- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
-
ldave
félisten
-
.LnB
titán
Ja tényleg. Hétvégén bújtam a reddit-tet az érdekességek után. Összeszedtem párat, aztán végül nem tudtam belinkelgetni mert dolgom akadt. De ezt az egyet megkerestem azért, ez szerintem érdekes:
Videó formájában: [link]
-
.LnB
titán
Azon gondolkodtam, hogy a trailerben sokat emlegetik Amerika úrja egyesítését. Az eddig látott helyszín meg még mindig Izland. Nem igazán láttunk egy USA-ra hasonlító helyszínt se. Szóval kíváncsi vagyok, hogy a játéktér hogyan lesz megvalósítva.
-
.LnB
titán
válasz
- = Zk = - #170 üzenetére
Ott ültem a (nézőpont kérdése de) fullos gamer pc-m előtt egy éve. És azon gondolkodtam, hogy vagy multiplayer játékkal tudok játszani, vagy kb semmivel. Közbe meg elgondolkodtam, hogy PS re milyen sztori orientált játékok jelentek, és jelennek meg. Ráadásul zsákszámra öntöttem a pénzt a pc-be, de minek? Én is évekig CS-ztem, Quake-zten, WoW-oztam, Dota2-eztem, és szinte minden multiplayer játékba belekóstoltam. De egyszer csak elegem lett. Ráadásul a BR nem fogott meg. Pedig a PC gaming 90%-ban szerintem ma már csak arról szól. Nem látom a PC gaming jövőjét egyszerűen.
-
james001
veterán
Hmm... Troy Baker szemöldökén mi lehet vajon?
-
Imilenni
addikt
Esetleg létezik hivatalos feliratos verzió a trailer-ből?
Kicsit rossz a fülem az angolhoz -
- = Zk = -
félisten
mit értünk "megy" alatt?!
engem az efféle sandbox, sztoriorientált gémek fognak már meg... PvP korszakomat kiéltem egy MoHAA, és BF3 multiban... World of Warships volt még ami.. de mára az pl katasztrófális PvP bázissal, eventekkel stb rendelkezik... így uninstall...
de persze, egy fecske nem csinál nyarat...
én remélem, hogy a sok "számomra ignorált" PvP játékok mellett több sztoriorientál játék lesz elérhető a jövőbende hogy a témánál maradjak... október 8.-ig beszerzek egy PS4-et és szabadságomkor megveszem a Death Stranding-et... feltéve, ha kiderü laddig bmi is a PC-s megjelenésről...
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #168 üzenetére
Miért kellene? Én annyira kíváncsi lennék, hogy egy sztori orientált single játék mennyire megy PC-n. Mondjuk egy A Plague Tale. A konzolos eladásokhoz képest. PC-n megy a LoL meg a BattleRoyale, de a többi?
-
hombre[EU]
veterán
Úgy néz ki az engine mellett az IP tulajdonosa is az SIE [link]
Elōbb vagy utóbb a Playstationnek is nyitnia kell a pc felé... -
oriic
HÁZIGAZDA
Q6. What other platforms will Kojima’s first independent title be available on, besides PS4?
The title is planned to become available on PC (after PS4).Q7. How long is the exclusivity?
We are not disclosing details. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz
james001 #152 üzenetére
Jaja, Higgs az vagány.
De engem a Die-Hardman érdekel. Ugyan úgy néz ki mint a stúdió logója, Ludens. De itt például SAM-en van a ruha. Míg a trailerben, láthatóan más hordja azt a maszkot: [link]A másik pedig Renf szereplése. Neki nagyon örülök, csípem pár filmjét.
-
l.skywalker
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest