- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Egy olyan problámám lenne, hogy van egy gép. Van benne két hálókártya, az eth0-ba megy az adsl modem, itt él a kapcsolat, mert a modem villog, az eth1-re pedig rá van kötve egy asus wl500gp router egyik lan portja. Ez a router át van állítva gateway-ről router üzemmódra.
Azt szeretném elérni, hogy a netkapcsolatot a linuxos gépen keresztül lehessen elérni. Viszont ez valamiért nem jó. Amit kapok IP címet az ISP-től, azt a hálózat összes gépéről pingelni tudom, viszont internetezni nem tudok egyik gépen se. Mit csináljak, hogy jó legyen?
A másik pedig az, hogy este hozzáadogadtam a route táblához ezt-azt, meg beállítgattam az IP címeket, de azok a reggelni bekapcsolásnál már nem voltak meg. Mitől lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Fűnyíró topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest