Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Debian 12-t használok, KDE vel. Friss telepités, amivel a probléma van.
A Dolphin nyitva szoktam hagyni mindig, amibe több fül is megvan nyitva. Ha újrainditom a gépet , vagy kikapcsolás után, a Dolhpin nem nyilik meg újra, illetve elfelejti a megnyitott lapokat. Eddig csak az volt h nem nyílik meg magátol, de most egy pár napja az utoljára nyitvahagyott füleket is elfelejti.
Más is tapasztalt ilyet? Rákerestem problémára, van ilyen bug az 5.27.5 KDE vel.
Mellesleg ugyanilyen problémám van terminálal is, nyitva hagyom terminál 2-3 füllel és azt nyitja meg újra, illetve elfelejti. A Gwenviewel is ugyanez van, de ez annyira nem baj.
Amúgy ha jól emlékszem rögtön a 12 es Debian telepitése után nem jelentkezett ez a probléma.
A másik rendszeremen amit distrupgradeval fríssitettem ott nincs probléma, érdekes mód,Lehet tenni valamit ezek ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest