Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnek ujra egy kis segítséget kérni, történt egy kis baj a debian szerveremmel. Sikerült megcsinálom a conkyt erre most hétvégén valaki nagyon unatkozott és feltörte a szerveremet ( szakad volna az anyjaba a feje
) és megváltoztatta a root jelszavamat. Tegnap este megint próbálkozott úgy hogy bezártam a nyitva hagyott portot a routeremen, és meg is valahogy elérte ezt kihúztam a gépből a LAN kábelt. User kent meg be tudok lépni, terminálból meg tudom változtatni valahogyan a root jelszót? Olyan program is érdekelne ami kicsit biztosabbá teszi a gépet ami nem engedi hogy ilyen könnyen betorjenek. Jo nem volt olyan nehéz jelszavam de megis eltörölték, pedig volt benne nagybetű szám stb.. 10 karakterből állt a jelszavam. Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és megváltoztatta a root jelszavamat. Tegnap este megint próbálkozott úgy hogy bezártam a nyitva hagyott portot a routeremen, és meg is valahogy elérte ezt kihúztam a gépből a LAN kábelt. User kent meg be tudok lépni, terminálból meg tudom változtatni valahogyan a root jelszót? Olyan program is érdekelne ami kicsit biztosabbá teszi a gépet ami nem engedi hogy ilyen könnyen betorjenek. Jo nem volt olyan nehéz jelszavam de megis eltörölték, pedig volt benne nagybetű szám stb.. 10 karakterből állt a jelszavam. Előre is köszönöm a segítséget