.org/wheezy/pidgin-data2. Felrakom őket dpkg-val:
dpkg -i *.deb3. Ha volt függőségi hiba, akkor megpróbálom rendberakni:
apt-get -f install4. Ha ez nem rakja rendbe, akkor az szopó. Forrás, fordítás, ilyesmi.
-
Capricornus
aktív tag
Ha írni is szeretnél rájuk akkor valahogy így:
UUID=..... /mnt/kedvencntfsesvinyom1 ntfs-3g locale=hu_HU.UTF-8,umask=0 0 0
Az uuid-t a blkid paranccsal tudod megnézni, ahogy már korábban is írták. A mount point tetszőleges, én szeretem a /mnt alá csatolni a cuccokat, de lehet máshová is ha neked úgy jó.
Ehhez természetesen kell az ntfs-3g csomag.
-
bambano
titán
Akkor kell boot, ha valami okból nem tud a bios tölteni a root partícióról.
Például:
- a régebbi gépekben a nagy diszkeknél csak az első 1024 partícióról tudott a bios tölteni. Ha nagyobb volt a diszk, akkor kellett az elejére egy /boot
- ha olyan raidre teszed a /-t, pl. raid0-ra, amiről nem tud a grub bootolni. Akkor kell egy bootolható /boot. -
bambano
titán
A kiadási ciklus jellemzője, hogy release után kezdik el a következő release dolgait beleborogatni a testingbe. Úgyhogy definíció szerint a testing jelenleg kupleráj.
A magam részéről erősen ellenjavaltnak tartom a használatát. Majd amikor megint közeleg a kiadási időpont, akkor érdemes már belenézni.
Nekem az ubuntuval csak bajom volt. Kétszer használtam komolyabban, először és utoljára. ubuntu lts helyett szerintem újabb és jobb az aktuális debian stable.
-
fatal`
titán
-
ZCoyote
őstag
Valamint ha már egyből testinget akarok telepíteni, akkor az itt lévő netinst-el minden gond nélkül fel tudom rakni?
Igen.
-
fatal`
titán
Én stabilt tettem és utólag álltam át testingre, nincs vele semmi problémám egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- (kiemelt téma)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a non-free tároló nem ugyanaz, mint az unofficial install cd.