- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
1568: Xfce 4 -et futatok debian alatt és xfce4 alatt indítottam egy terminált, átjelentkeztem root-ba és akkor probáltam elindítani a gvim -et, de nem sikerült - a hibaüzenetet már irtam...
Szóval ez a problémám, grafikus felületről miért nem tudok elindítani egy grafikus programot terminálból ha rootként vagyok bejelentkezve???
Hangsúlyozom, sima userként terminálból el tudom idítani a gvim-et.
1569:
Nem állítottam be a documentumroot -ot.... igazából nem sok mindent állítottam be... Többé kevésbé csak a jelszavakat és a mysql felhasználókat...
pontos verzió:
''Apache/2.2.3 (Debian) PHP/4.4.4-8 Server at localhost Port 80''
google-n nem néztem ,de most utánna járok a dolognak...
Mégvmi:
Hogy lehet kilőni az exim -et v. valami ilyesmi a neve? Induláskor jelenik meg MTA indítása: exim asszem, ez nekem nem kell, szeretném leállítani de nem tudom hogyan kell.
( Ráadásul mióta kiszedtem a mysql serverből a felesleges felhasználókat már induláskor azt is kiírja, hogy nem tud belépni a serverbe - kell a ráknak ez a mailes szemét )
Előre is köszi!
Forest
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest