Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Üdv,
Nem igazán értek Debian Linuxhoz, de igyekszem tanulgatni, és így szép lassan sikerült telepítenem egy Transmission torrentet egy FlexGettel egy WD My Cloud-ra, amin Debian fut.
Mindent szépen beállítottam amit lehetett, viszont most egy nagyobb problémába ütköztem.
Ha transmission-ba rakom a torrentet ami letölt valamit, akkor az normálisan elérhető, és nem root fhnévvel készíti el a mappákat.Viszont ha FlexGet küldi Transmissionnek a torrentet, akkor sajnos ROOT csoport és felhasználóval készül, így gyakorlatilag amíg nem futtatok egy chown parancsot, használhatatlan, így automatizált scriptek nem is tudnak kezdeni semmit a letöltéssel.
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, így nem is tudom mire keressek, sajnos a FlexGet-nek nincs se fóruma, se aktív felhasználó bázisa, így segítséget máshol nem nagyon tudok kérni.
Itt a leírás ahol le írtam milyen sorrendben mit csináltam, talán könnyebb rájönni mi lehet a baj.
köszönöm a segítséget előre is a Wd My Cloud használók nevében
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest