- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
dr_strange #1522 üzenetére
az emelfm2 -t nem tudtam telepiteni ubuntura ( bar nem foglalkoztam vele tul sokat ), az apt-get install emelfm2 nem mukodott, 2-es nelkul viszont igen... szoval a simat probaltam ki... De tenzleg nem foglalkoztam vele sokat, majd ha meglesz az uj get ( csutortok ) akkor nyomok ra egy debiant, aytan probalgatom...
uj gep:
kicsit tobbe kerul mint amire szamitottam es kicsit jobb is, de ez van most mar megvesyem
10e HUF
P3 500 MHz
128Mb ram
integralt vga
hang kari
halo kari
es vmilyenoptikai meghajto....
Erosebb a gep : ) legalabb menni fognak a filmek, de mindenkeppen maradok a debiannal - erdemes elsajatitani, ubuntu volt a gyakorlas -most johet a melyviz.. : )
RedAnt:
THX, majd kiprobalom amint tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest