-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam a Gdebit és azzal sikerült telepítenem.
Ez érdekes, mert nálam minden Debianon default fenn volt a Gdebi, a mostani telepítés is teljesen érintetlen és ezen is a Gdebi ugrott fel a kdiskmart.deb-re kattintásra! Alap amúgy, hogy ha valami nincs a tárolókban, de külön megtalálható a program és van .deb verziója, akkor mindig azt célszerű alkalmazni, legalábbis Debian esetén, Ubuntu és deratíváinál már más a helyzet, ott lehet alkalmazni a PPA-ban lévő verziót is!
Van egy jegyzettömböm, abba gépelek befelé mindent, ami szükséges.
Én a Linuxos cikkeket mindig a Gmail-be mentem el piszkozatként, így bármilyen telepítésen vagyok vagy új disztrót rakok fel( Mint-et is 8+ éve használom, főleg friss főverzió telepítésekkel) mindig megtalálom a Gmail keresőben! De akár jegyzeteket is lehet csatolni és téma szerint mappázni a Gmail piszkozataiban.
Mostanában sok SSD-t veszel!
Remélem a multkori Samsung 980-as bevált nálad is! Szerintem szinte egyetlen olyan NVMe SSD, aminél semmilyen hátránya nincs, hogy DRAMless, annyira jó lett a memory bufferes megoldása. Nekem csak Sata SSD-k jók a notikban, de érdekes, hogy mennyire számítanak a gép egyéb hardveres összetevői! Az ősöreg, de bivalyerős Dell M4700-bam a optibayben lévő Sata SSD érzetre gyorsabb, mint a Lenovo A475-ben lévő NVMe SSD! Nem a szekvenciális sebességről van szó természetesen, hanem a lényegesebb access time-ról, ami a rendszer futtatásnál fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest