- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Nálam is az megy már azóta, mióta utoljára írtam. Fent van még persze a KDE is, de nem nagyon használtam azóta sem. Egyszer-kétszer be lett indítva, de inkább ez az i3 megy.
Egyelőre nekem is nagyon bejön ez a tilinges wm. Nincs semmi faxni, csak a lényeg. Erre vágyom már régóta, csak a löket hiányzott (köszi Iscariah!), hogy nekiálljak, meg pár hét szabadidő. Persze van mit dolgozni rajta, hogy olyan legyen és úgy működjön, ahogy én szeretném, de mivel most nyáron van egy kis időm, ráérek ilyesmikkel szórakozni.
Az i3 mellett felraktam és használom a spammer által sokat emlegetett ranger fájlkezelőt is (legalább egy hete nem láttam gui-s fájlkezelőt!), meg persze az eddig használt Kate helyett a vim megy (atya ég, miről maradtam én le eddig!); az is nagyon jó! Még majd neki kell esnem a rxvt-unicode beállításának is (hol kezdjem el?), mert egyelőre még a Konsole az alapértelmezett terminál, de a ranger nem él teljes értékű életet ebben. Nézegettem, hogy az eddig használt Okular pdf-olvasót is lecserélem mondjuk apvlv-re, ami vim-es keybind-ekkel működik. Szóval van meló ezerrel; azt se tudom, melyiket állítgassam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest