- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
SATA_boy #7174 üzenetére
Magyarországán van még egy BME-s repó is, egyébként nem biztos, hogy ezek lesznek a leggyorsabbak, hiába vannak közel.
Ezek a backport-os tárolók nem jelentenek veszélyt a rendszer stabilitására?
az a kettő biztos nem
ráadásul a debian-osból magától semmi nem települ fel, csak ha te direkt szeretnéd
erre írtam a példát: apt-get -t jessie-backports install libreoffice-coreEgyébként fura hogy miért nem használnak már https-t ami biztonságosabb kapcsolatot jelentene.
szerintem felesleges, valamilyen aláírásos védelem van, de nem tudom hogyan működik
pl. a mozillásnál: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest