Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
Van egy elég idegesítő és fura problémám Debian alatt. Videóhívások rendszeresen megszakadnak nagyjából fix időközönként (5-10 perc, és gyakorlatilag folyamatosan ezt csinálja) Debian alatt, zoom, google.meet, és most legutóbb az iteach.world, de csak akkor, ha a upc-men csinálom, wifin (90/10mbit) (az asztali gépek vannak kábellel bedugva a routerbe, de azokban nincs webkamera, tehát nincs fel irány). Tavaly volt még usb-s mobilnetem, ami 2/2 mbitet tudott csak, azzal nem volt ez a gond, tehát linuxon van csak gond asszimetrikus kapcsolattal (az iteach-et chrome-mal használtam, a többit firefoxszal)! A családban és az iteach-es tanárom szerint is windowsal és mac-kel nem volt ilyen gondjuk sosem upc-s hálózaton...
Két kérdésem volna:
1. Ki tudja a megoldást erre a problémára?
2. Ha az nftables-ben limit-tel lekorlátozom a bejövő forgalmat 10mbit-re, akkor abból a böngésző (vagy az iteach) mit lát? 10/10mbit-es kapcsolatot, vagy hogy a csomagok 90%-a elvész lefelé???(A céges win10-emen teams-sel nem volt ilyen gond ugyanazon a hálón, sajnos nem tudtam kipróbálni a többi videóhívást rajta, mert nem voltam localadmin, és a céges proxy nem engedte. Ja, és DA-val mentem be a cégbe, szóval gőzöm nincs, hogy ilyenkor hol a fenében kóricálnak a csomagok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest