Hirdetés
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
A tanácsotokat kérném:
Nemrég tettem fel sarge-ot, és az XFree86 helyett xorg-ot, ez pedig csak az unstable-ben van benne, ezért néhány unstable csomag is felkerült a gépemre. Többek tanácsára megpróbáltam áttérni teljesen unstable-re, átírtam a sources.list-ben a forrásokat sid-re, és nyomtam egy apt-get update, majd upgrade-t. Ez gond nélkül végigment. Most itt tartok. Hallottam arról, hogy esetleg későbbi frissítések, telepítések során gondok lehetnek a függőségekkel. Megpróbáltam dist-upgrade-et csinálni, de le akart szedni egy rakás csomagot, ami nekem kell, és nem is tett volna helyette újabbat, ezért végül nem csináltam meg. Ha most nyomok egy upgrade-t, akkor azt írja, hogy a kövekező csomagok vissza lesznek tartva: és itt felsorol legalább 300-at, ha nem az összeset, ami a gépemen van.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább, szerintetek mt tegyek most?
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest