- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy nincsenek friss csomagok, és az Ubuntu szoftverkínálatához képest(főleg ha a PPA tárolókat is hozzávesszük) kissé szegényesnek tűnik, valamint a GNU miatt az összes multimédia kiegészítőt fel kell külön pakolni(flash, java, gecko plugin pack a firefox-hoz/iceweasel-hez), továbbá itt többet kell terminálban dolgozni mint Ubuntu/Mint esetében. Vagyis meg kell dolgoznunk a kényelemért. Persze én már túl vagyok rajta és systemback-kel készítettem is egy remastert, hogy ne kelljen minden telepítés után egy egész napot konfigurálnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladva!-Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest