Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
urandom0 #10298 üzenetére
Nekem nincs meg, én red hat vonalról jöttem. Ott főállásúak csinálják még a fedorát is. Tehát nem tud csak úgy eltűnni.
Egyébként meg helyettesítés is lehetséges, mivel nyílt az egész rendszer, így elvileg nem kellene gondot okoznia.
Bármi ami nem repó alapú az nekem windowsos. Kész. Felteszel valamit 3rd partit ami felteszi neked a 3 rd parti cuccokat. Ez nagyon messze van a repótól.
"A legtöbb Linux disztró alkatilag nagyon nem ellenálló. Nincs bennük semmilyen vírusírtó, nincs bekapcsolva a tűzfal"
Ne fárassz.... szerintem nagyítóval kellene ilyeneket keresni. De most megint 20 évesnek érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest