- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulank #8116 üzenetére
Nem a skype-ra gondoltam, hogy régi, bár lehet, hogy egy nem új verzióval jobban járnál.
Skype 4.3.0.37 verzió jó a Jessie-re amúgy, most néztem. [link] Ezt linkeltem már?
Én amúgy már 9-re frissítettem a Jessie-met régen, szerintem kipróbálhatod te is a frissebb csomagokat tartalmazó repókat, például a stretch repókat, úgyis az lesz jórészt a következő stable verzió.
Pedig ott kell kutyulnod a beállításokkal, hogy úgy működjön, ahogy mondod. Mondjuk én Cinnamonnal használtam a Debiant is, abban mindent be lehetett állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő