Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- 
			  Mobilarena Debian GNU/Linux 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

olivera88 veterán Debian 12-t használok, KDE vel. Friss telepités, amivel a probléma van. 
 A Dolphin nyitva szoktam hagyni mindig, amibe több fül is megvan nyitva. Ha újrainditom a gépet , vagy kikapcsolás után, a Dolhpin nem nyilik meg újra, illetve elfelejti a megnyitott lapokat. Eddig csak az volt h nem nyílik meg magátol, de most egy pár napja az utoljára nyitvahagyott füleket is elfelejti.  
 Más is tapasztalt ilyet? Rákerestem problémára, van ilyen bug az 5.27.5 KDE vel.
 Mellesleg ugyanilyen problémám van terminálal is, nyitva hagyom terminál 2-3 füllel és azt nyitja meg újra, illetve elfelejti. A Gwenviewel is ugyanez van, de ez annyira nem baj.
 Amúgy ha jól emlékszem rögtön a 12 es Debian telepitése után nem jelentkezett ez a probléma.
 A másik rendszeremen amit distrupgradeval fríssitettem ott nincs probléma, érdekes mód,Lehet tenni valamit ezek ellen? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HP 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő