- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
bambano #1349 üzenetére
ki a kezdő!? kinek magyarázok, mit!? azt sem tudom, hogy konkrétan miről folyik a vita. könyörgöm...
ha visszaolvasol, azt mondtam, hogy butaság lebugware-ezni a 2.6-ot. _ennyi._
bánomisén, hogy ki-mit használ, most komolyan...
csak megakadt a szemem azon a butaságon(még minidig ilyen eufemisztikusan), amit örökérvényűnek kinyilatkoztattál.
az, hogy a sarge-ot nem fejlesztik, az nem a 2.6-os kernelt minősíti, ne hülyéskedj már. olvass vissza, hogy mit írtam, és hogy min flegmázol velem. kicsit vicces, hogy milyen javaslatokat tulajdonítottál nekem...
''Az a legújabb hír az általad beküldött link szerint márciusi.''
ha elovasod a fennmaradó 97%-át a cikknek, akkor rájössz, hogy márciusban bejelentették, mára jutott odáig a dolog, hogy ki is adták.
gratulálok, tudatos hírfogyasztó, nesze neked...
a hír friss, te vagy felszínes.
elnézést az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest