- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
-
SzlobiG
félisten
Van rajta, de nem sokat ér mer inkább az nb-re van irányítva, de jövőhéten veszek egy ventit eléjük. Azért nálam most forróak a modulok szal csak átveszi a hőt vmennyire. 833.
Jah és ugye a 2.-4. slotba legyenek a ramok? Mer én idáig minden ramomat az 1.-3.slotba használtam.
-
TazLeacher
nagyúr
Hali jugeen!
Na, megvan a Diablo.
Egy kérdésem lenne:
belőttem a memót 2000-re (xfx 790i), de nem megy 1920 fölé. Feltételezem ennek valami köze lehet a beállított FSB-hez, ami szintén 1920. Nem tudok a beállított FSB fölé menni?
Szóval a 2000-en hajtáshoz 500FSB kellene? Mert én azt hittem, hogy itt azt állítok, amit akarok...Superman:
Hasonló gondunk volt a DDR3-asokkal. Úgye túlhúzás. és P1 + P2.Most a memó 1920-on ketyeg 8-7-6-19-1T-s beállításokkal, 2.0v-n. P1 és P2 bekapcsolva, és még langyosnak sem mondanám. Egyelőre megnyerő.
Mindenkihez:
Le szeretttem volna tesztelni everesttel a memót, de ha rányomok a teszre (ahol mindent kiír), akkor Invalid floating point operation üzenettel kidob. Ha a sebességmérésnél csinálom, akkor meg csak várok....várok....várok...és nem történik semmi. Everest 4.50 Ultimate. -
Superman
nagyúr
Adtam, de nem eza probléma első körben. órákig futhat egy gépigényes játék, semmi gond. Aztán másnap már nem indul újra a gép, amikor bekapcsolom, csak vacakol és egyszer csak kisípolja a ramot a lap.
pedig tegnap még 1800-on ment szépen, ma már nem indul ugyanazokkal a beállításokkal.
Nagyon elegem van már az alaplapokból. Azt mondtam, hogy az Asus maximus Extreme után kihúzom egy lappala jövő évig, erre már volt/van kettő.
-
Superman
nagyúr
Viszont most olvasom: Dual-channel DDR3 1600(O.C)/1333/1066/800 Support a Striker II NSE esetében. Ha már az 1600 is overclocking módban megy csak, akkor mi lesz feljebb?
A Maximus Extreme oc módban papíron tudja az 1800-at is, az más kérdés, hogy nálam nem megy....Már 1720-hoz is majd 2Volt kell.....
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
maximálisan meg vagyok elégedve a GTS chippel.
elképzelhető, hogy még alacsonyabb feszen és képes hasonló beállításra. 1800 CL7 @ 1.9v
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest