Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy nincsenek friss csomagok, és az Ubuntu szoftverkínálatához képest(főleg ha a PPA tárolókat is hozzávesszük) kissé szegényesnek tűnik, valamint a GNU miatt az összes multimédia kiegészítőt fel kell külön pakolni(flash, java, gecko plugin pack a firefox-hoz/iceweasel-hez), továbbá itt többet kell terminálban dolgozni mint Ubuntu/Mint esetében. Vagyis meg kell dolgoznunk a kényelemért. Persze én már túl vagyok rajta és systemback-kel készítettem is egy remastert, hogy ne kelljen minden telepítés után egy egész napot konfigurálnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest