- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Lathronos #8415 üzenetére
Ja értem.
Natívan jobban járnál a játékokkal. Pl. Unreal széria az UT2004-ig bezárólag futnak natívan linuxon. Sajnos egy kicsit szenvedni kell vele, mire rájön az ember hogy működik, már ha megy egyáltalán. Én inkább dózolok ha játékról van szó, lehet neked is azt kéne. Mondjuk a régi UT-k mennek a Debianomon is. Illetve a gog-os játékok is 'megyegetnek' wine alól. -
Friczy
senior tag
válasz
Lathronos #7744 üzenetére
A PPA-t ne tekintsük az Ubuntu részének, ugyanis nem az. És az az érzésem, hogy a Debianban több csomag van, mnt az Ubuntuban, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az Ubuntu esetén a universe (és főleg a multiverse) már félig kilóg a repositoryból). Annak idején futottam bele Ubuntun olyan problémába, hogy egy csomagnak függőségi problémái voltak,rákerestem a bug leírására, a karbantartó el is ismerte, és lezárta azzal, hogy a universe-ben van, ahol nem feltétlenül kell kijavítani a hibákat
Tehát az Ubuntu 'nagyobb csomagválasztéka' kissé megtévesztő.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lathronos #7737 üzenetére
Mert egy bevált dolog olyan helyre, ahol amúgy is csak skype meg böngészés megy. Az OpenBox nekem már túl fapados, annyira azért nem gyengék a mai gépek, hogy ilyesmivel szívassam magam.
P3-as gépen még volt értelme, de azt a korszakot elhagytuk.
A Mate / Cinnamon meg jó, de Debian téren majd a következő release-t várom meg ezekkel. Ahogy te is írtad, régiek.Iscariah: azt hívtam kritikus hibának, mikor nem ment az energia gazdálkodás. Laptopon azért ciki, ha nem tudom állítani mit csináljon a fedél lecsukásakor, stb. Ilyesmi most nincs, csak pár nem lényeges apróság pl. a fájlkiterjesztés hozzárendelések terén, nem minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Gamepad
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest