- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Mint mondtam, nekem egy hálózaton vannak.
/etc/network/options fájlba ip_forward=yes (ebből induláskor tulajdonképpen echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward lesz)iptables-be masquerade beállítása. Erről millió leírás van a neten, de a lényege ez szokott lenni:
iptables -t nat -A POSTROUTING -o eth0 -j MASQUERADE
(a firewall szabályok nekem az /etc/network/if-pre-up.d alatt egy fájlban vannak, if [ "$IFACE" = "eth0" ] feltétellel védve)route táblával semmit nem kell csinálni, nálam az alap:
Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface
192.168.100.0 0.0.0.0 255.255.255.0 U 0 0 0 eth0
0.0.0.0 192.168.100.1 0.0.0.0 UG 0 0 0 eth0A többi gépen értelemszerűen ezt a gépet kell megadni átjárónak. Első körben kézzel próbáld ki, aztán ha az már megy, akkor tehetsz fel dhcp szervert. Ha az internetet adó eszközöd is dhcp-s akkor azt kapcsold ki (nehogy összeakadjon a kettő) és állíts be egy statikus címet az átjárónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest