- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
Van egy elég idegesítő és fura problémám Debian alatt. Videóhívások rendszeresen megszakadnak nagyjából fix időközönként (5-10 perc, és gyakorlatilag folyamatosan ezt csinálja) Debian alatt, zoom, google.meet, és most legutóbb az iteach.world, de csak akkor, ha a upc-men csinálom, wifin (90/10mbit) (az asztali gépek vannak kábellel bedugva a routerbe, de azokban nincs webkamera, tehát nincs fel irány). Tavaly volt még usb-s mobilnetem, ami 2/2 mbitet tudott csak, azzal nem volt ez a gond, tehát linuxon van csak gond asszimetrikus kapcsolattal (az iteach-et chrome-mal használtam, a többit firefoxszal)! A családban és az iteach-es tanárom szerint is windowsal és mac-kel nem volt ilyen gondjuk sosem upc-s hálózaton...
Két kérdésem volna:
1. Ki tudja a megoldást erre a problémára?
2. Ha az nftables-ben limit-tel lekorlátozom a bejövő forgalmat 10mbit-re, akkor abból a böngésző (vagy az iteach) mit lát? 10/10mbit-es kapcsolatot, vagy hogy a csomagok 90%-a elvész lefelé???(A céges win10-emen teams-sel nem volt ilyen gond ugyanazon a hálón, sajnos nem tudtam kipróbálni a többi videóhívást rajta, mert nem voltam localadmin, és a céges proxy nem engedte. Ja, és DA-val mentem be a cégbe, szóval gőzöm nincs, hogy ilyenkor hol a fenében kóricálnak a csomagok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest