- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni! Van egy kis okosrouterem, asus tomato firmware van rajta ami ugye linux alapú. Van rajta egy 1TB-os merevlemez a router samba,ftp - web server ,torrent,vpn,ssh kepes ezek mind hasznalva is vannak rajta. Mivel routerrol beszélünk az erőforrás véges sőt sajnos elég szerény is. Tehát jött az ötlet turbozzuk meg picit összedobtam egy itx gépet aminek az erőforrása sokszoros a routerhez képest.
És elérkeztem a segítségkérés részhez. A VPN-t a router tovabbra is vinné a többi viszont az itx feladata lenne. Két lehetőségem van az első rövid és egyszerű lenne FreeNAS a második bonyolult viszont valószínűleg fejleszthetőbb és hogy stabilabb is e hát arra remélem itt választ kapok. Érdemes lenne egy Debian server futtatása ? Vagy teljesen felesleges és csak megbonyolítom az életem? Ebben szeretném segítségetek kérni nyilván egy elég nagy fába vágom a fejszém ha a debian mellett döntök de érdemes e vagy teljesen felesleges mert bőven ki fog szolgálni a FreeNAS is.
Bármi féle véleményt várokKöszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest