- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Armando_19
őstag
-
Van rajta, de nem sokat ér mer inkább az nb-re van irányítva, de jövőhéten veszek egy ventit eléjük. Azért nálam most forróak a modulok szal csak átveszi a hőt vmennyire. 833.
Jah és ugye a 2.-4. slotba legyenek a ramok? Mer én idáig minden ramomat az 1.-3.slotba használtam.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali jugeen!
Na, megvan a Diablo.
Egy kérdésem lenne:
belőttem a memót 2000-re (xfx 790i), de nem megy 1920 fölé. Feltételezem ennek valami köze lehet a beállított FSB-hez, ami szintén 1920. Nem tudok a beállított FSB fölé menni?
Szóval a 2000-en hajtáshoz 500FSB kellene? Mert én azt hittem, hogy itt azt állítok, amit akarok...Superman:
Hasonló gondunk volt a DDR3-asokkal. Úgye túlhúzás. és P1 + P2.Most a memó 1920-on ketyeg 8-7-6-19-1T-s beállításokkal, 2.0v-n. P1 és P2 bekapcsolva, és még langyosnak sem mondanám. Egyelőre megnyerő.
Mindenkihez:
Le szeretttem volna tesztelni everesttel a memót, de ha rányomok a teszre (ahol mindent kiír), akkor Invalid floating point operation üzenettel kidob. Ha a sebességmérésnél csinálom, akkor meg csak várok....várok....várok...és nem történik semmi. Everest 4.50 Ultimate. -
Superman
nagyúr
Adtam, de nem eza probléma első körben. órákig futhat egy gépigényes játék, semmi gond. Aztán másnap már nem indul újra a gép, amikor bekapcsolom, csak vacakol és egyszer csak kisípolja a ramot a lap.
pedig tegnap még 1800-on ment szépen, ma már nem indul ugyanazokkal a beállításokkal.
Nagyon elegem van már az alaplapokból. Azt mondtam, hogy az Asus maximus Extreme után kihúzom egy lappala jövő évig, erre már volt/van kettő.
-
-
Superman
nagyúr
Viszont most olvasom: Dual-channel DDR3 1600(O.C)/1333/1066/800 Support a Striker II NSE esetében. Ha már az 1600 is overclocking módban megy csak, akkor mi lesz feljebb?
A Maximus Extreme oc módban papíron tudja az 1800-at is, az más kérdés, hogy nálam nem megy....Már 1720-hoz is majd 2Volt kell.....
-
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
maximálisan meg vagyok elégedve a GTS chippel.
elképzelhető, hogy még alacsonyabb feszen és képes hasonló beállításra. 1800 CL7 @ 1.9v
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest