Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
A tanácsotokat kérném:
Nemrég tettem fel sarge-ot, és az XFree86 helyett xorg-ot, ez pedig csak az unstable-ben van benne, ezért néhány unstable csomag is felkerült a gépemre. Többek tanácsára megpróbáltam áttérni teljesen unstable-re, átírtam a sources.list-ben a forrásokat sid-re, és nyomtam egy apt-get update, majd upgrade-t. Ez gond nélkül végigment. Most itt tartok. Hallottam arról, hogy esetleg későbbi frissítések, telepítések során gondok lehetnek a függőségekkel. Megpróbáltam dist-upgrade-et csinálni, de le akart szedni egy rakás csomagot, ami nekem kell, és nem is tett volna helyette újabbat, ezért végül nem csináltam meg. Ha most nyomok egy upgrade-t, akkor azt írja, hogy a kövekező csomagok vissza lesznek tartva: és itt felsorol legalább 300-at, ha nem az összeset, ami a gépemen van.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább, szerintetek mt tegyek most?
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest