Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
remélem este lesz időm, de megnézem, hogy a group file hogyan is épül fel. asszem az első oszlopban vannak a csoportok, aztán az x nem tudom, hogy mi, a szám az a GID, végül a benne levő felhasználók, akik alapból tagjai a csoportnak. tehát ebbe az oszlopba kellene felsoroli majd az egyes beletartozókat.
emlékszem annak idején én is kerestem, hogy hol lehet beállítani az újonnan létrehozott file-ok és kt-k jogosultságát, csak a megoldásra nem emlékszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest