- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Sambánál milyen könyvtárban érdemes létrehozni a megosztott mappákat?
Vagy lehet egyszerűen a / alatt? Sima security=share megosztás.
Valamint azt is kérdezném, hogy melyik log file-okat érdemes karbantartani mert hallottam olyat, némelyik úgy meghízik hogy bezavarja a rendszert.Csak mint érdekesség: A laptopomra feltettem a Lenny testinget és gyönyörűen muzsikál, találtam leírást a wifi-hez amivel teljesen egyszerűen be lehetett lőni az inteles wlan kártyámat amit ubuntu 7.10 és 8.04 alatt sem sikerült.
Mellesleg sokkal stabilabbnak tűnik nekem mint az ubuntu 8.04 bár tudom hogy az még csak beta de a debian meg még csak testing.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest