Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akadt egy kis gondom.
Laptop így nézett ki:
Pici partíció -> XP partíció -> EXT4 Debiannak - >Swap -> Fat32 tárhely
Most újra kellet húzni az XP-t, és töröltem a pici partíciót, meg az XP partíciót is és egyben az lett az első partíció. A probléma közben is jelentkezett, többedikre sikerült egyáltalán az XP-t felrakni, mert fájlrendszer hibával indult a gép.
Aztán felment, de Grubot nem tudom visszaállítani.A Debian telepítőben a lemezek felismerése menüpontban látszik a töröld pici partíció, a lemezkezelőben meg csak a megmaradt partíciók, így most nem nagyon tudom, hogy mi van.
Kellene valami külső partíció manager, amivel bebootolhatok, és kezeli az EXT és a Grub dolgait is. Vagy valami egyéb tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest