Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan
üzenetére
Na valami lessz belőlem.. ha másnem akkor a Napnál fűtő...
Letöltöttem egy grafikus felűletes debiant, UUI vel sikerült BootStick-et csinálni!
2 gigás flash memora szépen elkezdett felcsuszni... igaz RAID tömbösítés után 970 mega maradt.
Root jelszó beállitva, felhasználo és jelszava beállitva, telepítés teljes!Ujraindul, és csak parancssorral hajlandó elindulni mintha nem is lenne "asztala" ( kezdem azt hinni hogy nem jót töltöttem le)
Viszont akár a root-al akár a felhasználoval lépek be semmilyen parancsot nem fogad el... csak a helpet listázza ki....Mondjok ott a telepítésnél nyomkodtam ám mindent ( még amit nem is értettem pedig az grafikus felületü volt)
Most merre probálkozzak? Miért nem fogad parancsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bestbuy játékok
- Napelem
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Futás, futópályák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs