Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ezt a rohadt gépet azért gyártották, hogy egyszer még agyvérzést kapjak.

Na szóval, végigpróbálgattam újra a kernel paramétereket, az acpi=noirq paraméterrel egyelőre úgy tűnik, működik a suspend (systemctl és pm is).
Csakhogy. A következő indításnál hiába adom meg neki újra a paramétert, nem veszi figyelembe, anélkül indul, és természetesem megint nem működik a suspend. Aztán van, hogy egy újabb indításnál (ha megadom újra) figyelembe veszi és működik, aztán van, hogy megint nem. Oké, gondoltam kibaszok vele, akkor grub configba belövöm, update-grub megvolt, stb. Grub képernyőn "Advanced Options", ellenőrzöm, ott van a paraméter, minden oké. Akkor F10 (indítás). Szerintetek figyelembe vette?

Azt már nem is említem, hogy a boot idő megnyúlik ezzel a paraméterrel, de szarnám le, csak működne már végre. De nem, tök random, ha olyan a kedve, figyelembe veszi a paramétert, ha olyan a kedve, akkor nem. Kabaré.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest