Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Inkább itt kérdezek mert teszek most egy kis kitérőt a Pi röl.
Van egy HP ThinClientem szeretnék rá tesztből feltenni egy "Debiant" ( vagy nem tudom hogy mit)
A feladata a TC nek hogy magába fusson majd, monitor nélkül! Tehát távoli elérés,
Ai a kérdésem lenne a TC be eredetileg van egy 2 gigás IDE flash memória, gondolom az nem sokra elég! viszont az alaplapon van SATA csatlakozó!
DE nálam meg nincs kéznél nagy pendrive... csak egy 3.7 gigás!Meg tudom azt csinálni hogy másik gépbe formázok egy SATA vinyót feltöltök rá "valami" telepítő vagy képfájlt amit kell utána berakom a TC-be és onnan boot-olok?
Vagy mi lehet amegoldás?
Tudom kerítsek egy szabad pendrive-ot..

Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest