- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Üdv,
Nem igazán értek Debian Linuxhoz, de igyekszem tanulgatni, és így szép lassan sikerült telepítenem egy Transmission torrentet egy FlexGettel egy WD My Cloud-ra, amin Debian fut.
Mindent szépen beállítottam amit lehetett, viszont most egy nagyobb problémába ütköztem.
Ha transmission-ba rakom a torrentet ami letölt valamit, akkor az normálisan elérhető, és nem root fhnévvel készíti el a mappákat.Viszont ha FlexGet küldi Transmissionnek a torrentet, akkor sajnos ROOT csoport és felhasználóval készül, így gyakorlatilag amíg nem futtatok egy chown parancsot, használhatatlan, így automatizált scriptek nem is tudnak kezdeni semmit a letöltéssel.
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, így nem is tudom mire keressek, sajnos a FlexGet-nek nincs se fóruma, se aktív felhasználó bázisa, így segítséget máshol nem nagyon tudok kérni.
Itt a leírás ahol le írtam milyen sorrendben mit csináltam, talán könnyebb rájönni mi lehet a baj.
köszönöm a segítséget előre is a Wd My Cloud használók nevében

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest