- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismerem az Antegros-t, És ki is próbáltam már a 3.16-os Gnome-ot, és pont ezért tetszik (OpenGL felület, új, jobb értesítési rendszer, sok Gnome progi frissíttve.).
Olyan disztrót szeretnék, ahol nem kell user repo-ból, meg külső forrásból telepítgetni. Sajna Arch esetén ezzel sok problémám van/volt.
A Debian a stabilitás és a nagy repo miatt tetszik.
Fedora-n is elgondolkodtam, de a konkrét probléma megoldásán kívül nincs mellette érvem.
Meg azon is agyalok, hogy kivárom, míg Debian-ra jön a 3.16-os gnome, de ez gondolom, nem mostanában lesz.(#6596) tlac: Stabil Gnome 3.16 környezet a fontos.
(#6597) bob.zxr: Csak az időzítésem rossz, mert nem mindig a legújabb desktop kell, csak a mostani frissítés tetszik nagyon, mert sok olyan dolgot javít, amit eddig hiányoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Viccrovat
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest