Hirdetés
- Apple Watch
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Üdv,
Nem igazán értek Debian Linuxhoz, de igyekszem tanulgatni, és így szép lassan sikerült telepítenem egy Transmission torrentet egy FlexGettel egy WD My Cloud-ra, amin Debian fut.
Mindent szépen beállítottam amit lehetett, viszont most egy nagyobb problémába ütköztem.
Ha transmission-ba rakom a torrentet ami letölt valamit, akkor az normálisan elérhető, és nem root fhnévvel készíti el a mappákat.Viszont ha FlexGet küldi Transmissionnek a torrentet, akkor sajnos ROOT csoport és felhasználóval készül, így gyakorlatilag amíg nem futtatok egy chown parancsot, használhatatlan, így automatizált scriptek nem is tudnak kezdeni semmit a letöltéssel.
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, így nem is tudom mire keressek, sajnos a FlexGet-nek nincs se fóruma, se aktív felhasználó bázisa, így segítséget máshol nem nagyon tudok kérni.
Itt a leírás ahol le írtam milyen sorrendben mit csináltam, talán könnyebb rájönni mi lehet a baj.
köszönöm a segítséget előre is a Wd My Cloud használók nevében

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest