- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debians
tag
Én mindenesetre nyilvántartást adatbázisban kezelnék. Valamint a különböző munkafolyamatokhoz szükséges lekérdezéseket megírnám progiban.
Excelt meg elfelejteném. Ha az eredményre xls-ben van szükség, azt le lehet generálni. Vagy Pdf-be is akár."Akiknek használni kellene ezt a távoli szervert valamilyen klienssel azok nem nagyon értenek az informatikához, szóval olyan megoldást keresnék ami egyszerű."
Pedig sztem a webes alkalmazás lenne optimális. pl Php-ben. Egyik ismerősömnek csináltam ilyesmit, mert nem vihetnek be semmit a céghez. Sem letöltve, sem e-mail mellékletként, sem pendrájvon. Így aztán az én webszerveremen szokott elvégezni bizonyos számításokat, és tárolni az eredményt.
+
Egyébként webes elérés hogy van tiltva? Nem csak 80-as porton lehet szolgáltatni web service-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest