- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sikerult a debian-t begyorsitani. Install közben kiszedtem minden fölösleges cuccot, és lőn sebesség.

Köszi a tippeket mégegyszer.Viszont máris vannak gondok, amik eddigis voltak, csak most már zavar is:
- gép indulásakor nem műxik a tapipad, nyomnom kell egy Fn+F7 kombót, ami bekapcsolja. Nem tuom, hogy ez normális-e, windows alatt nem próbáltam.
- nem műxik a legtöbb Fn+egyéb kombó, vagyis nem azt csinálja, mint kell. A Fn+hangerő pl. kellene.
- A tapipadra bökés nem műxik, így az alatt lévő gombokkal kell klikkelnem, ami eléggé kényelmetlen.
- Semmilyen 3D gyorsítás nem megy, és bár eddig sok disztrón bekapcsoltam, itt most nem megy sehogy, emiatt pörög a CPU egy SD videó lejátsásakor is.Köszi a tippeket előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest